Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Përshkrimi

Kompania Euro Vila Shpk eshte themeluar ne 06/02/2009. Me nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar. EURO VILA shpk kerkon te punesoje ustallare per punime suvaje, lyrje, patinime, grafiato dhe sisteme kapot.

-Kandidatet e interesuar duhet te kene eksperience te meparshme pune.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Mekanik ne prodhim

Qyteti:
Data e publikimit: 2019-10-01
Afati: 0 dite te mbetura

KMPK

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 39 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 39 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko