Secondary Adv

Sali Elektrik

 

Përshkrimi

Sali Elektrik shpk operon në tregun shqipëtar prej disa vitesh, me një total prej tre magazinash në Tiranë, Fier dhe Vlorë, si dhe një rrjet të gjerë përfaqësuesish në të gjithë Shqipërinë. Hapësirat e mëdha të Show-room-it, gama e gjerë e produkteve, këshillimi i biznesit si dhe një staf profesionistësh e bëjne kompaninë tonë ndalesën tuaj të parë.

 

Teknikë e specialistë veçanërisht të vëmendshëm ndaj nevojave të konsumatorëve, të përditësuar vazhdimisht me të rejat më të fundit që industria ofron në këtë fushë, përbëjnë pikat e forta të Sali Elektrik.

 

Degët tona janë ndërtuar në mënyrë që të ofrojnë një gamë sa më të gjërë artikujsh, duke u kursyer kështu kohën të gjithë atyre që zgjedhin Sali Elektrik. Me cmimet më konkurente në treg si dhe me devotshmërinë dhe përkushtimin e vazhdueshëm ndihmojmë veten dhe klientët tanë të rriten cdo ditë e me shumë.

Çfarë ofron


Si një nga tregtuesit më të mëdhenjë në vënd i materialeve elektrike, Sali Elektrik ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh. Duke nisur nga instalimet civile ku ju mund të gjeni celsa priza te markave Bticino dhe Gewiss, sisteme My Home të cilat sjellin pranë jush shtëpinë e së ardhmes dhe njëherazi ju ndihmojnë t’i përgjigjeni më së miri sfidave që jeta moderne na servir, si kosto më të përballueshme të energjisë eletrike, mbrojtja dhe monitorimi i vazhdueshëm i shtëpisëapo kontrolli nga njëpikë e vetme i cdo ndrucuesi, grile dhe pajisje kondicionimi.

Për sa i takon instalimeve industriale pranë nesh ju mund të gjeni pajisje komanduese për shinë DIN të markave Legrand dhe Bticino, kuadro dhe panele shpërndarjeje për tension të ulët dhe të mesëm, kanalina plastike dhe metalike të përmasave dhe formateve të ndryshme, panele Rack, sisteme anti-zjarr, sisteme citofonie dhe videocitofonie etj. Gjithashtu pranë nesh ju mund të gjeni një gamë të gjërë artikujsh në fushën e telave e kabllove që përmbushin kërksat gjithmonë e në rritje si dhe ofrojnë siguri dhe performancë të lartë.

Një tjetër eksluzivitet i Sali Elektrik janë edhe pompat e ujit të firmës së mirënjohur Pedrollo. Prudukte 100% “made in Italy” të karakterizuara nga një eficencë dhe besueshmëri të lartë, pompat e ujit Pedrollo synojnë ta kthejnë ujin, këtë burim jetik, nga një mall nga ku mund të nxirren përfitime, në një burim të garantuar për të gjithë.

Për sa i takon nevojave për ndricim, pranë nesh ju mund të gjeni një gamë të gjërë ndricuesish dekorativ, teknikë, të jashtëm dhe rrugor të pajisur me teknologjinë e fundit LED të markave, Lombardo Luce, Rossini Illuminazione, Marino Cristalli, Leds-C4 etj.

Sali Elektrik, ku asgjë nuk mungon...

Shërbime

Celesa dhe Priza
Celesa dhe Priza
Citofoni dhe videocitofoni
Citofoni dhe videocitofoni
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Materiale Elektrike
Materiale Elektrike
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa te brendshem
Ndricuesa te brendshem
Pompa uji
Pompa uji
Sisteme Automatizimi
Sisteme Automatizimi
Sisteme sigurie me alarm
Sisteme sigurie me alarm
Tela dhe kabllo elektrik
Tela dhe kabllo elektrik
Citofoni per shtepi
Citofoni per shtepi
UPS te fuqishem
UPS te fuqishem
Pompa uji Pedrollo
Pompa uji Pedrollo
Instalime industriale
Instalime industriale
Instalime civile
Instalime civile
Sisteme alarmi
Sisteme alarmi
Ndricuesa modern, Ndricuesa  dekorative
Ndricuesa modern, Ndricuesa dekorative
Priza dhe Spina Industriale
Priza dhe Spina Industriale
Butona kycje-ckycje
Butona kycje-ckycje
Sisteme TV, antena televizori
Sisteme TV, antena televizori
Pajisje urgjence
Pajisje urgjence
Sisteme elektrike
Sisteme elektrike
Sisteme survejimi me kamera
Sisteme survejimi me kamera
Sisteme te automatizimit industrial dhe te menaxhimit te energjise
Sisteme te automatizimit industrial dhe te menaxhimit te energjise
Sistemet e kontrollit elektrik Legrand
Sistemet e kontrollit elektrik Legrand
Module menaxhimi ndricimi Led
Module menaxhimi ndricimi Led
Ndricim industrial, i brendshem dhe i jashtem
Ndricim industrial, i brendshem dhe i jashtem
Paisje menaxhimi elektrik ne distance
Paisje menaxhimi elektrik ne distance
Panele elektrike
Panele elektrike
Mjete profesionale pune
Mjete profesionale pune

Katalogu

Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik
Katalog Sali Elektrik

Historiku

Kompania Sali Elektrik u themelua ne vitin 1996 dhe me një eksperiencë shumë vjeçare në sektorin e tregëtise dhe shpërndarjes të materialeve elektrike dhe të ndriçimit, Sali Elektrik tashme është lider ne treg me prezence te rendesishme ne gjithe territorin e Shqiperisë.

 

1996 - Themelimi i kompanise dhe me piken e pare te shitjes ne Vlore

2007 - Hapet magazina qendrore ne Tirane

2009  - Inagurohet magazina ne Fier

2017 - Hapet filiali dhe Showroom ndricimi ne Durres

Punë të kryera

Show Room i Jaguar and Land Rover
Show Room i Jaguar and Land Rover
Ndricues inkaso tavanor, apartament
Ndricues inkaso tavanor, apartament
Ndricues tokesor modern ne apartament
Ndricues tokesor modern ne apartament
Projekt ndricimi ne apartament
Projekt ndricimi ne apartament
Instalime industriale elektrike
Instalime industriale elektrike
Mert Boutique Hotel, Ndricim total dhomash
Mert Boutique Hotel, Ndricim total dhomash
Mert Boutique Hotel
Mert Boutique Hotel
Ndricim modern ne restorant
Ndricim modern ne restorant
Ndricim ne dhome hoteli, Mert Boutique
Ndricim ne dhome hoteli, Mert Boutique
Ndricues anesor, Mert Boutique Hotel
Ndricues anesor, Mert Boutique Hotel
Ndricues dhome, Mert Hotel
Ndricues dhome, Mert Hotel
Ndricues i varur dhe anesor ne dhome hoteli
Ndricues i varur dhe anesor ne dhome hoteli
Ndricues i varur klasik, dhome hoteli
Ndricues i varur klasik, dhome hoteli
Projekt ndricimi per Mert Boutique Hotel
Projekt ndricimi per Mert Boutique Hotel
Zbatim projekti ndricimi per Mert Hotel
Zbatim projekti ndricimi per Mert Hotel

Video

Partnere

Filiale

Filiali Durres, Adresa: Lagja 14, ngjitur me Galaktik Center, +355 67 60 45 144

Filiali Fier, Adresa: “Leonardo Murialdo” +355 67 20 86 406

Filiali Vlore, Adresa:  “Transballkanike”  +355 67 20 86 402