Secondary Adv

Smart Home Albania

 

Përshkrimi

Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems. Nëpërmjet TIS Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë tashmë si dhe për objekte në ndërtim e sipër.

 

TIS BUS
Ide, Stil dhe thjeshtësi janë ato cfarë definojnë TIS dhe Smart Home Albania si distributor. Jemi dedikuar ekskluzivisht arritjes së përsosmërise në home automation. Ne e kuptojmë çfarë është më e rëndësishme për ju kështu që nëse po invenstoni në një ndërtim të ri dhe keni vendosur për home automation besojini Texas Intelligent Systems dhe Smart Home Albania.


Si të kontrollosh ndriçimin , kondicionimin, perdet, grilat, portën automatike, alarmin, sigurinë, kamerat, sistemin audio, tv, motin? Të gjitha mund ti bësh nga një panel i vetëm në dhomën tënde duke shtypur një buton të vetëm në një prej paneleve apo tek pulti universal, apo kudo ku ndodhesh nëpërmjet telefonit apo tabletit tuaj. Shijo sistemin smart si kurre më parë. Dhe për më tepër kurse energji.

 

TIS AIR
Me TIS AIR mos u shqetëso për kabllime e rikabllime. Me vetëm 3 hapa të thjeshtë mund të shijoni home automation wireless me një prekje të vetme. Zëvendëso celësat ekzistues të thjeshtë me ato te TIS dhe kontrollo cdo gje.

 

Sisteme Home Automation, Automatizim Shtepie, Apartamenti, Vile, Zyre

•    Mundesi komandimi me panele me ze, nepermjet Siri apo Alexa, me Touchscreen ,me shtypje, apo celesa trandicional

•    Pergatitje skenaresh te personalizuar per ndricim, ngrohje, ftohje, audio dhe te gjitha sistemet e tjera te ambjentit 

•    Monitorim te konsumit dhe kursim te energjise

•    Shtepia vetmenaxhohet,fik kondicioneret nese nuk ka njerez ne shtepi , mbyll grilat perdet kur bie shi

•    Monitorim te kushteve meteorologjike

•    Automatizim i ndricimit te shtepise ( sistemin e ndricimit )

•    Automatizim i sistemit te ngrohje ftohjes (sistemin e kondicionimit,dhe ngrohjes ne dysheme)

•    Automatizim per perde,automatizim grile ne cdo ambjent te shtepise

•    Sisteme audio ,sisteme per kontrollin e muzikes dhe Tv (home cinema)

•    Menaxhim I kamerave,sistemit te alarmit,sistemeve antizjarr.

•    Sisteme videofoni IP,VOIP, te kontrollueshme nga cdo lloj distance nepermjet telefonit apo tablet.

•    Automatizim i furnizimit me uje sanitar dhe per ujitje .

•    Detector per rrjedhjen e ujit ,gazit,dhe cilesine e ajrit

 

Sisteme Menaxhimi Hotelerie , Sisteme Hotelerie, Automatizim Hoteli

•    Sisteme të menaxhimit të hotelerisë. kontroll me brava elektronike me bateri, kontroll i energjisë në dhomë, sistem telefonie, sistem lajmërim zjarr, tv, internet, wifi.

•    Sistem automatizimi të zonave të relaksit: pishina, spa, palestra.

•    Menaxhim I kursimit te energjisë në dhomë nëpërmjet energy saver magnetikë të cilët aktivizohen vetëm nëpërmjet kartave të hotelit tuaj e jo me cfarëdolloj karte.

•    Program të menaxhimit për aksesimin e dhomës në bazë të kohës së prenotimit nga klienti, kontroll check-in, check-out etj

•    Sistem hotelerie,automatizim me lexues mural me kartë, njekohësisht lexues shfaq kërkesat e klientit për shërbime të ndryshme si pastrim dhome, kërkesë për të larë rrobat , "Mos më Shqeteso" apo zile.

•    Sisteme online me kontroll e informacion real mbi praninë e klientëve në dhome apo jo.

•    Informacion real time ne kohe reale mbi hyrje daljet nga dhoma te gjithë kartave të autorizuara apo tentative për të aksesuar dhomën nga karta të paautorizuara.

•    Informacion në kohë reale mbi kërkesat e klientit: Më laj rrobat, Më pastro dhomën, Mos më shqeteso etj.

•    Informacioni i aksesueshëm jo vetem nga recepsioni por edhe nga device me akses në internet jashtë hotelit kudo që ju ndodheni me të dhënat tuaja të aksesimit username e password.

•    Sisteme menaxhimi të energjisë së hotelit që shmang rastet kur klientët edhe pse janë jashtë e lenë kartën brenda duke shperdoruar energji, me sistemet Smart të menaxhimit të energjisë mundesuar nga TIS dhe Smart Home Albania kjo nuk ndodh me duke ulur kështu kostot e teperta në faturën tuaj të energjise.

•    Panele të personalizuar per sisteme hotelerie me logo dhe emrin e hotelit për numrin e dhomës dhe sherbimet Do Not Disturb, Make Up Room

•    Zile, set me panelin e brendshëm me butona me touch shoqëruar me energy saver. Personalizim në forma, ngjyra, materiale dhe shkrime sipas kërkesave.

•    Sisteme Menaxhimi hyrje per Airbnb me brava elektronike te menaxhueshme ne distance nga telefoni juaj. Nuk ka nevoje ta takoni cdo klient, I jepni kodin dhe klienti akseson ambientin per aq kohe sa ai ka prenotuar.

 

Sisteme Akses kontrolli, Time Attendance, Akses Kontroll per Zyra, Nderrmarje, Palestra Institucione private dhe shteterore

•    Sisteme të rregullimit të aksesit me barriera, tripode, brava për palestra, ndërrmarje, SPA , qendra sportive;

•    Instalime Akses Kontrolli për institucione publike dhe private;

•    Akses kontroll,monitorim per hyrje-daljet e secilit, përcakto dhe limito kohën e aksesimit në ndërtesë në varësi të pozicionit të punës;

•    Akses kontroll per sigurinë në kompani,monitorim hyrje dalje ne dhomën e serverit, arkiva, arka etj;

•    Aksesim, monitorim dhe menaxhim të sistemit në distancë, nxjerrjen e raporteve sipas kërkesës mbi gjithë hyrje daljet për secilën zonë apo departament;

•    Sisteme të menaxhimit te përllogaritjes së orëve të punës per te gjithe llojet e biznesit nga minimum i punonjesve deri te kompanite multinacionale me shumë dege te menaxhuara nga 1 ose disa qendra online ne kohe reale;

•    Sisteme Akses Kontrolli Time Attendanxe per insistucione dhe organizata si Banka,Spitale,Institucione Shteterore me mijera punonjes dege, fililale ose vendodhje;

•    Sisteme Time Attendance ofron raportime automatike te ndara per departamente te caktuara dhe filiale te caktuara;

•    Sisteme Time Attendance per raportim ne kohe reale nepermjet aplikacionit mobile per cdo hyrje dalje;

•    Sisteme Time Attendance per menaxhim Burimesh njerëzore;

•    Sisteme akses kontrolli per oret e punes me karte, me password ose kod, shenje gishti (fingerprint), me fytyre (Face recognition), me aplikacion ne telefon.

 

Projektime dhe Zbatime me celesa ne dore

•   Mbikqyrje profesionale e projektit të ndertimit, ndjekje punimesh sipas projektit;

•   Projektim Zbatim punimesh per Ndertime Civile;

•   Projektim Godinash biznesi;

•   Projektim dhe zbatim punimesh per Hotele, Komplekse turistike e rezidenciale;

•   Interior design per vila, apartamente, lokale;

•   Objekte sportive e salla sporti;

•   Ambjente rekreative;

•   Studio për asistencë dhe konsulencë në projekte ndërtimi, studio projektimi për kapanone industrial;

•   Konsulence inxhinierike;

•   Planifikim dhe projektim urban;

•   Projekte Arkitektonike;

•   Projekte Konstruksioni;

•   Projekte Elektrike.

Shërbime

Automatizim shtepie, vile dhe rezidence ( home automation )
Automatizim shtepie, vile dhe rezidence ( home automation )
Shitje bravash per hotele
Shitje bravash per hotele
Sisteme menaxhimi hotelerie
Sisteme menaxhimi hotelerie
Sisteme automatizimi per zyra
Sisteme automatizimi per zyra
Kontroll i shtepise me panele me ze , shtypje ose prekje
Kontroll i shtepise me panele me ze , shtypje ose prekje
Sisteme menaxhimi hotelerie per kursim energjie
Sisteme menaxhimi hotelerie per kursim energjie
Sisteme hotelerie me brava me karte dhe energy saver
Sisteme hotelerie me brava me karte dhe energy saver
Dyqan bravash per hotele
Dyqan bravash per hotele
Sisteme hotelerie me brava elektronike
Sisteme hotelerie me brava elektronike
Brava hoteli me porosi
Brava hoteli me porosi
Automatizim shtepie sipas kerkesave te klientit
Automatizim shtepie sipas kerkesave te klientit
Menaxhim i shtepise me smartphone
Menaxhim i shtepise me smartphone
Automatizim i sistemeve te kondicionimit
Automatizim i sistemeve te kondicionimit
Automatizim i energjise dhe ndricimit me mobile
Automatizim i energjise dhe ndricimit me mobile
Sistem menaxhimi te abonimeve per palester, pishine, qendra spa
Sistem menaxhimi te abonimeve per palester, pishine, qendra spa
Sistem kontrolli ndertese BMS
Sistem kontrolli ndertese BMS
Sisteme inteligjente Hotelerie
Sisteme inteligjente Hotelerie
Sisteme per kontrollin total te shtepise
Sisteme per kontrollin total te shtepise
Projektim zbatim te sistemeve te akses kontrollit
Projektim zbatim te sistemeve te akses kontrollit
Sisteme akses kontrolli per hotele, Hoteleri
Sisteme akses kontrolli per hotele, Hoteleri
Sisteme online per menaxhim Hotelerie
Sisteme online per menaxhim Hotelerie
Sisteme automatizimi per ndertesa civile, sherbimi
Sisteme automatizimi per ndertesa civile, sherbimi
Automatizim banesash banimi dhe sherbimi
Automatizim banesash banimi dhe sherbimi
Sisteme smart per zyra, apartamente
Sisteme smart per zyra, apartamente
Brava elektronike per hoteleri , sisteme hotelerie
Brava elektronike per hoteleri , sisteme hotelerie
Sisteme per detektimin e zjarrit Teknim Fire & Security Technologie
Sisteme per detektimin e zjarrit Teknim Fire & Security Technologie
Sisteme menaxhimi per oret e punes dhe burimet njerezore
Sisteme menaxhimi per oret e punes dhe burimet njerezore
Sisteme audio per bare, restorante, hotele, dyqane
Sisteme audio per bare, restorante, hotele, dyqane
Sisteme menaxhimi Airbnb
Sisteme menaxhimi Airbnb
Sistem per kursim energjie
Sistem per kursim energjie

Katalogu

Katalog Smart Home Albania
Katalog Smart Home Albania
Katalog Smart Home Albania

Punë të kryera

Smart Villa
Smart Villa
Vile luksoze Smart ne Gjirin e Lalezit
Vile luksoze Smart ne Gjirin e Lalezit
Automatizim Vile , Smart Home per vile Luksi , Gjir i Lalezit,VILA DK
Automatizim Vile , Smart Home per vile Luksi , Gjir i Lalezit,VILA DK
Automatizim vile lukzose, Lura Resort
Automatizim vile lukzose, Lura Resort
Automatizim total i viles, Rolling Hills Luxury Residences
Automatizim total i viles, Rolling Hills Luxury Residences
Smart Luxury Villa
Smart Luxury Villa
Apartament, Tirane
Apartament, Tirane
Home Automation, Automatizim shtepie, Sisteme Audio dhe Ndricimi
Home Automation, Automatizim shtepie, Sisteme Audio dhe Ndricimi
Sistem Automatizimi per Apartament, Projekt me Celesa ne Dore
Sistem Automatizimi per Apartament, Projekt me Celesa ne Dore
Smart Apartament Project
Smart Apartament Project
Smart TERRE apartament, Kopshti Botanik
Smart TERRE apartament, Kopshti Botanik
Grand Hotel ne pogradec, Sistem Menaxhimit te dhomave, Sistem Hotelerie
Grand Hotel ne pogradec, Sistem Menaxhimit te dhomave, Sistem Hotelerie
Hotel Europa, Tirane
Hotel Europa, Tirane
Hotel Lili 2, Sarande
Hotel Lili 2, Sarande
Hotel Republika, Sarande
Hotel Republika, Sarande
Hotel, Mali i Robit, Durres
Hotel, Mali i Robit, Durres
Menaxhim i dhomave Smart, Golem
Menaxhim i dhomave Smart, Golem
Menaxhimi i dhomave dhe kontrolli energjise, Hotel Royal G Max
Menaxhimi i dhomave dhe kontrolli energjise, Hotel Royal G Max
Menaxhimi i dhomave te hoteli, Hotel ne Tushemisht
Menaxhimi i dhomave te hoteli, Hotel ne Tushemisht
Rittson hotel, Vlore
Rittson hotel, Vlore
Sistem menaxhimi nga recepsioni per gjithe hotelin
Sistem menaxhimi nga recepsioni per gjithe hotelin
Sisteme automatizimi, ArtNest Luxury Suites
Sisteme automatizimi, ArtNest Luxury Suites
Automatizim zyre Ambasador 3 Residences
Automatizim zyre Ambasador 3 Residences
Seria Terre per komandim, ndricimi, skenare, audio e kondicionim vendosur ne tavolinen e CEO
Seria Terre per komandim, ndricimi, skenare, audio e kondicionim vendosur ne tavolinen e CEO
Zyra, Stadiumi Arena Kombetare
Zyra, Stadiumi Arena Kombetare
Billa Albania
Billa Albania
Automatizim hoteli Fier, Albania
Automatizim hoteli Fier, Albania
Automatizim hoteli, Dhermi, Vlore
Automatizim hoteli, Dhermi, Vlore
Home Automation, Kopshti Botanik Tirane
Home Automation, Kopshti Botanik Tirane
Zyre e automatizuar me TIS,Air Albania Stadium Tirane
Zyre e automatizuar me TIS,Air Albania Stadium Tirane
Hotel i automatizuar me sistemet TIS
Hotel i automatizuar me sistemet TIS
Mark Hotel
Mark Hotel
3 projekte, kompleks Full Smart
3 projekte, kompleks Full Smart
Vile Smart ne Malesine e Madhe
Vile Smart ne Malesine e Madhe
Vile Smart, Golem
Vile Smart, Golem
StephenSeaSide, Dhermi
StephenSeaSide, Dhermi
Veranda Boutique Hotel, Vlore
Veranda Boutique Hotel, Vlore
Smart Restaurant me TIS Control
Smart Restaurant me TIS Control
Smart Rooftop Apartament
Smart Rooftop Apartament
3B Suites Boutique Hotel
3B Suites Boutique Hotel
Alex Sofi Apartments
Alex Sofi Apartments
Caramel Boutique Hotel, Gjirokaster
Caramel Boutique Hotel, Gjirokaster
Hotel Ilyrian, Ksamil
Hotel Ilyrian, Ksamil
Hotel Salvadore, Vlore
Hotel Salvadore, Vlore
Hotel Starlight Tirane
Hotel Starlight Tirane
King and Queen Palace, Fier
King and Queen Palace, Fier
Marinaj Hotel
Marinaj Hotel
Muscle Fitness Tirana
Muscle Fitness Tirana
SIBB Hotel
SIBB Hotel
The Wilson Tirana
The Wilson Tirana
Vile Smart
Vile Smart

Partnere

tisteknimsmarthome-nukismarthome-tybasmarthome-desismarthome-gfpsmarthome-displinesmarthome-faraditesmarthome-smarteksmarthome-waterfallaudio

Trajnime

Akademia Smart Home Albania organizon trajnime falas


Trajnime ne Tirane:

 

Trajnime ne Durres:

 

Trajnime ne Kosove:

 

Trajnime ne Malin e Zi: