Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Shitje, Zhvillues biznesi 3 vite Full-time --

Përshkrimi

Ofrojme vend pune Menaxher Marketingu & Shitjesh

Kërkesa/Kualifikime:
- Të ketë përfunduar studimet e larta. Preferohet në Marketing.
- Të ketë mbi 3 vite eksperiencë pune.
- Të ketë njohuri të mira të paketes Microsoft Office.
- Të jetë njohës i mire i gjuhës: Angleze/ Italiane (njohja e gjuhëve të tjera përbën avantazh).

Aftesi personale:
Aftesi shumë të mira komunikimi.
Aftesi të mira menaxhimi kohor dhe organizative.
Respektim të afateve dhe vëmëndje ndaj detajeve.

Mundesi trajnimi jashte vendit

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 72 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Menaxher Marketingu dhe Shitjesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: 6 dite te mbetura

Altec

Apliko

Asistent/e Shitje

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Keshillues Klienti

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: 0 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko