Secondary Adv

Thermalite

 

Përshkrimi

Thermalite eshte marke e kompanise Rruga Ura Asfaltim Nr 2 Sh.a. Ne fabriken tone prodhohen produkte te termoizolimit (EPS; XPS,  te standarteve ETIKS, ETAG), per me shume se 10 vjet ne territorin shqiptar dhe ate nderkombetar. Thermalite zoteron Standartin ISO 9001-2015 per menaxhimin e cilesise si dhe ofron te gjithe gamen e produkteve dhe nen-produkteve termoizoluese qe jane te certifikuara sipas standarteve bashkohore Europiane, EN 13164. Thermalite zoteron linja prodhimi te nje teknologjie avantgarde duke permbushur te gjitha kriteret dhe standartet te Bashkimit Europian.

 

Objektivi i Thermalite eshte te ofroje zgjidhjet me te mira per izolim me standarte, materiale cilesore te testuara ne laborator, duke ju siguruar klienteve tane cilesi, asistence teknike dhe cmime konkuruese. Rrjeti Thermalite nepermjet strukturave te saj shitese si dhe logistikes ka shtrire prezencen e produkteve te saj ne te gjithe Shqiperine, nga Kopliku deri ne Sarande.

Thermalite ka ne rrjetin e saj te bashkepunimit mbi 700 Kliente:

•      550 kliente Tregetare B2B
•      80  kliente Kompani ndertimi
•      30 Grupe pune
•      50 Kliente Private

 

Te ndare sipas rajoneve jane:

•    100 kliente per Rajonin e Veriut
•    400 kliente per rajonin Qendrore
•    200 kliente per rajonin e Jugut

Çfarë ofron

Thermalite, falë stafit me teknikë të specializuar, ju ofron konsulencë projektimi për termoizolimin e të gjithë ndërtesës tuaj në kohë rekord, standard të lartë dhe çmim konkurues në treg. Kompania siguron dhe aplikimin e sistemit kapot nëpërmjet teknikëve tanë të specializuar, si dhe vendosjen e dekoreve te polisterolit.

 

1. EPS-L, Polisterol i lehte per mbushje, modelime
2. EPS-F, Polisterolet Termoizoluese (Sistemi Kapote/ Mantel)
3. Kokerriza Polisteroli per realizimin e betonit te lehte
4. EPS-FG, Polisterol me permbajtje Grafiti
5. EPS-F, Forma dekorative me Kuarc dhe imitim druri
6. Kallepe dhe Forma  EPS per parapeta betoni
7. XPS me densitet dhe spesore te ndryshem
8. Lesh Guri me densitet dhe spesore te ndryshem
9. Aksesore (Rrjeta me fibra xhami/Kendore/Pikore/Upa etj)
10. Pluhra (llac/ kolle/ rrafshues/ astar/ grafiato etj)

Shërbime

Aksesore EPS Polisteroli
Aksesore EPS Polisteroli
Aplikime te sistemit kapot
Aplikime te sistemit kapot
Dekor fasade me kallepe polisterol
Dekor fasade me kallepe polisterol
Dekor tavani me polisterol
Dekor tavani me polisterol
Kollona Harqe EPS
Kollona Harqe EPS
Korniza polisteroli per dritare
Korniza polisteroli per dritare
Panele dekorative termoizoluese
Panele dekorative termoizoluese
Parmake dritare EPS
Parmake dritare EPS
Polisterol EPS imitim druri
Polisterol EPS imitim druri
 Konsulence dhe Projektim per Termo dhe Hidroizolime me polisterol
Konsulence dhe Projektim per Termo dhe Hidroizolime me polisterol
EPS per termoizolim fasade dhe catie
EPS per termoizolim fasade dhe catie
Material izolues termik dhe akustik i lehte
Material izolues termik dhe akustik i lehte
Pllaka EPS per izolim akustik dhe termik
Pllaka EPS per izolim akustik dhe termik
Polisterol per sistem kapot
Polisterol per sistem kapot
Termopllaka per kolona, soleta. tarraca, mes mureve
Termopllaka per kolona, soleta. tarraca, mes mureve
Kendore plastike
Kendore plastike
Kokrriza polisteroli
Kokrriza polisteroli
Profile PVC per polisterol
Profile PVC per polisterol
Rrjeta me fibra xhami
Rrjeta me fibra xhami
Upa plastike
Upa plastike
Polisterol per hidroizolim termopllake, Polisteren
Polisterol per hidroizolim termopllake, Polisteren
Polisterol fasade te te gjitha llojeve
Polisterol fasade te te gjitha llojeve
Polisterol EPS Grafit per fasada
Polisterol EPS Grafit per fasada
Aksesore per sisteme kapote
Aksesore per sisteme kapote
Kendore rrjete, Pikore per sisteme termoizolimi
Kendore rrjete, Pikore per sisteme termoizolimi

Katalogu

Katalog Thermalite

Historiku

Kompania RRUGA - URA ASFALTIM NR. 2, eshte prej me shume se 25 vitesh aktive ne fushen e ndertimtarise, duke perfshire ndertim dhe mirembajtje rrugesh si dhe ndertime dhe rikonstruksion godinash private dhe publike. Ne CV-ne e kesaj kompanije  perfshihen punime te kryera:

 

1. Stadiumi Elbasan Arena si nenkontraktor  i Trema Engineering
2. Stadiumi i Shkodres si nenkontraktor  i Trema Engineering
3. Objekte banimi shume kateshe ne Linze bashke investitor me Trema Engineering
4. Objekt banimi shume kateshe ne Kames
5. Objekt banimi shume kateshe ne Kinostudio
6. Punime te ujesjelles kanalizime per UKT
7. Punime infrastrukture, rikonstruksione per kompanine Kurum
8. Rikonstruksion te nderteses administrative dhe ndertim godine te re sherbimesh per kompanine Albcontroll

 

Referencat e punimeve tona jane te nje cilesie dhe standarti shume te larte dhe bashkkohore. Nje nder aktivitetet tona eshte dhe Fabrika e Polisterolit “Thermalite”,  me teknologji dhe standarte Europiane te nje cilesie te larte per sa i perket  produkteve te fushes se termoizolimit, dekoreve, polisterol per mbushje e soleta, prodhimi dhe tregtimi i upave te dimensioneve te ndryshem, rrjetave, kendoreve, pikoreve, pjese e sistemit kapote etj.

Punë të kryera

Fshati turistik Lura 2
Fshati turistik Lura 2
Fshati turistik Lura 3
Fshati turistik Lura 3
Furnizim me pllaka polisteroli ne objekt
Furnizim me pllaka polisteroli ne objekt
Furnizim me polisterol per sistemin kapot
Furnizim me polisterol per sistemin kapot
Kallepe dekorative per fasade
Kallepe dekorative per fasade
Objekt privat ne Durres
Objekt privat ne Durres
Pallatet tek Fusha Aviacionit, Sistem kapot
Pallatet tek Fusha Aviacionit, Sistem kapot
Termoizolim objekt privat
Termoizolim objekt privat
Termoizolim vilash
Termoizolim vilash
Zgjidhje per izolim me standarte
Zgjidhje per izolim me standarte
Termoizolim ne Gjiri i Lalzit
Termoizolim ne Gjiri i Lalzit
Laknas,Tirane Termoizoluar nga Thermalite
Laknas,Tirane Termoizoluar nga Thermalite
Kopesht ne Shkozet,termoizoluar nga Thermalite
Kopesht ne Shkozet,termoizoluar nga Thermalite
Vile ne Kruje
Vile ne Kruje
Objekt ne Kamez
Objekt ne Kamez
Godine banimi dhe hotelerie, Tirane
Godine banimi dhe hotelerie, Tirane
Objekt ne Sauk, termoizoluar nga Thermalite dhe Styrodekoret
Objekt ne Sauk, termoizoluar nga Thermalite dhe Styrodekoret
Objekti ne Sukth, fasada e perfunduar, sistemi kapot me EPS Grafit
Objekti ne Sukth, fasada e perfunduar, sistemi kapot me EPS Grafit
Square21 Arlis Ndertim
Square21 Arlis Ndertim
Dekoruar me Styrodekor nga Thermalite
Dekoruar me Styrodekor nga Thermalite
Fasade termoizoluar me EPS grafit
Fasade termoizoluar me EPS grafit
Skene per sfilata televizive
Skene per sfilata televizive
Thermalite per vila dykateshe
Thermalite per vila dykateshe
Vile, materiale per termoizolim nga Thermalite
Vile, materiale per termoizolim nga Thermalite
Ndertim objekti
Ndertim objekti
Objekt banimi, Termoizolim me polisterol Thermalite
Objekt banimi, Termoizolim me polisterol Thermalite
Objekt i ri, Termoizolim nga Thermalite
Objekt i ri, Termoizolim nga Thermalite
Furnizim me polisterol ne kantier ndertimi
Furnizim me polisterol ne kantier ndertimi
Furnizim me polisterol per termoizolim objekti
Furnizim me polisterol per termoizolim objekti
Green Valley
Green Valley
Objekt banimi, termoizolim me polisterol Thermalite
Objekt banimi, termoizolim me polisterol Thermalite
Polisterol EPS Grafit, Termoizolim fasade
Polisterol EPS Grafit, Termoizolim fasade
Polisterol per termoizolim, godine sherbimesh
Polisterol per termoizolim, godine sherbimesh

Sherbime Asfalti

Certifikata

Video

Aplikime per izolim

 

Sistem kapot

 

Izolim catie

 

Dekore polisteroli