Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 5 vjet eksperie Full-time --

Përshkrimi

Shoqeria Altec shpk  kerkon te punesoj nje punonjes ne  Pozicionin :Ekonomist
Kerkesat qe duhet te permbushin kandidatet:
•    Te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik
•    Te kete minimum 5 vjet eksperience pune
•    Te zoteroj programin Kontabilitet Alpha
•    Mosha e preferuar 30-40 vjecJu informojme se vetem kandidatet e zgjedhur nga Cv-ja do te kontaktohen per interviste

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.
Njoftime të ngjashme

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: 0 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Teknik montimi per rafte

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2020-01-23
Afati: 0 dite te mbetura

Dajti Construxion

Apliko

Mekanik per mjete te renda

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 0 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko