Secondary Adv

Gemini shpk

 

Përshkrimi

Gemini Shpk FABRIKE ITALIANE është themeluar në vitin 1996, me aktivitet kryesor prodhim parafabrikatesh betoni të vibropresuar si psh: Pllaka trotuari të formave dhe dimensioneve të ndryshme, Bordura trotuari, Blloqe betoni për murature, Blloqe dekorative për fasada me permasa 20x15x40 cm me ngjyra të ndryshme sipas porosive etj. Produktet janë të zakonshme ose me ngjyrë (sipas kërkesës). Të dhënat specifike për çdo produkt si: përmasat, pesha, amballazhimi dhe tregues teknik përshkruhen tek skeda teknike e çdo produkti. Kompania ka realizuar një sërë punimesh ndër vite, dhe kjo falë stafit të specializuar si psh: Tek parku kombetar i Liqenit , objekte karburantesh, vila turistike në Velipojë dhe një sërë punimesh të tjera.

Firma bashkëpunon me kompani ndërtimi si: FUSHA s.r.l., Alba Konstruksion, SHIJAK sh.p.k, Trema Engineering 2, ELBAVO sh.p.k., PROGREEN Sh.p.k, ALB BUILDING Sh.p.k, Edil Al, ED Konstruksion, Kronos Konstruksion, Pema Konstruksion.

Çfarë ofron

Kompania Gemini shpk ofron prodhime produktesh betoni, me teknologjinë e vibrim presimit nga makineri italiane. Bordura dhe pllaka trotuari, blloqe betoni me dhe pa ngjyra. Janë zgjidhje e sigurt për punimet tuaja.

 

Tek Gemini shpk do të gjeni:
•    Blloqe betoni 
•    Pllaka trotuari
•    Bordura trotuari
•    Parafabrikate te presuara
•    Blloqe fasade etj.

Shërbime

Blloqe betoni me ngjyre
Blloqe betoni me ngjyre
Blloqe betoni me shumice
Blloqe betoni me shumice
Blloqe betoni
Blloqe betoni
Bordura betoni
Bordura betoni
Pllaka trotuaresh
Pllaka trotuaresh
Pllaka trotuari ne shitje
Pllaka trotuari ne shitje
Prodhim pllakash trotuari
Prodhim pllakash trotuari
Shitje blloqesh betoni
Shitje blloqesh betoni
Blloqe betoni me ngjyra
Blloqe betoni me ngjyra
Fabrike betoni, prodhim blloqesh betoni
Fabrike betoni, prodhim blloqesh betoni
Bordura betoni ne shitje
Bordura betoni ne shitje
Pllaka trotuari me shumice
Pllaka trotuari me shumice
Blloqe betoni per veshje fasade
Blloqe betoni per veshje fasade
Blloqe te gdhendur
Blloqe te gdhendur
Bllok murature 12,15,20,25
Bllok murature 12,15,20,25
Pllaka vetebllokuese
Pllaka vetebllokuese
Bordura rruge betoni
Bordura rruge betoni
Bordura betoni me hark
Bordura betoni me hark
Bordura rrugore
Bordura rrugore
Blloqe per fasade
Blloqe per fasade

Punë të kryera

Bllok dekorativ per rrethim oborri ne vile private
Bllok dekorativ per rrethim oborri ne vile private
Mur me bllok dekorativ ne oborr shtepie
Mur me bllok dekorativ ne oborr shtepie
Shtrim oborri me pllaka trotuari
Shtrim oborri me pllaka trotuari
Bllok dekorativ, rrethim oborri
Bllok dekorativ, rrethim oborri
Ndertese, perdorur Bllok 25
Ndertese, perdorur Bllok 25
Ndertim me Bllok 25
Ndertim me Bllok 25
Objekt industrial me Bllok 15 50
Objekt industrial me Bllok 15 50
Shtrim me pllaka Dopio TI
Shtrim me pllaka Dopio TI
Shtrim me pllaka trotuari
Shtrim me pllaka trotuari

Teknologjia