Secondary Adv

Lesna

 

Përshkrimi

Lesna është lider në prodhimin dhe tregtimin e dyerve dhe dritareve të drurit dhe të plastikës. Me një experiencë mbi 30 vjeçare dhe me bashkëpunimin serioz me partnerë ndërkombëtarë ajo ofron një gamë të gjerë produktesh për tregun e Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Misioni i kompanisë Lesna është të ofrojë produkte kualitative dhe me çmime konkuruese në mënyrë që të përmirësojë jetën e klientëve të saj. Lesna, në hap me të bukurën…

Çfarë ofron

1.Dyer & Dritare PVC
2.Dyer & Dritare Druri Solar & Merant
3.Grila dhe rrjeta kundra insekteve
4.Dritare Çatie
5.Shkalle Tavani
6.Dyer garazhi
7.Dyer te hyrjes te Plastikes & Drurit
8.Dyer te hyrjes te blinduara
9.Dyer te brendshme
10.Parket & Laminat
11.Kuzhina
12. Dhoma gjumi
13.Mobilje per zyra
14.Tavolina ngrenie

Shërbime

Dyer dhe Dritare Druri
Dyer dhe Dritare Druri
Dyer dhe Dritare PVC
Dyer dhe Dritare PVC
Dyer te garazheve
Dyer te garazheve
Dyer te hyrjes
Dyer te hyrjes
Mobilje per zyra
Mobilje per zyra
Parkete dhe laminate
Parkete dhe laminate
Rafte dhe arredime per zyra
Rafte dhe arredime per zyra
Dritare termike
Dritare termike
Dritare dru-alumin
Dritare dru-alumin
Shkalle tavani
Shkalle tavani
Grila roller
Grila roller
Dyer xhami
Dyer xhami
Dritare kulmi
Dritare kulmi
Rrjeta insektesh
Rrjeta insektesh
Dyer te jashtme me panel
Dyer te jashtme me panel
Persiane druri,alumini,pvc
Persiane druri,alumini,pvc
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dritare Catie Velux
Dritare Catie Velux
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Dritare druri me kursim energjie
Dritare druri me kursim energjie
Dritare me kursim energjie
Dritare me kursim energjie
Dyer te jashtme moderne
Dyer te jashtme moderne
Grila inkaso per dritare
Grila inkaso per dritare
Parket druri dhe Laminate
Parket druri dhe Laminate
Porta druri te jashtme
Porta druri te jashtme
Kuzhina sipas porosise
Kuzhina sipas porosise

Katalogu

Katalog Lesna

Historiku

LESNA shpk është fabrika më e madhe në rajon për prodhimin e dyerve dhe dritareve e cila filloi aktivitetin e saj 50 vite më parë dhe që nga atëherë, brendi LESNA është më i njohuri dhe më i përdoruri në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve. Çdo gjë që bëjmë është e përqëndruar në angazhimin tonë
maksimal për përmbushjen e të gjitha nevojave dhe ofrimin e shërbimit më të mirë të mundshëm për klientët tanë, duke siguruar një vend pune të sigurtë dhe të shëndetshëm për punonjësit dhe duke kontribuar në cilësinë e jetës në komunitetet ku ne operojmë. LESNA ka zgjeruar aktivitetet e saj në tërë territorin e Kosovës, në Preshevë, Shkup dhe Tiranë.Të gjitha produktet tona nga druri prodhohen sipas standardit EN ISO9000, për të siguruar që produktet të kenë të njëjtin kualitet vazhdimisht.
Që nga themelimi i saj, për më shumë se 25 vite me radhë, pronarët e shtëpive, ndërtuesit dhe kushdo që insiston në cilësi më të lartë për një ndërtim të ri apo rimodelim të dyerve dhe dritareve, ka vënë besimin në LESNA sepse produktet tona mund të dallohen nga cilësitë e tyre, mënyra e funksionimit dhe performancës, si dhe bukurinë e tyre.

Punë të kryera

Hotel airport Tirana
Hotel airport Tirana
 Kodra e Diellit
Kodra e Diellit
 Kompleks Uje i ftohte
Kompleks Uje i ftohte
Lesna1527839270
Lesna1527839299
Lesna1527839322
Lesna1527839346
Lesna1527839362
Lesna1527839385
Lesna1527839406
Lesna1527839434
Lesna1527839461
Lesna1539766737
Lesna1539766755
Lesna1539766780
Lesna1539766796
Lesna1539766838
Lesna1539766852
Dere druri e kombinuar me MDF me lyerje, apartament ne Tirane
Dere druri e kombinuar me MDF me lyerje, apartament ne Tirane
Dere e brendshme klasike me dru masiv ne apartament
Dere e brendshme klasike me dru masiv ne apartament
Dritare me dru pishe Sllovene, Rolling Hills Luxury Residences
Dritare me dru pishe Sllovene, Rolling Hills Luxury Residences
Dritare PVC, Hidden Hill Villa
Dritare PVC, Hidden Hill Villa
Punim kuzhine verore
Punim kuzhine verore
Strehe me dru pishe Suedeze, Tirane
Strehe me dru pishe Suedeze, Tirane
Shkalle me ndricim LED ne vile private,Tirane
Shkalle me ndricim LED ne vile private,Tirane
Tende verore prej druri, Vlore
Tende verore prej druri, Vlore
Veshje fasade me dru lisi, Piceri Era
Veshje fasade me dru lisi, Piceri Era
Dere e bardhe,modelim i pantografuar
Dere e bardhe,modelim i pantografuar
Dere e brendshme salloni, model me lyerje dhe llakosje
Dere e brendshme salloni, model me lyerje dhe llakosje
Dere e brendshme, punim MDF 8mm
Dere e brendshme, punim MDF 8mm
Dere me porosi, kasa dru masiv
Dere me porosi, kasa dru masiv
Dere shtepie, brave dhe doreze standart
Dere shtepie, brave dhe doreze standart
Dyer ne apartamant, me porosi, dru masiv
Dyer ne apartamant, me porosi, dru masiv
Dere druri e kombinuar me MDF me lyerje, me dekor xhami
Dere druri e kombinuar me MDF me lyerje, me dekor xhami
Dere druri me dy kanata dhe dekor xhami
Dere druri me dy kanata dhe dekor xhami
Dere druri me dy kanata, ngjyra sipas deshires
Dere druri me dy kanata, ngjyra sipas deshires
Dere e jashtme apartamenti, material alumin termik
Dere e jashtme apartamenti, material alumin termik
Dere e jashtme, vendosur ne apartamant sipas kerkeses se klientit
Dere e jashtme, vendosur ne apartamant sipas kerkeses se klientit
Dere sipas porosise, ngjyre e zeze
Dere sipas porosise, ngjyre e zeze
Dyer apartamenti me mbushje industriale te presuar
Dyer apartamenti me mbushje industriale te presuar
Dyer ngjyre e bardhe ne apartament, kasa dru masiv
Dyer ngjyre e bardhe ne apartament, kasa dru masiv
Dyer te bardha ne apartament, sipas kerkeses
Dyer te bardha ne apartament, sipas kerkeses
Dyer te brendshme ne hotel, MDF me lyerje
Dyer te brendshme ne hotel, MDF me lyerje
Dyer te brendshme shtepie, me kase dru masiv
Dyer te brendshme shtepie, me kase dru masiv
Porte e jashme druri cilesore
Porte e jashme druri cilesore
Dollap ne dhome gjumi me kanata me rreshqitje
Dollap ne dhome gjumi me kanata me rreshqitje
Dhome gjumi me porosi
Dhome gjumi me porosi
Kuzhine gatimi MDF me lyerje
Kuzhine gatimi MDF me lyerje
Kuzhine gatimi me porosi, cilesi superiore
Kuzhine gatimi me porosi, cilesi superiore
Mobilje ne dhome gjumi, material mdf me lyerje
Mobilje ne dhome gjumi, material mdf me lyerje
Mobilje tualeti me ngjyre
Mobilje tualeti me ngjyre
Realizim dhome gjumi
Realizim dhome gjumi
Realizim kuzhine gatimi sipas kerkeses se klientit
Realizim kuzhine gatimi sipas kerkeses se klientit
Soxhorno salloni me porosi
Soxhorno salloni me porosi
Montim dyersh, Agroherbal Shpk ne Mamurras
Montim dyersh, Agroherbal Shpk ne Mamurras
Dritare catie  me izolim
Dritare catie me izolim
Kuzhine mdf me lyerje
Kuzhine mdf me lyerje
Kuzhine e punuar me MDF dhe lyerje
Kuzhine e punuar me MDF dhe lyerje
Dollap multifunksional me porosi
Dollap multifunksional me porosi
Grile persiane druri, punim ne Durres
Grile persiane druri, punim ne Durres
Dritare dhe dyer me porosi per klientin, Vile private
Dritare dhe dyer me porosi per klientin, Vile private
Dritare druri, apartament ne bregdet
Dritare druri, apartament ne bregdet
Furnizim me dyer dritare, Farke e Madhe
Furnizim me dyer dritare, Farke e Madhe
Grila persiane dhe dritare druri, Vile private
Grila persiane dhe dritare druri, Vile private
Grila persiane druri, Vile private
Grila persiane druri, Vile private
Vendosje dyer dritare ne objekt rezidencial
Vendosje dyer dritare ne objekt rezidencial
Vetrate xhami, Four Seasions Garden
Vetrate xhami, Four Seasions Garden
Vile private, Dyer dritare druri me porosi
Vile private, Dyer dritare druri me porosi
Vile private, vendosje dritare dhe dyer prej druri
Vile private, vendosje dritare dhe dyer prej druri
Arredim biznesi, Piceri Era
Arredim biznesi, Piceri Era
Vile ne punim e siper me vetrata pvc Rehau 77 mm te bardha
Vile ne punim e siper me vetrata pvc Rehau 77 mm te bardha

Video

Lesna - Kosove, Prishtine

 

Lesna - Kosove, Prishtine :

Tel/Fax: +381 (0) 38 601 701 / 705 

www.lesna.net

info@lesna.net

Lesna Maqedoni

 

Lesna – Maqedoni, Shkup :

Tel/Fax: +389 (0) 2 2650 4659 

www.lesna.mk

Info-mk@lesna.net