Secondary Adv

CLIMA POINT ALBANIA

 

Përshkrimi

CLIMA POINT ALBANIA SHPK është distributor zyrtar i MITSUBISHI ELECTRIC në Shqipëri. Të vendosur në Kashar/Tiranë ne jemi pikë shitje shumice dhe operojmë në qytete të tjera të vendit falë distributorëve tanë, pikave të autorizuara të shitjes si dhe teknikëve/instaluesve.

 

MITSUBISHI ELECTRIC është ndër kompanitë lider në botë përsa i përket sistemeve të ngrohjes - ftohjes, ventilimit dhe kondicionimit. Që nga krijimi në 1921, MITSUBISHI ELECTRIC ka qënë gjithmonë sinonim i cilësisë, ashtu si dhe vetë emri i tij, që në japonisht ‘mitsu bishi’ do të thotë ‘tre diamantët’.

MITSUBISHI ELECTRIC aplikon standartet më të larta për prodhimin e pajisjeve HVAC (ngrohje-ftohje, kondicionim dhe ventilim) dhe ofron zgjidhje të plotë për çdo lloji aplikimi të mundshëm, nga sistemet e thjeshta (mono split, multi split, për shtëpi, vila etj) tek ato më komplekse (për hotele, spitale, shkolla, muze, universitete etj).

Çfarë ofron

Mitsubishi Electric ofron zgjidhje të plotë për çdo aplikim të mundshëm: nga sistemet e thjeshta (për apartamente; vila; zyra); tek ato më komplekse për: hotele, restorante, banka, muze apo qëndra shëndetësore dhe tregtare.

Produktet Mitsubishi Electric janë cilësi e një standarti tjetër.

Kjo falë përmirësimit të vazhdueshëm të komponentëve kyçe, teknologjisë INVERTER, eficiencës së lartë energjitike dhe gamës së gjerë dhe zgjeruar të pajisjeve për ftohje dhe ngrohje, të cilat janë tepër fleksibël për t’ju përshtatur çdo lloji ambienti.

Mitsubishi Electric është pioner në prodhimin e sistemeve të kondicionimit miqësore me mjedisin, kompresorëve eficient dhe sistemeve smart për kontrollin e temperaturës si dhe statusit të operimit.

Sistemet e kondicionimit dhe produktet e ofruara jane:
 
- Sisteme Kondicionimi Monosplit
- Sisteme Kondicionimi MULTI-INVERTER
- Sisteme për zona të ftohta (-25 °C)
- Sisteme Kondicionimi per Ambiente Tregtare
- Sistemet VRF
- Sisteme HYBRID- VRF
- ECODAN Sistem Ngrohje - Ftohje dhe Uji të ngrohtë sanitar
- Sisteme Ventilimi
- Tharëse duarsh JET TOWEL
- Sisteme ftohje për Server
- Sisteme Kontrolli të avancuara
- Pastrues Ajri
- Sistem filtrimi për pastrimin e ajrit

Shërbime

Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e kuqe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e kuqe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-AP
Kondicioner Mural MSZ-AP
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-HR
Kondicioner Mural MSZ-HR
Kondicioner Mural MSZ-SF
Kondicioner Mural MSZ-SF
Kondicioner Mural MSZ-DM
Kondicioner Mural MSZ-DM
Kondicioner Mural MSZ-HJ
Kondicioner Mural MSZ-HJ
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner Kasete me nje drejtim MLZ-KP
Kondicioner Kasete me nje drejtim MLZ-KP
Kondicioner Kasete me 4 drejtime SLZ-M
Kondicioner Kasete me 4 drejtime SLZ-M
Kondicioner Kanalor SEZ-M
Kondicioner Kanalor SEZ-M
Kondicioner Kasete me 4 drejtime PLA
Kondicioner Kasete me 4 drejtime PLA
Kondicioner Kanalor PEAD
Kondicioner Kanalor PEAD
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner Tavanor PCA-KA
Kondicioner Tavanor PCA-KA
Kondicioner Tavanor PCA-HA vetem per kuzhina
Kondicioner Tavanor PCA-HA vetem per kuzhina
Kondicioner Kanalore PEA
Kondicioner Kanalore PEA
Kondicioner Kollone PSA-HA
Kondicioner Kollone PSA-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-6 dalje MXZ
Sistem Multi-split INVERTER me 2-6 dalje MXZ
Sistem Multi-split INVERTER me 2-3 dalje MXZ-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-3 dalje MXZ-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-11 dalje PUMY
Sistem Multi-split INVERTER me 2-11 dalje PUMY
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) ZUBADAN
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) ZUBADAN
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) MXZ-VFHZ
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) MXZ-VFHZ
ECODAN HYDROBOX
ECODAN HYDROBOX
ECODAN HYDROTANK
ECODAN HYDROTANK
Sistem Ngrohje-Ftohje dhe Uji te ngrohte sanitar
Sistem Ngrohje-Ftohje dhe Uji te ngrohte sanitar
Filter per pastrimin e ajrit - Plasma Quad Connect
Filter per pastrimin e ajrit - Plasma Quad Connect
Pompe nxehtesie i-BX-N
Pompe nxehtesie i-BX-N
Fan Coil i-LIFE2 Slim
Fan Coil i-LIFE2 Slim

Katalogu

Katalog CLIMA POINT ALBANIA
Katalog CLIMA POINT ALBANIA
Katalog CLIMA POINT ALBANIA
Katalog CLIMA POINT ALBANIA
Katalog CLIMA POINT ALBANIA
Katalog CLIMA POINT ALBANIA

Punë të kryera

Derrigal
Derrigal
Pallati i Kultures Durres
Pallati i Kultures Durres
Hotel Xhoi Shengjin
Hotel Xhoi Shengjin
Hotel Privilege
Hotel Privilege
Hotel Prestige
Hotel Prestige
Shkolla e Larte Jo Publike Luarasi
Shkolla e Larte Jo Publike Luarasi
Ashel Market
Ashel Market
Hotel Britania
Hotel Britania
Hotel Soleo
Hotel Soleo
Te Stela
Te Stela
Hotel Delta
Hotel Delta
Hotel Eler
Hotel Eler
Royal Hill
Royal Hill
Hotel Mustang
Hotel Mustang
Devolli Hidropower
Devolli Hidropower
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Black Diamond Hotel
Black Diamond Hotel
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Ambasada Greke
Ambasada Greke
Hotel Ylli
Hotel Ylli
Gral Medical
Gral Medical
Residencat Prestige
Residencat Prestige
Tridal
Tridal
Xhamia e Namazgjase
Xhamia e Namazgjase
Shkolla Tes
Shkolla Tes
ALBTelecom Data Center
ALBTelecom Data Center
Big Market
Big Market
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Hotel Xhoi
Hotel Xhoi
Hysenbelliu Group
Hysenbelliu Group
News24
News24
Palma Fruta te thata
Palma Fruta te thata
Prestige Resort
Prestige Resort
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resortet PRIVE
Resortet PRIVE
Stadiumi Loro Borici
Stadiumi Loro Borici
Tirana Cach and Carry
Tirana Cach and Carry
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center

Partnere

climaveneta-uniklima-1climaveneta-uniklima-2climaveneta-uniklima-3climaveneta-uniklima-4