Secondary Adv

KEAD

 

Përshkrimi

KEAD është një kompani e specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si dhe aksesorëve që lidhen me to që prej vitit 1995. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe jemi ndër të parët që kemi sjellë cilësinë Europiane në tregun Shqiptar. Ne duam të përfaqësojmë një pikë referimi në fushën e distribucionit të veglave të punës për klientët, furnitorët, stafin, konkurentët tanë, duke u diferencuar për profesionalizem, etikë, cilësi produktesh dhe shërbim në një logjikë përmirësimi të vazhdueshëm.

 

MISIONI

Të jemi pjesë e suksesit të klientëve tanë duke ofruar jo vetëm vegla pune profesionale, por edhe eksperiencën tonë ndër vite.

 

VIZIONI

Të jemi lider në fushën e distribucionit të veglave të punës për klientët tanë, duke u diferencuar për profesionalizëm, shërbim dhe cilësi. Në familjen e madhe KEAD secili prej nesh përkushtohet maksimalisht për të përmbushur vlerat tona për një të ardhme më të suksesshme. Ne do vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm per klientët dhe furnitorët tanë.

VLERAT TONA

Tregu dhe kërkesat e klientëve jane në ndryshim të vazhdueshëm. Për të vazhduar drejt rrugës tonë të suksesshme duhet të shohim larg për të kuptuar hapin e rradhës në mënyren më të mirë të mundshme:

- Inovacion: të jemi inovativ duke menduar përtej të sotmes

- Bashkëpunim: për të arritur më të mirën

- Partneritet: ndërtimi i një marrëdhënie të fortë dhe afatgjatë me klientët dhe furnitorët

- Cilësi: të bëjmë gjithmonë në mënyren më të mirë të mundshme cdo gjë që bëjme

- Shërbim: të përkushtuar në cdo hap

- Pasion: impenjohemi jo vetëm me mendje por dhe me zemër

Çfarë ofron

Kead ofron produkte si: Vegla mekanike, Vegla ndërtimi, Vegla dekorimi, Vegla matëse, Vegla Bashkuese, Vegla makine dhe Aksesorë, Makina sharre, Vegla dore elektrike dhe me bateri, Vegla ajri dhe aksesorë, Saldatrice, Aksesorë veglash, Veshje pune të sigurta, Aksesore sigurie, Materiale bashkuese etj.

 

Shërbimet tona:
-Zotërojmë portofol të plotë produktesh
-Ofrojmë çmimet më konkuruese me cilësi dhe performancë të lartë
-Fleksibilitet maksimal i dizenjimit, produktit dhe shërbimit, për kënaqësinë e çdo konsumatori.
-Funksionalitet maksimal
-Performancë dhe jetëgjatësi

Shërbime

Vegla elektrike
Vegla elektrike
Pompa uji & lavazhe
Pompa uji & lavazhe
Aks veglash elektrike
Aks veglash elektrike
Makineri saldimi & Aksesore
Makineri saldimi & Aksesore
Kompresor ajri
Kompresor ajri
Vegla dore
Vegla dore
Vegla ndertimi
Vegla ndertimi
Vegla automotivi
Vegla automotivi
Sisteme fiksimi
Sisteme fiksimi
Silikon spraj diluent
Silikon spraj diluent
Baladeze & aksesore elektrike
Baladeze & aksesore elektrike
Pajisje matese
Pajisje matese
Pajisje sigurie
Pajisje sigurie
Vegla kopshtarie
Vegla kopshtarie
Kende, shkalle, rrota, kavo celiku
Kende, shkalle, rrota, kavo celiku

Katalogu

Katalog KEAD
Katalog KEAD

Historiku

KEAD është sot një pikë referimi për sa i përket shërbimit  profesional i ofruar nga një staf i kualifikuar dhe gjithmonë i përkushtuar ndaj klientit, individ apo biznes, cilësisë dhe asistencës teknike. Përkushtimi ynë maksimal është i drejtuar në zhvillimin e vazhdueshëm të produkteve për t’ju përgjigjur nevojave të klientëve, të cilët tashmë janë të shtrirë në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë.

 

Përpara nënshkrimit të kontratave me furnitorët  tanë çdo produkt  testohet nga një grup i posaçëm teknikësh të cilët janë të specializuar në kontrollin e cilësisë. Për më tepër ne bashkëpunojmë  gjithmonë me klientët tanë për të plotësuar kërkesat e tyre specifike.

•    25 VITE EKSPERIENCË
•    500+ PARTNER
•    1500+ KLIENT
•    12000+ PRODUKTE

Video

 

Certifikime

 

 

Partnere

Filiale

Adresa 2: Rruga Naim Frasheri p.60/2,

Tirane Tel: +355 422 30 397

Cel: +355 66 20 44 616

 

Adresa 3: Kthesa e Kamzes, mbrapa Karburant Dhima, Tirane, Albania