Secondary Adv

GJERGJI H TEKSTIL

 

Përshkrimi

GJERGJI H TEKSTIL është distributori më i madh i shitjes me shumicë të tekstileve me metrazh që nga viti 1994. Në magazinat tona do të gjeni të gjitha llojet e copave (puplina të pambukta, sintetike, me përzierje, fanellatë, dok, astar, akllas, damask, tyle, theke zbukurimi) për hoteleri, bar-restorante, materiale për uniforma dhe veshje pune, tapiceri, tekstile për shtëpitë dhe bizneset  tuaja dhe për prodhimin e veshjeve. Të gjithë artikujt që në tregtojmë karakterizohen nga cilësi të ndyshme, shumëllojshmeri ngjyrash dhe dizenjosh.  Ju mirëpresim të na vizitoni pranë magazinave tona të shumicës.

 

Pse Jemi Më Të Mirët?

• Për mbi 25 vjet ne jemi përqendruar vetëm në industrinë e tekstilit.

• Ne ofrojmë tekstile me cilësinë më të mirë dhe me çmimet më konkuruese.

• Gjergji H Tkestil ka krijuar një kulturë që i ofron rezultate të larta klientëve në përzgjedhjen e produkteve.

Kjo na ndihmonë që të kemi klient të lumtur dhe besnik

• Ne kemi një kuptim të thellë të kërkesës së klientëve tanë e cila

siguron strukturën e duhur për të plotësuar kërkesat e klietëve.

• Duke i kushtuar vëmendje zgjedhjes, përshtatjes dhe cilësisë së tekstileve, ne kërkojmë të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me

klientët tanë.

Gama Jonë E Tekstileve Është Shumë E Gjerë. Gjergji H Tekstil Mbulon Të Gjitha Fushat E Tekstilit, Nga Arredimi I Shtëpive, Bareve, Restoranteve, Hoteleve, Kompaniev Të Eventeve Dhe Shumë Fusha Të Tjera.

Çfarë ofron

GJERGJI H TEKSTIL i kushton vëmëndje të vecantë linjave të hotelerisë, bareve, restoranteve, tapicerisë, materialeve për uniforma të ndryshme dhe dekoreve, ku secili gjen atë që kërkon me cmimet më konkuruese në treg. Jemi të përkushtuar, për të plotësuar të gjitha kërkesat e klientëve tanë duke marrë në konsideratë cdo sugjerim apo ide të dhënë prej tyre, për të bërë të mundur realizimin perfekt të asaj c’ka ata kërkojnë.

Shërbime

Metrazhe me shumice dhe pakice
Metrazhe me shumice dhe pakice
Perde blackout per hotele
Perde blackout per hotele
Metrazhe dhe copa per perde
Metrazhe dhe copa per perde
Metrazhe copa per kolltuqe divane
Metrazhe copa per kolltuqe divane
Tekstile per rrobaqepsi
Tekstile per rrobaqepsi
Tekstile me shumice dhe pakice
Tekstile me shumice dhe pakice
Copa per carcafe dhe mbulesa
Copa per carcafe dhe mbulesa
Metrazhe per kile
Metrazhe per kile
Peshqira per hotele
Peshqira per hotele
Carcafe fanellate per dhoma femijesh
Carcafe fanellate per dhoma femijesh
Copa per carcafe dhe jorgane
Copa per carcafe dhe jorgane
Mbrojtese dysheku
Mbrojtese dysheku
3D flower per dekore eventesh
3D flower per dekore eventesh
Carcafe per hoteleri
Carcafe per hoteleri
Metrazhe per mbulesa krevati, kellef jasteku
Metrazhe per mbulesa krevati, kellef jasteku
Kuverta per krevate
Kuverta per krevate
Jorgan dhe kellefe per krevate
Jorgan dhe kellefe per krevate
Jorgan per femije
Jorgan per femije
Materiale per te prodhuar uniforma pune DOK , PUPLINA , OXFORD
Materiale per te prodhuar uniforma pune DOK , PUPLINA , OXFORD
Sete mbulesash, pecetash per restorante, hoteleri
Sete mbulesash, pecetash per restorante, hoteleri
Materiale textili per dekore eventesh, zharse , organza, saten , coptemina , kadife etc
Materiale textili per dekore eventesh, zharse , organza, saten , coptemina , kadife etc
Tekstile per mbulesa tavoline
Tekstile per mbulesa tavoline
Copa per mbulesa tavolinash
Copa per mbulesa tavolinash
Uniforma hotelerie,lokalesh,restorantesh
Uniforma hotelerie,lokalesh,restorantesh
Veshje karrigesh spandex
Veshje karrigesh spandex
Cope per karrike restorantesh
Cope per karrike restorantesh
Karrike per bare dhe restorante
Karrike per bare dhe restorante
Sete pjatash per restorante
Sete pjatash per restorante
Sotopjata dekori per evente restorante etc.
Sotopjata dekori per evente restorante etc.
Komplete pjatash klasike
Komplete pjatash klasike

Punë të kryera

GJERGJI H TEKSTIL1511868697
GJERGJI H TEKSTIL1511868989
GJERGJI H TEKSTIL1511869000
GJERGJI H TEKSTIL1511869011
GJERGJI H TEKSTIL1511869019
GJERGJI H TEKSTIL1511869044
GJERGJI H TEKSTIL1511869055
GJERGJI H TEKSTIL1511869064
GJERGJI H TEKSTIL1511869080
GJERGJI H TEKSTIL1511869092
GJERGJI H TEKSTIL1511869103
GJERGJI H TEKSTIL1511869111
GJERGJI H TEKSTIL1523949473
GJERGJI H TEKSTIL1523949493
GJERGJI H TEKSTIL1523949514
GJERGJI H TEKSTIL1523949533
GJERGJI H TEKSTIL1523949558
GJERGJI H TEKSTIL1523949575
Amaro Apartaments
Amaro Apartaments
Bamboo
Bamboo
Chateau Linza
Chateau Linza
Green Gem, Villas Palase
Green Gem, Villas Palase
Hotel Solaris
Hotel Solaris
Maritim
Maritim

Video