Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Përshkrimi

F&M Reklama është një nga kompanitë kryesore në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj.

F&M Reklama ka shpalllur vakant pozicionin Teknik Elektrik/Elektronik.

 

Detyrat

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Të ndjekë instalimin e ndiçimit LED në reklama të ndryshme;
Të instalojë komponentët e duhur sipas projektit (Koka LED, strip LED, module LED, transformatorë, ushqyes etj.);
Të llogarisë dhe instalojë rezistencat dhe transformatorët e duhur;
Të zbatojë me përpikmëri rregullat e distancës së duhur midis instalimeve për të garantuar një ndriçim uniform dhe të saktë nga ana vizive;
Të instalojë modulet LED në tabela elektronike.
Të bashkëpunojë me sektorët e tjerë.

 

Kualifikimet

Edukimi:
Të ketë mbaruar shkollën e mesme elektrike / elektronike, ose arsimin e lartë në këto degë.

Kualifikime/njohuri:
Preferohet me eksperiencë, por edhe kandidatët e sapo diplomuar janë të mirëpritur.

Aftesi te tjera:
Aftësi shumë të mira komunikuese;
Aftësi shumë të mira për të kërkuar zgjidhje apo ide të ndryshme online për fushën e ndriçimit LED;
Dëshirë për të bashkëpunuar, pasi produkti kalon nga disa sektorë para se të finalizohet;
Dëshirë për të mësuar.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Mekanik ne prodhim

Qyteti:
Data e publikimit: 2019-10-01
Afati: 0 dite te mbetura

KMPK

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 15 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 15 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko