Secondary Adv

Panairi i Ndertimit Expo Vlora 2014

Share on Google+

 

 

 

ICE - Agjencia Tirane, me rastin e edicionit te dyte te EXPO VLORA 2014 prezanton produketet e firmave italiane te listuara me poshte.

 

 

Muto & Tegolaia srl

Prodhim, dhenie me qira dhe shitje te pompave dhe impianteve per drenazhin dhe tharjen e tokave te percaktuara per nderti. 

(Stand nr. 47)

 

Interwell Srl 

Prodhim, dhenie me qira dhe shitje te pompave dhe impianteve per drenazhin dhe tharjen e tokave te percaktuara per nderti.

(Stand nr. 17)

 

Europa Service snc

Sektori I ndertimeve civile dhe industriale, ristrukturime, shtime mjedisesh te jashtme dhe te brendshme, ndertim çatish, mbulime dhe mirmbajtje.

(Stand nr. 23)

 

Opera - Soluzioni in Rete per l'Edilizia

Rrjet ndermarrjesh te sektorit te ndertimit; ndertim banesash, impiante hidraulike dhe elektrike, montim dyer e dritare; realizim nderhyrjesh ne urbanizim, bonifikime dhe shtime rrugesh.

(Stand nr. 40 + 41)

 

Selvazzurra Piscine srl

Prodhues pishinash.

(Stand nr. 45)

 

Stone Equipment - by Market Service

Prodhim dhe shitje makinerish dhe mjetesh per perpunimin e granitit dhe mermerit.

(Stand nr. 22)

 

Torggler Chimica spa

Prodhim dhe shitje aditivesh kimike per ndertimin.

(Stand nr. 46)

 

Gjithashtu, kataloget e firmave italiane te meposhteme mund te terhiqen prane stand ICE (stand.nr.19-20).

 

             

Ju mirepresim nga data 26 deri me date 28 shtator 2014, nga ora 9.00-20.00 ne adresen: Pallati i Sportit Flamurtari. 

Per me teper informacion mund t'i drejtoheni Zyres ICE - Agjencia Tirane ne nr. e telefonit 04 2251051/36/34 ose ne adresen e e-mail tirana@ice.it.

ICE - Agjencia Tirane

 


Me te lexuarat ne Panaire