Secondary Adv

F&M Reklama

 

Përshkrimi

F&M Reklama pati fillimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri.

Sot F&M Reklama është një nga operatorët kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime digitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj.

Eksperienca dhe punimet e kësaj kompanie janë të mëdha dhe shërbejnë si një garanci më shumë për besueshmerinë ndaj tyre. Vitet e fundit kjo kompani është zgjeruar në prodhimtarinë e saj me nje fabrike, e cila ka një kapacitet prodhimi të lartë për të përballuar cdo porosi, si edhe një showroom modern në qëndër të Tiranës.

Kataloge

Çfarë ofron

Signs

- Tabela Ndricuese
- Tabela me alukobond
- Germa 3D
- Punime Led
- Totem Billboard
- Reklama ne seri
- Skenografi
- Sinjalistike e brendshme
- Ekrane Led- Reklama Elektronike
- Desgin 3D - Animacione

 

Printings

- Brandime Exterior
- Brandime Interior
- Brandim Makinash

 

Promotionals

- Artikuj Promocionale
- Stenda Promocionale

Shërbime

Artikuj promocional
Artikuj promocional
Tabela ndricuese me reklame
Tabela ndricuese me reklame
Tabela me alukobond
Tabela me alukobond
Stenda promocioni
Stenda promocioni
Pergatitje skene
Pergatitje skene
Reklama ne seri per biznese
Reklama ne seri per biznese
Reklama me led
Reklama me led
Germa 3d per reklama
Germa 3d per reklama
Ekrane LED
Ekrane LED
Design 3d animacione
Design 3d animacione
Brandime makine
Brandime makine
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per fasada te jashtme
Brandime per fasada te jashtme
Totem billboard
Totem billboard
Sinjalistika
Sinjalistika
Brandime reklamash per makina
Brandime reklamash per makina
Germa 3D inoksi me ndricim frontal
Germa 3D inoksi me ndricim frontal
Germa 3D inoxi me ndricim LED
Germa 3D inoxi me ndricim LED
Konstruksione etalbondi me germa 3D inoksi
Konstruksione etalbondi me germa 3D inoksi
Mbajtese kartevizitash
Mbajtese kartevizitash
Personalizime sendesh
Personalizime sendesh
Printim ne adeziv dhe kontur cutt
Printim ne adeziv dhe kontur cutt
Printime ne kanavace
Printime ne kanavace
Tabela me plex te prere me lazer dhe ndricim LED
Tabela me plex te prere me lazer dhe ndricim LED
Totem me ndricim LED
Totem me ndricim LED

Punë të kryera

Abcom
Abcom
Albpastrim
Albpastrim
Astra Club
Astra Club
Atlantik
Atlantik
Brotech Brands
Brotech Brands
Clean City TAXI
Clean City TAXI
Farmaci Greke
Farmaci Greke
Farmaci Api Alpharma
Farmaci Api Alpharma
Farmaci Daja
Farmaci Daja
Global Security
Global Security
Klinike dentare Ymeri
Klinike dentare Ymeri
Kompleksi Sportiv Bylis
Kompleksi Sportiv Bylis
Locorotondo Laborator
Locorotondo Laborator
My Dental Clinic
My Dental Clinic
Palmolive
Palmolive
Societe Generale Albania
Societe Generale Albania
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Veranda TEG
Veranda TEG
Ac Oil
Ac Oil
Belmondo
Belmondo
Conad
Conad
Concord Center
Concord Center
Globe
Globe
Kingston
Kingston
Lc Waikiki
Lc Waikiki
Piano Bar
Piano Bar
Rossmann Lala
Rossmann Lala
Aluflor Construction Group
Aluflor Construction Group
ATM Raiffeisen Bank
ATM Raiffeisen Bank
Blow Coffee Bar
Blow Coffee Bar
Bottega Verde
Bottega Verde
BRUNES
BRUNES
Comodita Home
Comodita Home
Creperi Milano Piadineri
Creperi Milano Piadineri
F Z K M
F Z K M
GoodFellas, Podgorica
GoodFellas, Podgorica
Hygeiadent Klinike dentare
Hygeiadent Klinike dentare
KEAD
KEAD
Kolegji Universitar i Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
La Perla
La Perla
My Dental Clinic
My Dental Clinic
Noa
Noa
Nour Travel
Nour Travel
Penelope Jewerely and Watches
Penelope Jewerely and Watches
Primo Caffe
Primo Caffe
Germa 3D me ndricim led, OPA
Germa 3D me ndricim led, OPA
Konstruksion etalbondi, Atlantik
Konstruksion etalbondi, Atlantik
Konstruksion etalnondi me carje dhe ndricim led, LALA - Snack  Bar
Konstruksion etalnondi me carje dhe ndricim led, LALA - Snack Bar
Konstruksion profil rrjete me germa 3D plexi dhe veshje fasade me adeziv rrjete, Airblock
Konstruksion profil rrjete me germa 3D plexi dhe veshje fasade me adeziv rrjete, Airblock
Printim ne baner, Spitali Amerikan 3
Printim ne baner, Spitali Amerikan 3
Veshje Adezivi - Pepsi
Veshje Adezivi - Pepsi
Forme 3d me ndricim led, Raiffeisen Bank
Forme 3d me ndricim led, Raiffeisen Bank
Anoria, germa 3D
Anoria, germa 3D
AZA Electronics
AZA Electronics
Germa 3D Alumini - Fufarma
Germa 3D Alumini - Fufarma
OTP Bank
OTP Bank
Porcelanosa
Porcelanosa
Spitali Amerikan Shkoder
Spitali Amerikan Shkoder
Tirana International Airport
Tirana International Airport
Vila Landi
Vila Landi
Asb Provision
Asb Provision
Bavaria
Bavaria
Beachflag, Delta
Beachflag, Delta
Brandim Fasade, Dragon Heart
Brandim Fasade, Dragon Heart
Brandim fasade, mini market Shehu
Brandim fasade, mini market Shehu
Brandim total i makines
Brandim total i makines
Germa 3d Oriental Food
Germa 3d Oriental Food
Germa 3D, Marinero
Germa 3D, Marinero
Germat metalike 3D te Square 21
Germat metalike 3D te Square 21
Neon Lights, Aladini
Neon Lights, Aladini
Pasticeri Lika
Pasticeri Lika
Reklama me Germat Inox 3D dhe me ndricim LED nga pas, Optika Tirana
Reklama me Germat Inox 3D dhe me ndricim LED nga pas, Optika Tirana
Reklame me germa dhe forme 3D, Bedouin
Reklame me germa dhe forme 3D, Bedouin
Stenda per Ivi
Stenda per Ivi
Art Clinic, brandim outdoor
Art Clinic, brandim outdoor
Art Orl Clinic
Art Orl Clinic
Kompleksi spitalor dhe Universitar ZKM
Kompleksi spitalor dhe Universitar ZKM
Tring Albania
Tring Albania
Brandim total, Raiffeisen Bank
Brandim total, Raiffeisen Bank
Bankomate, Raiffeisen Bank
Bankomate, Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Teknologjia

Zyrat qendrore

Adresa: Rruga Industriale, Prush, Tiranë, Albania

Cel:+355 68 40 65 195

Video