Secondary Adv

Albajrak

 

Përshkrimi

Albajrak shpk është kompani e cila operon në treg në sektorin e tendave të diellit dhe të konstruksioneve metalike, si kalceto dhe komplekse të tjera sportive. Cilësia e materialeve dhe korrektësia në ndërtimin e objekteve, e ka bërë Albajrak një kompani lider në ketë fushë. Dielli është një nga prezencat më të rendesishme natyrore. Nuk është mirë të jetosh në zona të izoluara dhe as në zona shume të ekspozuara. Situata ideale është të marresh dritën e diellit kur dhe sa të duash ti. E vetmja zgjidhje për këtë është një tendë apo çadër cilësore.

Çfarë ofron

Kompania Albajrak është një lider në industri me: Modele të patentuara; Prodhim me injeksion nga një përzierje speciale alumini; Pjesë nikeli dhe kromi në modele të paketuara; Punim i kujdesshëm dhe me shumë cilësi; Alternativa të ndryshme në ngjyra,design dhe pajisje; Cilësi të avancuara si kontroll manual,automatik, etj; Shërbime dhe pjesë montimi edhe pas montimit fillestar. Tek Albajrak do të gjeni produkte nga më cilësore si: Çadra plazhi dhe për promocion, shezlona, për grazhe, lokale; Tenda dielli për kalceto dhe komplekse të tjera sportive.

Shërbime

Konstruksione metalike per kalceto
Konstruksione metalike per kalceto
Tapete bari artificial per kalceto
Tapete bari artificial per kalceto
Tenda Gazebo
Tenda Gazebo
Tenda kalcetoje
Tenda kalcetoje
Tenda klasike
Tenda klasike
Tenda me ndricues
Tenda me ndricues
Tenda me Vela
Tenda me Vela
Tenda Parkingu
Tenda Parkingu
Tenda per komplekse
Tenda per komplekse
Tenda per lokale Arkitekturale
Tenda per lokale Arkitekturale
Ndertime konstruksionesh metalike per kalceto
Ndertime konstruksionesh metalike per kalceto
Konsulence per ndertime kalcetosh
Konsulence per ndertime kalcetosh
Konstruksione metalike per tenda
Konstruksione metalike per tenda
Konstruksione metalike moderne per kalceto
Konstruksione metalike moderne per kalceto
Ambjente sportive argetimi
Ambjente sportive argetimi
Ndertim ambjentesh sportive
Ndertim ambjentesh sportive
Cadra per lokale dhe restorante
Cadra per lokale dhe restorante
Pergola me drita LED
Pergola me drita LED
Pergola me motorr per lokale
Pergola me motorr per lokale
Tenda automatike me pult
Tenda automatike me pult
Tenda me motorr
Tenda me motorr
Tenda me sistem xhamash me motorr me telekomande
Tenda me sistem xhamash me motorr me telekomande
Tenda me telekomande
Tenda me telekomande
Tenda ndricim per pishina
Tenda ndricim per pishina
Tenda pergola me varje
Tenda pergola me varje
Xhama automatike per rrethim Pergowin
Xhama automatike per rrethim Pergowin
Ndertim fushash futbolli
Ndertim fushash futbolli
Prodhim me cadra plazhi
Prodhim me cadra plazhi
Stola per stadiume
Stola per stadiume
Tenda per skena ne natyre
Tenda per skena ne natyre

Katalogu

Katalog Albajrak
Katalog Albajrak
Katalog Albajrak

Historiku

Shoqëria Albajrak e ka nisur aktivitetin në vitin 2001 pas një experience 5-vjecare në Turqi. Fillimisht aktiviteti ka nisur me prodhimin e montimin e tendave për ambjente familjare dhe lokale. Me pas në vitin 2002 duke parë kërkesën e tregut, fillon të tregtoje çadra plazhi dhe për promocion, shezlona etj. Kompania prodhon tenda të Standarteve Europiane, me një eksperiencë prej më shumë se dy dekadash, nga një përzierje speciale alumini të shkrirë. Duke nisur nga viti 2004 shoqeria ka filluar të ndërtojë mini fusha sportive (calceto), duke marrë përsipër projektimin, zbatimin, përfundimin gati për shfrytëzim.

Punë të kryera

Fusha Lushnje
Fusha Lushnje
Bar Green Corner
Bar Green Corner
Pista iliria
Pista iliria
Vela Curila Durres
Vela Curila Durres
Dhermi
Dhermi
Bar Olimpik, Kompleksi Dinamo
Bar Olimpik, Kompleksi Dinamo
Akuadrom, Tirane
Akuadrom, Tirane
Stadium
Stadium
Tenda me krah, Vlore
Tenda me krah, Vlore
Tenda de lux
Tenda de lux
Tenda Arkitekturale
Tenda Arkitekturale
Pergostyle
Pergostyle
Kompleksi Arena, SHijak
Kompleksi Arena, SHijak
Disco Verore
Disco Verore
Fushe Basketbolli
Fushe Basketbolli
Cadra Teleskop
Cadra Teleskop
Cader Teleskop, Dhermi
Cader Teleskop, Dhermi
Bar Chloe
Bar Chloe
Twist Bar
Twist Bar
Tribuna
Tribuna
Tende Arkitekturale
Tende Arkitekturale
Coffee time, Tirane
Coffee time, Tirane
Fancy bar
Fancy bar
France
France
Kompleksi Kristal, Rera e hedhur
Kompleksi Kristal, Rera e hedhur
Amfiteatri Tirane
Amfiteatri Tirane
Vila Arman
Vila Arman
Blue Sky
Blue Sky
Vila Niko Blegjike
Vila Niko Blegjike
Bar Nomad
Bar Nomad
Optificio Restorant Home
Optificio Restorant Home
Divinus Bar
Divinus Bar
Gigo Bar
Gigo Bar
Hotel Flower
Hotel Flower
Vendosje tende ne Sole Mare Ksamil
Vendosje tende ne Sole Mare Ksamil
Akdemia Republika
Akdemia Republika
Bar Hannover, Lungo Mare Vlore
Bar Hannover, Lungo Mare Vlore
Bar Mist, Lungo Mare Vlore
Bar Mist, Lungo Mare Vlore
Circus, Belgjike
Circus, Belgjike
Hotel Andon Lapa, Sarande
Hotel Andon Lapa, Sarande
Liege, Belgium
Liege, Belgium
Projekt  Belgjike
Projekt Belgjike
Projekt ne Gjermani
Projekt ne Gjermani
Restorant Ali Baba, Beverlo Belgjike
Restorant Ali Baba, Beverlo Belgjike
Restorant Mandarin, Vlore
Restorant Mandarin, Vlore
Restornat Buono, Landshut, Gjermani
Restornat Buono, Landshut, Gjermani
Tende per vile private
Tende per vile private
Projekt ne Belgjike
Projekt ne Belgjike
Green Coast Resort _ Residences
Green Coast Resort _ Residences
Cafe Piramide
Cafe Piramide
F-M Hotel Tende me ndricim
F-M Hotel Tende me ndricim
Football Republic, REDI JUPI
Football Republic, REDI JUPI
Hotel 1 Maji Pogradec
Hotel 1 Maji Pogradec
Hotel Andon Lapa 1 Sarande
Hotel Andon Lapa 1 Sarande
Restorant Buono, Landshut, Gjermani
Restorant Buono, Landshut, Gjermani
Restorant Picolo Mondo, Landshut, Gjermani
Restorant Picolo Mondo, Landshut, Gjermani
Restorante Pizzeri Roma, Lajpzig
Restorante Pizzeri Roma, Lajpzig
Tenda bioklimatike per pishine
Tenda bioklimatike per pishine
Tenda pergola, Shendevere Tirana Wine Bar Restaurant
Tenda pergola, Shendevere Tirana Wine Bar Restaurant
Tenda xhami Landshut, Gjermani
Tenda xhami Landshut, Gjermani
Tende bioklimatike, Gjermani
Tende bioklimatike, Gjermani
Fushat e tenisit Shkoder
Fushat e tenisit Shkoder
Kalceto Nikolli, Vau i Dejes Shkoder
Kalceto Nikolli, Vau i Dejes Shkoder
Landshut, Munchen Gjermani
Landshut, Munchen Gjermani
LOST Food Drinks, Tirane
LOST Food Drinks, Tirane
Miramare, Vlore
Miramare, Vlore
Perde Zip ne Restorant Yamas, Berlin
Perde Zip ne Restorant Yamas, Berlin
Pergola Bioclimatik Sistem, Berlin
Pergola Bioclimatik Sistem, Berlin
Pergola Grand Sistem, Poligoni Tirane
Pergola Grand Sistem, Poligoni Tirane
Pergola me drita ne verande, Gjermani
Pergola me drita ne verande, Gjermani
Punim Pergola ne Berlin
Punim Pergola ne Berlin
Restorant 3 Ishujt, Ksamil
Restorant 3 Ishujt, Ksamil
Restorant Akropolis, Gjermani
Restorant Akropolis, Gjermani
Select Hill Resort
Select Hill Resort
Sistem xhamash me hapje dhe fiks, The Crown Tirane
Sistem xhamash me hapje dhe fiks, The Crown Tirane
Tip Top, Fier
Tip Top, Fier
The Old Timer, Bruksel
The Old Timer, Bruksel
Cader Tensostrukture ne ambient lokali
Cader Tensostrukture ne ambient lokali
Cadra Swing, Pishine
Cadra Swing, Pishine
Kalceto Arel
Kalceto Arel
Pane e Vino, Berlin
Pane e Vino, Berlin
Pergola ne Bar Kafe, Gjermani
Pergola ne Bar Kafe, Gjermani
Tend ne lavazho
Tend ne lavazho
Tenda per parkim makinash
Tenda per parkim makinash
Vendosje tende ne FaFa Resort Durres
Vendosje tende ne FaFa Resort Durres
Festival Bar, Marseje France
Festival Bar, Marseje France
Hotel Restorant Joni, Ksamil
Hotel Restorant Joni, Ksamil
Anvers, Belgjike
Anvers, Belgjike
Hanover, Gjermani
Hanover, Gjermani
Rolling Hills Tirane, Albania
Rolling Hills Tirane, Albania
Cadra plazhi ne hotel, te personalizuara
Cadra plazhi ne hotel, te personalizuara
Moncheri Rinas, Ambienti i brendshem
Moncheri Rinas, Ambienti i brendshem
Moncheri Rinas, Ambienti i jashtem
Moncheri Rinas, Ambienti i jashtem
Punim sipas projektit, Sistem xhami me rreshkitje
Punim sipas projektit, Sistem xhami me rreshkitje
Tende alumini automatike Bioclimatic, Vile Private
Tende alumini automatike Bioclimatic, Vile Private
Tende Bioclimatic montuar ne Berlin
Tende Bioclimatic montuar ne Berlin
Tende xhami me tirande, Punim sipas projektit
Tende xhami me tirande, Punim sipas projektit
Tende xhami statike ne verande vile private
Tende xhami statike ne verande vile private
Sisteme xhami me rreshkitje per veranda
Sisteme xhami me rreshkitje per veranda
Pergola me drita, restorant ne Gjermani
Pergola me drita, restorant ne Gjermani
Pergola, Naunhof,  Gjermani
Pergola, Naunhof, Gjermani
Restorant ne Ostende, Belgjike
Restorant ne Ostende, Belgjike
Tende alumini ne cati, vile private
Tende alumini ne cati, vile private
Vetrata automatike restorant ne Tangermynde, Gjermani
Vetrata automatike restorant ne Tangermynde, Gjermani
Instalim pergola automatike ne vile private
Instalim pergola automatike ne vile private
Instalim vetrate automatike ne lokal
Instalim vetrate automatike ne lokal
Punim pergol automatike me ndricim per restorant
Punim pergol automatike me ndricim per restorant
Sistem xhamash me hapje ne restorant
Sistem xhamash me hapje ne restorant
Sistem xhami me rreshqitje, verande lokali
Sistem xhami me rreshqitje, verande lokali
Sistem xhami me rreshqitje, verande vile
Sistem xhami me rreshqitje, verande vile
Tende alumini ne vile private
Tende alumini ne vile private
Tende automatike ne verande lokali
Tende automatike ne verande lokali
Tende pergola me motorr, restorant
Tende pergola me motorr, restorant

Partnere

albayrakeveresthatkomehgiespergostylerecasensreformsportssio linesunsiy enikayalar-groupAlbajrak-Sattler-blau

Video

Certifikime