Secondary Adv

Klik Ekspo Group, Panairi Nderkombetar i Tiranes, 23-27 Nentor 2013

 
 
Klik Ekspo Group1 92x130 Klik Ekspo Group, Panairi Nderkombetar i Tiranes, 23 27 Nentor 2013Klik Ekspo Group do të hapë dyert për Panairin Ndërkombëtar të Tiranës gjatë datave 23-27 Nentor 2013. Edicioni i mëparshëm i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës , i mbajtur në 26-30 nëntor të 2012 u realizua në kuadër të 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë , nën kujdesin e ish- Kryeministrit të Shqipërisë. I cili arriti jehonë të gjatë si një përkujtim i rezolutave të epokave bashkëkohor për të gjithë komunitetin e biznesit shqiptar.

 

Si një ngjarje e jashtëzakonshme gjatë përurimit të madh, në edicionin e 19-të i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës u ekspozuan zhvillimet për të ardhmen e industrisë globale të Tregtisë. Për herë të parë në Tiranë u ekspozuan zhvillimet e reja arkitekturore dhe multifunksionale. Me besimin e fituar gjatë edicionit të fundit , duke vërejtur qartë se si tregu shqiptar është absorbuar nga sipërmarrja e huaj dhe si pala shqiptare i pret me padurim të rejat nga “planeti në 5 ditë ” , po shohim përpara për një tjetër manifestim të rëndësishëm për edicionin e 20-të .

 

Pjesmarrja

Në këtë panair do të marrë pjesë Republika e Kinës që përfaqëson majat e zhvillimit ekonomik të planetit , si Shangai dhe Hong Kong . Prania e parashikuar e ekspozuesve nga Katari , India, Brazili , Izraeli, Zvicra , Egjipti, Turqia , mund të përfaqësojnë një parandjenjë të mirë për suksesin e edicionit të ardhshëm të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës të Tregtisë. Në Ballkanin Perëndimor ,Pavioni i Greqisë ka qenë shkaku që krijoi suksesin e Galerisë së Shteteve pasi ky koncept u prezantua për herë të parë në edicionin e vitit 305284 251593308229965 30985308 n 195x130 Klik Ekspo Group, Panairi Nderkombetar i Tiranes, 23 27 Nentor 20132000. Që nga ky vit , Panairi Ndërkombëtar i Selanikut ka qenë një nga faktorët kryesorë të rezultateve të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës . Dekada e parë e Pavionit të Republikës së Serbisë do të simbolizojë në edicionin e 20-të të Panairit Ndërkombëtar të si një përgjegjësi e madhe në të bërit biznes që mund të çojë në bashkëpunime afatgjate për nxitjen e ndërveprimit ekonomik midis shteteve dhe për të sjellë kombet më afër.Obligacionet e forta dhe besnikëria e ndërmarrësve kosovarë janë rivendosur tek pavioni i Kosovës përmes burimeve njerëzore të aftë dhe një industrie prodhuese që është në rritje të shpejtë në të gjithë rajonin.

 

– Pavionet Shtetërore të Hungarisë, Austrisë , Bosnje dhe Herzegovin-ës , Kroacisë, Maqedonisë dhe Italisë do të vazhdojë të përshkruajnë bashkëpunime të suksesshme në Panairin Ndërkombëtar , duke shënuar ngjarje shumë të rendësishme që mund të ndriçojë mbi mundësitë e pafundme të investimit dhe kultivimit të marrëdhënieve ekonomike mes këtyre vendeve dhe Shqipërisë. E quajtur si një “aset ” në kryeqytetin shqiptar ,edicioni i 20-të i Panairit Ndërkombëtar i Grupit të Tregtisë, të Ekspo Klik, do ti kushtojë një hapësirë ?¢â??¬â?¹?¢â??¬â?¹të ekspozuar ndaj “Tiranës” , duke përshëndetur arritjet më të mëdha në 2 dekadat e fundit.

 

Panairi do të zgjasë për pesë ditë

Panairi do të zhvillohet përgjat pese diteve dhe në secilën ditë do të zhvillohen:
Ceremonia e Inaugurimit te edicionit te 20-te te Panairit Nderkombetar te Tiranes;
Festa e Ditelindjes se 20-te te Klik Ekspo Group;
Dita Kombetare e Republikes Popullore te Kines ne Panairin e Tiranes
Dita kushtuar Pavionit te Serbise ne Panairin e Tiranes;
Expose-to-Expand – Dobia e Panaireve ne zhvillimin e tregjeve te vogla
Ceremonia e Pervitshme e Shperndarjes se Medaljeve dhe Cmimeve

 

Apliko

Formulari i aplikimit

Te dhena per pjesemarresit.pdf

Kontakt

KLIK EKSPO GROUP – Rogner Europapark – Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tel: 00355 42274209, Fax: 00355 42274211
email:info@klikekspogroup.com


Me te lexuarat ne Panaire