Secondary Adv

Bardho Group

 

Përshkrimi

Bardho Group shpk është një nga kompanitë më të medha të prodhimit të ulluqeve në Shqipëri. Ajo lindi si një kompani private e formuar në vitin 2005 me qëllimin e vetëm që të jetë sa më afër kërkesave të konsumatorëve për një cilësi të lartë dhe kosto të ulët. Avantazhi konkurues i kompanisë është prodhimi me kosto të ulet dhe eficenca e lartë në procesin e prodhimit. Bardho Group sh.p.k. është e fokusuar vetem në një segment tregu, në prodhimin e ulluqeve të cilat kanë disa karakteristika të vecanta: Jetëgjate, lyerje me furrë, montim të thjeshtë etj. Rregullat baze në të cilat mbështetet kompania janë: Të plotesojë të gjitha kërkesat e klientit duke ruajtur cilësinë e materialeve, duke mos ndaluar procesin e punës të klientëve, të ketë komunikim të qartë dhe të vazhdueshëm me klientin, të japë asistencë deri në përfundimin e punës duke arritur qëllimin kryesor "Klienti gjithmon i kënaqur" .

Çfarë ofron

Firma Bardho Group shpk tregëton me cmime shumë avantazhuese aksesorë dhe materiale me shumicë për prodhuesit e ulluqeve që nuk kanë makineri për prodhimin e aksesorëve. Disa nga produktet që kompania ofron janë: Ulluqe të ndryshme, tuba shkarkimi rethore, tuba katrore, varanga, kaseta ulluku, gota shkarkimi, impiove, ballore, kallkan, këndore, pikore, lugje te brendeshme, kulmore, ganxha, stafa mbajtese, tapa, silikon me baze metalike, fasheta tubi, brraga, brryla, ulluk rethor, ulluk bakri, ulluk alumini, ulluk llamarine e lyer, ulluk xingato, ulluk i kuq, ulluqe jeshil, ulluk imitim bakri, ulluk i bardhë, ulluk gri, ulluk kafe errët, ulluk ngjyrë cokollote, ulluk ngjyre tulle, kende ulluku, plumb per izolime dhoma radiografike, shkalle per papafingo, dritare catie, llamarina për mbulim, unaza oxhaku, ventilator oxhaku, kapa aspirimi në inoks për restorante, tuba aspirimi, rulona llamarine me ngjyrë me prerje të ndryshme, tabak bakri, tabak alumini, tapa maskimi, zbukuruse catie, percina bakrri, gërshërë llamarine, llamarinë me vrima për ajrosje, etj. Të gjitha produktet janë të certifikuara sipas standarteve të BE-së.

Shërbime

Brryla ulluqesh
Brryla ulluqesh
Dritare catie
Dritare catie
Flete bakri per ulluqe
Flete bakri per ulluqe
Kaseta shkarkimi per ulluqe
Kaseta shkarkimi per ulluqe
Koka rrotulluse per oxhake
Koka rrotulluse per oxhake
Projektim sisteme ulluqesh
Projektim sisteme ulluqesh
Shkalle per Papafingo
Shkalle per Papafingo
Tuba aspirimi bakri
Tuba aspirimi bakri
Tuba shkarkimi
Tuba shkarkimi
Ulluqe Kanadeze
Ulluqe Kanadeze
Shkalle per cati
Shkalle per cati
Materiale inoksi per veshje
Materiale inoksi per veshje
Dritare per papafingo
Dritare per papafingo
Veshje tavanesh me inoks
Veshje tavanesh me inoks
Veshje fasadash
Veshje fasadash

Punë të kryera

Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Tirana International Airport Nene Tereza
Tirana International Airport Nene Tereza
Vilat colombo2
Vilat colombo2
Qendra Tregetare Orti Elbasan QTO
Qendra Tregetare Orti Elbasan QTO
Mausoleumi i mbretit Zog
Mausoleumi i mbretit Zog
Vilat colombo 2 blur
Vilat colombo 2 blur
Shqiperia e re
Shqiperia e re
Stacioni Meteorologjik i Tiranes
Stacioni Meteorologjik i Tiranes
Shtepiza brenda Megatek
Shtepiza brenda Megatek

Filiale

Adresa1: Magazina Nr.1 Mbikalimi i Kamzes (vile e verdhe 3 kateshe) TIRANE
  Telefon: +355 67 20 44 140 / +355 67 20 44 142
 
Adresa2: Magazina Nr.2 Misto Mame TIRANE
  Telefon: +355 67 20 44 140
 
Adresa3: Fabrika & Magazina Nr.3 Rr. Nacionale Korçe - Voskopoje KM 3 KORÇE
  Telefon: +355 69 23 75 630

Partnere

Video