Secondary Adv

LEDI

 

Përshkrimi

Firma Ledi shpk operon në treg me një eksperiencë 19 vjeçare.  Kompania është e fokusuar me aktivitet në prodhimin dhe montimin e ulluqeve. Nëse po kërkoni ulluqe për vila, kapanone dhe karburante, Ledi shpk është destinacioni juaj. Punimet tona realizohen me cilësi maksimale duke ofruar garanci të plotë, kalandrim dhe kthime deri në 2mm për të gjithë llojet e materialeve si: bakër, alumin, inox, xingat, llamarinë etj.

Kompania Ledi shpk prodhon dhe monton ulluqe të ndryshme si: ulluqe bakri, ulluqe inoksi, ulluqe alumini.  Në kompaninë Ledi shpk do do të gjeni dhe modele e forma të ndryshme të shtëpiave të lëvizshme, shtëpiza të vogla dhe funksionale, veshje me llamarinë etj. Tek ne do të siguroni transportin, montimin dhe garancinë e përhershme për ulluqet dhe cdo shërbim tjetër që ne ofrojmë.

Çfarë ofron

Ledi shpk është një kompani me një eksperiencë 19 vjecare në tregun Shqiptar, si dhe bashkëpuntor me firmat më të njohura në Europë. Kompania ofron kthim dhe kalandrim te gjitha llojeve të materialeve të ulluqeve deri në 2 mm. Tek ne do të gjeni:

 

- Ulluqe alumini, bakri inoksi

- Ulluqe për kapanone 

- Korniza kapanonesh 

- Llamarine e valëzuar 

- Fletë plumbi 

- Llamarine imitim druri 

- Kthim llamarine deri në 2mm

- Kthim harkor i llamarinës 

- Veshje me llamarinë 

- Aksesore të ndryshem për ulluqe 

- Dritare për cati 

- Qafore oxhaku 

- Kioska me panel sanduic 

- Tenda dhe riveshje karburanti 

- Tabela karburanti 

 

Gjithashtu ofrojmë sherbim cilësor, garanci, korrektësi.

Shërbime

Dritare ajrosje dhe ndricimi per catia
Dritare ajrosje dhe ndricimi per catia
Dritare catie me porosi
Dritare catie me porosi
Fleta alumini
Fleta alumini
Fleta bakri
Fleta bakri
Kalandrim llamarine
Kalandrim llamarine
Kapanone me panele sanduic
Kapanone me panele sanduic
Kapele oxhaku
Kapele oxhaku
Konstruksion per vend roje plazhi
Konstruksion per vend roje plazhi
Konstruksione metalike per cati kapanoni
Konstruksione metalike per cati kapanoni
Konstruksione metalike per tenda karburanti
Konstruksione metalike per tenda karburanti
Mbulesa llamarine
Mbulesa llamarine
Mbulim kapanoni me llamarine
Mbulim kapanoni me llamarine
Ndertim shtepia llamarine portative
Ndertim shtepia llamarine portative
Ndertim tabela karburanti
Ndertim tabela karburanti
Prodhim shtepiash portative
Prodhim shtepiash portative
Punime ulluqesh per cati
Punime ulluqesh per cati
Rikonstruksion catie
Rikonstruksion catie
Shtepi levizese
Shtepi levizese
Shtepiza me rrota
Shtepiza me rrota
Tenda karburanti
Tenda karburanti
Tuba shkarkimi per pallate
Tuba shkarkimi per pallate
Prodhim dhe montim ulluqesh
Prodhim dhe montim ulluqesh
Ulluqe catie
Ulluqe catie
Ulluqe me ngjyra
Ulluqe me ngjyra
Ulluqe per ballkone tarraca shtepiash dhe hotelesh
Ulluqe per ballkone tarraca shtepiash dhe hotelesh
Ulluqe per ura
Ulluqe per ura
Ulluqe shkakarkimi per gazebo
Ulluqe shkakarkimi per gazebo
Ulluqe shkarkimi per catia
Ulluqe shkarkimi per catia
Veshje me fleta bakri
Veshje me fleta bakri
Zyra portative
Zyra portative

Punë të kryera

LEDI1532089459
LEDI1532089811
LEDI1532089860
LEDI1532090129
Kabina te levizshme me llamarine
Kabina te levizshme me llamarine
Kabine vend roje
Kabine vend roje
Kioske e prodhuar me llamarine
Kioske e prodhuar me llamarine
Ulluk kendor per vila
Ulluk kendor per vila
Veshje karburantesh
Veshje karburantesh
Veshje me llamarine imitim druri
Veshje me llamarine imitim druri
Zyre me panel sanduic
Zyre me panel sanduic
Punim catie
Punim catie
Cati me konstruksion metalik
Cati me konstruksion metalik
Cati me llamarine, Grand
Cati me llamarine, Grand
Kisoka per sherbime te ndryshme
Kisoka per sherbime te ndryshme
Shtepi te vogla druri
Shtepi te vogla druri
Sportele me panele sanduich
Sportele me panele sanduich
Veshje llamarine, Tirane Royal Hills
Veshje llamarine, Tirane Royal Hills
Veshje me llamarine per karburant
Veshje me llamarine per karburant
Cati dhe verande e punuar me dru, Burrel
Cati dhe verande e punuar me dru, Burrel
Kioske levizese me panel sanduic
Kioske levizese me panel sanduic
Konstruksion dhe veshje per karburant - Xheni Oil
Konstruksion dhe veshje per karburant - Xheni Oil
Shtepi private druri (Zbatim sipas projektit)
Shtepi private druri (Zbatim sipas projektit)
Shtepi pushimi me konstruksion druri, Konispol
Shtepi pushimi me konstruksion druri, Konispol
Ulluqe llamarine per shtepi private
Ulluqe llamarine per shtepi private
Konstruksion metalik per kapanon industrial, Lushnje
Konstruksion metalik per kapanon industrial, Lushnje
Ndertim sistem ulluqesh ne vile private
Ndertim sistem ulluqesh ne vile private
Ndertim shtepie prej druri, Belsh
Ndertim shtepie prej druri, Belsh
Shtepi pushimi me llamarine imitim druri dhe panel sanduic
Shtepi pushimi me llamarine imitim druri dhe panel sanduic
Shtepiza te vogla pushimi portative
Shtepiza te vogla pushimi portative
Zyre e levizshme sipas porosise
Zyre e levizshme sipas porosise
Kapanone te ndryshem me porosi, Maminas
Kapanone te ndryshem me porosi, Maminas
Ndertim total banese ne Qerret, Kavaje
Ndertim total banese ne Qerret, Kavaje
Tende ne karburant
Tende ne karburant
Shtepi alpine
Shtepi alpine
Shtepi alpine, ambienti i brendshem
Shtepi alpine, ambienti i brendshem
Tabachino, Kavaje
Tabachino, Kavaje
Kioske sherbimi portative  me ndricim
Kioske sherbimi portative me ndricim
Punim kioske me detaje dekorative me ngjyre
Punim kioske me detaje dekorative me ngjyre
Shtepi e vogel e levizshme, Lushnje
Shtepi e vogel e levizshme, Lushnje
Shtepi alpine pushimi
Shtepi alpine pushimi
Shtepi e levizshme, portative
Shtepi e levizshme, portative
Shtepi portative sipas projektit
Shtepi portative sipas projektit
Zyre sherbimi portative sipas porosise
Zyre sherbimi portative sipas porosise
Zyre sherbimi
Zyre sherbimi
Shtepi kampingu sipas projektit
Shtepi kampingu sipas projektit
Kabine sherbimi me panel sanduic
Kabine sherbimi me panel sanduic
Kioske me panel sanduic
Kioske me panel sanduic
Kioske sherbimi, ndertuar me panele sanduic
Kioske sherbimi, ndertuar me panele sanduic
Shtepi alpine druri sipas projektit
Shtepi alpine druri sipas projektit
Shtepi individuale pushimi per zona turistike
Shtepi individuale pushimi per zona turistike
Gabine vend roje me panel sanduic
Gabine vend roje me panel sanduic
Kabine sherbimi e levizshme, zbatim projekti
Kabine sherbimi e levizshme, zbatim projekti
Punim shtepi modulare e levizshme per zone turistike
Punim shtepi modulare e levizshme per zone turistike
Shtepi e levizshme me llamarine imitim druri
Shtepi e levizshme me llamarine imitim druri
Shtepi pushimi alpine, me cati te pjerret per boren
Shtepi pushimi alpine, me cati te pjerret per boren
Ulluqe catie, Maminas
Ulluqe catie, Maminas
Kioske sherbimi llamarine sipas porosise
Kioske sherbimi llamarine sipas porosise
Shtepi alpine druri sipas kerkeses
Shtepi alpine druri sipas kerkeses
Shtepi alpine e levizshme sipas kerkeses
Shtepi alpine e levizshme sipas kerkeses
Shtepi e levizshme imitim druri
Shtepi e levizshme imitim druri
Shtepi pushimi levizese sipas porosise
Shtepi pushimi levizese sipas porosise
Shtepi pushimi me verande druri sipas porosise
Shtepi pushimi me verande druri sipas porosise

Video