Secondary Adv

Emante

 

Përshkrimi

Ndërmarrja “Emante sh.p.k.” filloi veprimtarinë e saj në sektorin e “ndërtimeve inovative” dhe shërbimeve, në shkurt të vitit 2006-të. Sektori i ndërtimeve inovative ka marrë përmasa të mëdha në vendet perëndimore.Ndërtimet inovative synojnë të sigurojnë kosto të ulët dhe cilësi të lartë, ndërtime ekologjike dhe efiçente lidhur me ngrohjen dhe ftohjen e brendshme të ndërtesave, qofshin ato për nevoja private apo publike.

Për të realizuar këtë objektiv ne përdorim materiale alumini dhe çeliku të përpunuar — disa jashtë vendit dhe disa në ndërmarrjen tonë. Materialet kryesore janë profilet e metalit dhe llamarinat sanduiç. Këto të fundit zhvillohen në modele dhe ngjyra të ndryshme.

Studiuesit e sektorit kanë shpenzuar dekada të tëra dhe kanë integruar gjetjet e tyre shkencore kryesisht në sektorin e ndërtimit të banesave, publike dhe private.

Çfarë ofron

Emante shpk ofron një sërë produktesh  dhe materialesh në fushen e ndërtimit. Emante vë në shërbim të klientit  cilësinë, korrektësinë dhe profesionalizmin! Kompania operon në sektorin e shërbimit duke ofruar:

 

- Panele sanduich për mbulim, fasada dhe çati

- Panele për dhoma frigoriferike

- Panele sanduiç tjegull/stil pllakash (shtresë e poshtme me dru natyral)

- Aksesorë për kapanone dhe shtëpi si: ulluqe, masketa, kulme etj.

- Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa

- Llamarina betoni për ndarjen e dyshemeve, kateve

- Arkada të galvanizuara për kapanone

- Aksesorë, Vida për panele sanduiç

- Prodhim kioskash modulare për zyra ose shtepi të lëvizshme

- Fletë çeliku për beton të armuar

- Llamarinë e lyer dhe xingato rrolot ose e përpunuar

- Trarë metalikë të galvanizuar për strukturat e çatisë

- Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë

- Prodhim arkarexhash xingato për kapanone

- Panele sanduiç për fasada me imitacione guri dhe tulle.

Shërbime

Aksesore,Vida per panele sanduici
Aksesore,Vida per panele sanduici
Konstruksione metalike per cati
Konstruksione metalike per cati
Llamarina me ngjyra
Llamarina me ngjyra
Mbulesa per kioska
Mbulesa per kioska
Mbulese metalike per kapanone
Mbulese metalike per kapanone
Montim konteniere per zyra
Montim konteniere per zyra
Panele Sanduici
Panele Sanduici
Tregtim panele sanduich, mbulesa metalike
Tregtim panele sanduich, mbulesa metalike
Veshje per ndertesa industriale
Veshje per ndertesa industriale
Perpunim llamarine
Perpunim llamarine
Panele sanduic me shumice
Panele sanduic me shumice
Prerje dhe kthime llamarine
Prerje dhe kthime llamarine
Ulluqe metalike
Ulluqe metalike
Prodhim kioskash per zyra
Prodhim kioskash per zyra
Prodhim konteniere per shtepi te levizeshme
Prodhim konteniere per shtepi te levizeshme
Panele per dhoma frigoriferike
Panele per dhoma frigoriferike
Aksesore per kapanone
Aksesore per kapanone
Zyra per kantiere ndertimi me porosi
Zyra per kantiere ndertimi me porosi
Zyra kantieri me porosi
Zyra kantieri me porosi
Prodhim konteniere zyrash
Prodhim konteniere zyrash
Llamarina me porosi
Llamarina me porosi
Prodhim llamarina catie
Prodhim llamarina catie
Teknologjia e perpunimit te llamarines
Teknologjia e perpunimit te llamarines
Tregtim llamarine
Tregtim llamarine
Veshje per panele sanduic
Veshje per panele sanduic
Struktura metalike me porosi
Struktura metalike me porosi
Llamarina dhe veshje trapezoidale per panele sanduic
Llamarina dhe veshje trapezoidale per panele sanduic
Panele poliuretani
Panele poliuretani
Panele sanduic per catia
Panele sanduic per catia
Panele sanduic per izolime termik
Panele sanduic per izolime termik
Struktura metalike per panele fotovoltaike
Struktura metalike per panele fotovoltaike

Historiku

“Emante” sh.p.k ka nisur aktivitetin në Shkurt 2006. Kompania operon në sektorin Import-eksport, tregti te materialeve  ndertimore, panele, profile hekuri dhe plastik, import eksport dhe tregetim me shumice dhe pakice te mallrave industriale, ushqimore, blegtorale, bujqesore, matreiale te ndertimit etj.  Përpunim të llamarinës kryesisht prodhim aksesorë llamarine. Prodhimin e kioskave me panele sanduic. Në këtë sektor zotëron një pjesë të konsiderueshme të tregut rreth 30% . Gjatë viteve në vazhdim synon të bëhet lider i sektorit dhe pse jo të shtoj në masë të konsiderueshme eksportet.

 

Për këtë arsye në vitin 2015 ka filluar investim të konsiderueshme në shtimin e hapësirave të punës por edhe në linjë teknologjike që ti shërbejnë synimit të kompanisë. Nga investimi përkatës që ka një shtrirje kohore në gati 2 vite priten norma të kënaqshme kthimi, shtimin e punonjësve por edhe më shumë zotërim të tregut.

 

Synimi është të jemi lider në këtë sektor.

 

Punë të kryera

 Tirana Logistik Park
Tirana Logistik Park
Brunes
Brunes
SGS
SGS
Tregu Agro-ushqimor
Tregu Agro-ushqimor
Hygeia Hospital
Hygeia Hospital
American Hospital
American Hospital
Albel sa
Albel sa
Mother Tereza Airport
Mother Tereza Airport
Market- Praktiker
Market- Praktiker
Top Channel
Top Channel
Megatek
Megatek
Ndertimi i kampeve te perkohshem TAP
Ndertimi i kampeve te perkohshem TAP
Projekt Metroje ne Paris
Projekt Metroje ne Paris
Kampi i Gener 2, Qukes
Kampi i Gener 2, Qukes
Kampi i refugjateve ne Gjirokaster
Kampi i refugjateve ne Gjirokaster
Devoll Hidrocentrali 2
Devoll Hidrocentrali 2
Hidrocentrali i 7 Kraft Devoll
Hidrocentrali i 7 Kraft Devoll
Godine e perfunduar
Godine e perfunduar
Kamp banimi ne France
Kamp banimi ne France
Kioske me panel sanduic
Kioske me panel sanduic
Konstruksion me panel sandwich, Hani i Hotit ne Shkoder
Konstruksion me panel sandwich, Hani i Hotit ne Shkoder
Kontenier i kompletuar zyre me panel sanduic, Tirane
Kontenier i kompletuar zyre me panel sanduic, Tirane
Kontenier ne zone ndertimi, Projekti i rijetezimit te Piramides Tirane
Kontenier ne zone ndertimi, Projekti i rijetezimit te Piramides Tirane
Kontenier per punetore ne kantier ndertimi me porosi
Kontenier per punetore ne kantier ndertimi me porosi
Mbulim catie me panel sandwich imitim tjegulle, Vore
Mbulim catie me panel sandwich imitim tjegulle, Vore
Pishine dimerore ndertuar me panele sanduic
Pishine dimerore ndertuar me panele sanduic
Projekt godine sherbimi me panel sanduic
Projekt godine sherbimi me panel sanduic
Zyra me panel sandwich
Zyra me panel sandwich
Kioska me porosi per banim dhe sherbim
Kioska me porosi per banim dhe sherbim
Kolegji Amerikan, Prishtine
Kolegji Amerikan, Prishtine
Konteniere me panel sanduic per punetor ne kantier
Konteniere me panel sanduic per punetor ne kantier
Noval Diagnostic
Noval Diagnostic
Projekti i shkolles ne Shkup
Projekti i shkolles ne Shkup
Projekti Lom
Projekti Lom
Projekti i Frances, 5 kantiere dhe 200 kioska
Projekti i Frances, 5 kantiere dhe 200 kioska
Ndertim modular, Tirane
Ndertim modular, Tirane
Aeroporti i Vlores
Aeroporti i Vlores
Dhoma zhveshjesh per stadium
Dhoma zhveshjesh per stadium
Godine e levizshme per ambiente zyre
Godine e levizshme per ambiente zyre
Kabine vend roje me panele sanduic
Kabine vend roje me panele sanduic
Kontenier i levizshem per banim
Kontenier i levizshem per banim
Konteniere zyre, ndertim sipas projektit
Konteniere zyre, ndertim sipas projektit
Njesi e levizshme sherbimi
Njesi e levizshme sherbimi
Njesi informacioni
Njesi informacioni
Njesi te levizshme banimi dhe sherbimi
Njesi te levizshme banimi dhe sherbimi
Projekt, ndertim kontenieresh sherbimi dhe banimi
Projekt, ndertim kontenieresh sherbimi dhe banimi
Struktura metalike me porosi nga klienti
Struktura metalike me porosi nga klienti
Zbatim projekti, ndertim kontenieresh
Zbatim projekti, ndertim kontenieresh
Zyra emigracioni
Zyra emigracioni
Kontenier me funksion kabine
Kontenier me funksion kabine
Kontenier modular banimi per kantier ndertimi
Kontenier modular banimi per kantier ndertimi
Porosi klienti, Zyre shitje
Porosi klienti, Zyre shitje
Prodhim me porosi, kontenier modular banimi
Prodhim me porosi, kontenier modular banimi
Zyre shitje e perfunduar
Zyre shitje e perfunduar

Partnere

albstarapmgener2kmpklimak-shpkpespapirracivitbis

Certifikime

Për listen e plotë të Certifikimeve që zotëron kompania EMANTE

klikoni KETU

  

Video

Emante prezanton se shpejti Panelet Fotovoltaike

Na ndiqni teksa nisim një rrugëtim drejt një të ardhmeje më të gjelbër! 

Vizita e TAP