Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim -- Full-time --

Përshkrimi

Kompania Alsper me 20 vite eksperience ne tregun e prodhimit te tendave dhe mushamave per kamion kerkon te punesoje specialist ne sektorin e prodhimit.

- Mosha e preferuar: 20-35 vjec.

- Eksperienca e meparshme ne kete sektor perben perparesi.

- Paga e kenaqshme.

 

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Mekanik ne prodhim

Qyteti:
Data e publikimit: 2019-10-01
Afati: 0 dite te mbetura

KMPK

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 15 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 15 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko