Secondary Adv

Lajme

Hapen procedurat, Tuneli i Kalimashit, tender 165 mln leke per mirembajtjen

Hapen procedurat, Tuneli i Kalimashit, tender 165 mln leke per mirembajtjen


Tuneli i Kalimashit, pjesë e Rrugës së Kombit do të mirëmbahet nga një kompani private, derisa në fuqi të hyjë kontrata koncensionare me kompaninë turke, “Vendeka Bilgi”, e cila do të menaxhojë rrugën Durrës-Kukës për 30 vjet. Në buletinin e Agjencisë së Prokurimeve Publike është botuar shpallja e tenderit nga Autoriteti Rrugor Shqiptar për përzgjedhjen e një kompanie që do të mirëmbajë tunelin për një periudhë 1...

Projekte

Inovacion

Tubi me panele diellore qe distilon deri ne 5.6 miliard litra uje

Tubi me panele diellore qe distilon deri ne 5.6 miliard litra uje

SensFloor, dyshemeja inteligjente qe ju tregon se kur ju jeni duke qendruar mbi te

SensFloor, dyshemeja inteligjente qe ju tregon se kur ju jeni duke qendruar mbi te

GEZE Albania Kosovo, kompania lider ne ofrimin e sistemeve automatike

GEZE Albania Kosovo, kompania lider ne ofrimin e sistemeve automatike

Arredim & How-To

Lloje te ndryshme ndricimi, qe cdo shtepi duhet ti kete

Lloje te ndryshme ndricimi, qe cdo shtepi duhet ti kete

Pllakat prej cimentoje Vintage, zgjedhja e duhur per transformin e ambjenteve tona

Pllakat prej cimentoje Vintage, zgjedhja e duhur per transformin e ambjenteve tona

Gabime qe nuk duhet ti beni kur blini mobiljet e zyres per biznesin tuaj....

Gabime qe nuk duhet ti beni kur blini mobiljet e zyres per biznesin tuaj....

Panaire

Hapja e MADHE e Showroomit te ri EGLO ne date 14 Qershor 2016

Hapja e MADHE e Showroomit te ri EGLO ne date 14 Qershor 2016

Metabo Tirane Workshop Party 23 Prill 2016

Metabo Tirane Workshop Party 23 Prill 2016

Ekspozita: Guri...Pjese e tradites Shqiptare dhe inovacioni Mathios Stone

Ekspozita: Guri...Pjese e tradites Shqiptare dhe inovacioni Mathios Stone