Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti i Perroit te Leshniqes, Kavaje | Vellezerit Hysa shpk | 2016

 

Kompania fituese e këtij tenderi, që do kryejë punimet për rehabilitimin e përroit, është subjekti “Vëllezerit Hysa” me qëndër veprimi në Elbasan.

Kompania administrohet nga Besnik Hysa, Kujtim Hysa dhe Flutura Hysa dhe është themeluar prej vitit 2001. Sipas bashkisë së Kavajës, kompania do i japa jetë një projekti për rehabilitimin e përroit të Leshniqes me gjatësi 2.5 km, afër të cilit në lashtësi, sipas kryebashkiakut Rroshi janë ndeshur ushtritë e Pompeit, Jul Çezarit dhe Mark Antonit.Sipas kryebashkiakut Rroshi projekti, do shmangë përfundimisht përmbytjet në këtë zonë dhe do i japë zhvillim turrizmit. Ndërkohë 3 milion euro për vënien në zbatim të këtij projekti bashkia Kavajë njofton se janë siguruar nga buxheti i bashkisë, donacione dhe grante. ”Shqiptarja.com” kontaktoi me përfaqësues të kompanisë “Vëllezërit Hysa” duke u interesuar lidhur me ofertën financiare që ata kishin paraqitur në KVO Bashkia Kavajë dhe me cilën kompani tjetër kishin garuar për fitimin e këtij tenderi. Por, megjithë premtimin e dhënies së një përgjigjeje, përfaqësues të kësaj kompanie nuk kanë sjellë asnjë përgjigje.


Vëllezërit Hysa shpk
Adresa: Hotel Skampa, Kati 1
Tel:+355 5 42 47 154
Fax:+355 5 42 47 154
Cel:+355 69 20 93 601
Kodi NACE: C2751
Email: vellezerithysashpk@gmail.com
Vendndodhja: Elbasan

Me shume projekte ne Shqiperi