Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Full-time

Përshkrimi

Bashkohu me ekipin tonë nëse po kërkon të gjesh një vend pune me kushte të mira, ambient pozitiv, dhe ku njerëzit vlerësohen. F&M Reklama është një kompani që operon prej 12 vitesh në fushën e tabelave reklamuese, printimeve, dhe artikujve promocional. Kjo është një fushë shumë e bukur, kreative, dhe aspak rutinë. Nëse je i interesuar, apliko për një nga pozicionet më poshtë:


1. Specialist Ndriçimi
Të realizojë instalimin e ndiçimit LED në reklama të ndryshme;
Të instalojë komponentët e duhur sipas projektit (Kokrra LED, strip LED, module LED, transformatorë, ushqyes etj.);
Të llogarisë dhe instalojë rezistencat dhe transformatorët e duhur;
Të instalojë modulet LED në tabela elektronike dhe të bëjë konfigurimin e tyre.
Të bashkëpunojë me sektorët e tjerë.
Të ketë mbaruar shkollën e mesme elektrike / elektronike, ose arsimin e lartë në këto degë.
Preferohet me eksperiencë, por edhe kandidatët e sapo diplomuar janë të mirëpritur.


2. Saldator
Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në saldim
Të njohë mirë dhe të ketë punuar me lloje të ndryshme saldatriçesh
Të njohë mirë metalet, metodat e saldimit dhe lyerjen e tyre
Të ketë përfunduar arsimin e mesëm, preferohet formim profesional
Preferohet me trajnime dhe çertifikata saldimi
Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë
Të ketë aftësi për punë në skuadër
Mosha mbi 30 vjeç3. Montues
Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në montime të ndryshme në terren
Të njohë mirë dhe të ketë punuar me vegla pune si trapan, fresibël/troko, vidator, etj
Të ketë patentë klasi B
Të mos ketë problem punën në lartësi (skelë, vinç etj.)
Të ketë mbaruar shkollën e mesme
Të njohë mirë kushtet dhe mjetet e sigurisë në punë
Mosha mbi 30 vjeç4. Operator Makinerish CNC
Të njohë kompjuterin dhe programet bazë
Të ketë eksperiencë pune me makineri të ndryshme
Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
Të jetë i gatshëm të mësojë teknologji të reja
Preferohet me njohuri mesatare të Anglishtes
Mosha mbi 30 vjeç5. Specialist Punimesh Artizanale
Të ketë pasjon për punë artistike artizanale
Te ketë aftësi në ndonjë nga fushat si skulpturë, punime me akrilik / plexiglass (peçikllas), qëndisje, punime balte, punime artistike druri, gdhendje në sipërfaqe të ndryshme etj.
Preferohet me eksperiencë në prodhim ose realizim objektesh artistike të çfarëdo materiali apo madhësie
Person me durim për të realizuar punime të bukura që kërkojnë vëmendje të lartë dhe detaje.
Mosha mbi 30 vjec

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Teknik montimi per rafte

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-23
Afati: 0 dite te mbetura

Dajti Construxion

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko