Secondary Adv

Lajme

Mungojne punonjesit e kualifikuar, Indeksi: Te permiresohet klima e biznesit ne Shqiperi

Mungojne punonjesit e kualifikuar, Indeksi: Te permiresohet klima e biznesit ne Shqiperi


Gjetja e fuqisë punëtore të kualifikuar vazhdon të mbetet sfida më e madhe e bizneseve shqiptare. Kjo ishte një nga konkluzionet e Indeksit Vjetor të Biznesit, i cili u prezantua në Konferencën mbi “Ristrukturimin Ekonomik dhe Perspektivën e Re”, organizuar nga Dhoma Amerikane e Tregtisë. Arritjet e deritanishme të ekonomisë shqiptare, si tejkalimi i 100 milionë dollarëve në shkëmbimet tregtare, ishte një nga pikat në të cilat u ndal Ministri i Kulturës, Ekonomisë...

Projekte

ekonomi

aktualitet

bota

kosova

Inovacion

BAUMARKET feston 5 Vite Suksesi ne tregun shqiptar

BAUMARKET feston 5 Vite Suksesi ne tregun shqiptar

Park Avenue Tower nga Orion Construction, merr Certifikimin e pare BREEAM ne Shqiperi

Park Avenue Tower nga Orion Construction, merr Certifikimin e pare BREEAM ne Shqiperi

SOLARON SHPK prezanton Panelin Fotovoltaik me Eficient ne Bote

SOLARON SHPK prezanton Panelin Fotovoltaik me Eficient ne Bote

Arredim & How-To

Progeen Construction: 4 Rregullat e te pasurit nje hapesire me te madhe

Progeen Construction: 4 Rregullat e te pasurit nje hapesire me te madhe

GB Thermo Color: Perse duhet te zgjedhim laminatet Baufloor?

GB Thermo Color: Perse duhet te zgjedhim laminatet Baufloor?

Alstone: Perse te zgjidhni nje shtepi modulare?

Alstone: Perse te zgjidhni nje shtepi modulare?

Panaire

Italian Design Day ne Shqiperi | Te prodhosh vlere - Gjithepërfshirje, novacion dhe qendrueshmeri

Italian Design Day ne Shqiperi | Te prodhosh vlere - Gjithepërfshirje, novacion dhe qendrueshmeri

Panairi profesional HORECA 2024, 22-24 Shkurt

Panairi profesional HORECA 2024, 22-24 Shkurt

Panairi Ndërkombëtar i Mobilierisë  13-14-15-16 Mars, 2024

Panairi Ndërkombëtar i Mobilierisë 13-14-15-16 Mars, 2024