Secondary Adv

NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)

 

Përshkrimi

Prej 25 vitesh NANO-TECH 93 LIGHTNING është lider në fushën ndricimit dhe arredimit. Gama jonë e produkteve është mjaft e gjerë në këtë fushe duke filluar nga produktet më profesionale deri tek ato më dekorativet. Në këtë kontekst kemi 2 pika ne Rrugen Siri Kodra dhe Rrugen Ali Demi. Tek Siri Kodra pozicionohen 4 ekspozita, ndersa tek Rruga Ali Demi eshte nje koncentrat i produktit ne nje ekspozite te vetme ku ju mund të përmbushni të gjitha nevojat tuaja për ndricim!

NANO-TECH 93 LIGHTNING ju ofron produktet më të mira me cmimet më të konkurueshme, mund të gjeni risinë e ndricimit led në variantin e ti më cilësor, ofrojmë të gjitha llojet e ndricimit, spote të shumëllojshme të të gjitha madhësive, formave dhe ngjyrave, shiritat led të të gjitha llojeve, abazhure tavanor, anësor, stativ, mural, kristalier, ndricim industrial, abazhure bronz, hekur i rrahur, klasik, modern, abstrakt, futuristik, swarovski, abazhure të thjeshtë dhe ekonomik, llampa, stabilizator, gjithcka ju nevojitet për atë që i jep atmosferë ambienteve tuaja! Ne realizojmë magjinë e ndricimit!

Çfarë ofron

LED CONCEPT: Produkte specifike të led për cfardolloj ambjenti, spote ndricimi led për tavane gipsi, shirita led për ndricim të fshehtë dekorativ, llampa led të ndryshme të gjitha këto me jetëgjatësi, cilësi dhe kursim maksimal.

 

INDUSTRIAL DESIGN EXPO: Abazhure të stilit vintage, eclectik, trende të studiove të perëndimit kryesisht për ambjente lokalesh dhe baresh , por dhe për shtëpi me tendenca bashëkohore.

 

MODERN EXPO: Gjithcka që mund t`ju duhet për apartamente dhe shtëpi të ngrohta të ndricuara, me teknologjinë led më të fundit dhe disajnet me minimaliste.

 

RUSTIC EXPO: abazhur klasik të një stili tradicional të përshtatshëm për ambjente lokalesh, kështjella dhe shtëpi të stilit të vjetër.

 

NEOKLASIKE: Magjia e kristaleve, vezullime marramendëse i Chandeliereve për të krijuar të gjithë shpirtin mbretëror të periudhës post barak në ambjentet tuaja.

 

NDRICIM OUTDOOR ( I JASHTEM ): E fundit, por jo nga rëndesia ,ndricim i jashtëm duke ofruar artikuj si : koka shtyllash led,ndricues muri (wallwasher) prozhektor etj.

Shërbime

Ndricuesa anesore LED
Ndricuesa anesore LED
Ndricim i brendshem tavanor
Ndricim i brendshem tavanor
Ndricim per lokale
Ndricim per lokale
Ndricim led i fshehur ne mur
Ndricim led i fshehur ne mur
Ndricuesa per dyqane
Ndricuesa per dyqane
Ekspozite ndricuesash
Ekspozite ndricuesash
Ndricim LED per shtepi
Ndricim LED per shtepi
Ndricim per pishina
Ndricim per pishina
Shandelier per salla dasmash, kristali
Shandelier per salla dasmash, kristali
Llampadare per sallon
Llampadare per sallon
Arredim lokalesh me ndricuesa
Arredim lokalesh me ndricuesa
Ndricuesa per arredim modern
Ndricuesa per arredim modern
Abazhura dhe ndricuesa per dhoma gjumi
Abazhura dhe ndricuesa per dhoma gjumi
Ndricim minimalist per lokale
Ndricim minimalist per lokale
Abazhure te varur klasik
Abazhure te varur klasik
Ndricues per mure anesor
Ndricues per mure anesor
Ndricuesa per ambjente te jashtme
Ndricuesa per ambjente te jashtme
Ndricim verandash
Ndricim verandash
Ndricues stativ
Ndricues stativ
Llampa LEd dhe te thjeshta
Llampa LEd dhe te thjeshta
Ndricim led i fshehur
Ndricim led i fshehur
Ndricues per shtepi
Ndricues per shtepi
Ndricues per studio
Ndricues per studio
Ndricuesa profesional
Ndricuesa profesional
Shandane
Shandane

Punë të kryera

NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540026891
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540026909
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540026927
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540026940
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027176
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027190
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027206
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027224
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027240
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027265
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027282
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027299
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027322
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027338
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027362
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027570
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027595
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027608
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027626
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027638
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027656
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027670
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027685
NANO-TECH 93 LIGHTNING (Magjia e Ndricimit)1540027702
Llampadar i varur per tavan
Llampadar i varur per tavan
Ndricim anesore
Ndricim anesore
Ndricim dhome gjumi
Ndricim dhome gjumi
Ndricim per dhome gatimi
Ndricim per dhome gatimi
Ndricim tavanor led
Ndricim tavanor led
Ndricuesa apartamenti
Ndricuesa apartamenti
Projekt ndricimi
Projekt ndricimi
Projekt Zbatim per ndricim apartamenti
Projekt Zbatim per ndricim apartamenti
Vendosje ndricuesish ne apartament
Vendosje ndricuesish ne apartament
Zbatim projekti ndricimi per lokal
Zbatim projekti ndricimi per lokal
Zbatim projekti ndricimi per shtepi
Zbatim projekti ndricimi per shtepi
Zbatim projekti per ndricuesa ne apartament
Zbatim projekti per ndricuesa ne apartament
Ndricim bari stil industial
Ndricim bari stil industial
Ndricim butiku
Ndricim butiku
Projekt ndricim per restorant
Projekt ndricim per restorant
Ndricim vile
Ndricim vile
Ndricim Luciano Dhermi
Ndricim Luciano Dhermi
Ndricimi Prefektures Tirane
Ndricimi Prefektures Tirane
Instalim ndricuesi per apartament
Instalim ndricuesi per apartament
Instalime ndricuesish per dhome hoteli
Instalime ndricuesish per dhome hoteli
Projekt ndricimi ne duty free Rinas
Projekt ndricimi ne duty free Rinas
Ambazhur per dhome gjumi
Ambazhur per dhome gjumi
Ambjent lokali
Ambjent lokali
Ndricim apartamenti
Ndricim apartamenti
Ndricim lokali
Ndricim lokali
Ndricues per tualet
Ndricues per tualet
Sophie Pune e kryer
Sophie Pune e kryer

Filiali

Filiali: Ali Demi, Tregu Elektrik, Prane Fushave, Tirane, Albania