Secondary Adv

Artur Xhixho

 

Përshkrimi

Artur Xhixho shpk operon në sektorin e ndërtimit me rikonstruksione, punime duralumini, plastike, fasada xhami etj, prej 15 vitesh duke ofruar punime cilësore për t’ju përgjigjur më së miri dhe në kohë rekord, kërkesave të klientelës, falë aftësisë dhe eksperiencës së punonjësve të firmës, shoqëruar me përdorimin e produkteve nga markat më prestigjoze në tregun shqiptar dhe të huaj.

Gjëja e parë kryesore që do të vini re në firmën Artur Xhixho shpk, janë produktet cilësore dhe stafi kualifikuar. Më stafin e përgatitur dhe me teknologjinë më moderne të prodhimit dhe punimit, Artur Xhixho shpk vjen pranë jush duke ju ofruar standart të ri në shërbimin që ju ofron. Firma krenohet me punën sepse kërkon cilësi dhe efikasitet. Si përfundim cilësia dhe përfundimi në kohë i cdo projekti janë pikat më të forta të firmës Artur Xhixho.

Çfarë ofron

Firma Artur Xhixho ofron një gamë të larmishme produktesh në tregun Shqipëtar si:


•    Fasada xhami, strukturale, gjysëmstrukturale.
•    Veshje metalike (kompozit).
•    Dyer automatike dhe me fotoelemete.
•    Dyer – dritare, duralumini, plastike (pvc).
•    Dyer xhami te jashtme, te brendshme, fizarmonike.
•    Xhama termike.
•    Grila termike, persiane.
•    Kangjella alumini.
•    Parmake ballkoni, shkallesh.
•    Rikonstruksione godinash te pjesshme, shtepish, etj.


Cilësia e punimeve, realizimi i tyre në kohë rekord dhe teknologjia know – how e stafit të firmës Artur Xhixho shpk janë pikat më të forta që e udhëheqin prej vitesh.

Shërbime

Fasada xhami gjysem strukturale
Fasada xhami gjysem strukturale
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Veshje fasadash xhami
Veshje fasadash xhami
Veshje fasadash
Veshje fasadash
Veshje me kompozit
Veshje me kompozit
Veshje  Etalbond
Veshje Etalbond
Fasada dhe tenda xhami
Fasada dhe tenda xhami
Vetrata xhami per lokale
Vetrata xhami per lokale
Punime fasadash xhami
Punime fasadash xhami
Dyer xhami
Dyer xhami
Dyer dritare alumini per vila
Dyer dritare alumini per vila
Dyer automatike me fotoelemente
Dyer automatike me fotoelemente
Dritare alumini dhe plastike
Dritare alumini dhe plastike
Punime dyer dritare plastike,duralumini
Punime dyer dritare plastike,duralumini
Punime duralumini per vila
Punime duralumini per vila
Grila termike, persiane
Grila termike, persiane
Kangjella, parmake alumini
Kangjella, parmake alumini
Xhama termik
Xhama termik
Fasade dekorative xhami
Fasade dekorative xhami
Tenda druri per lokale
Tenda druri per lokale
Dyer alumini emergjence, antipanik
Dyer alumini emergjence, antipanik
Dyer me foto element
Dyer me foto element
Fasada me kompozit
Fasada me kompozit
Fasada te ventiluara
Fasada te ventiluara
Vetrata gjysem strukturale
Vetrata gjysem strukturale
Cati xhami
Cati xhami
Dyer alumini me panel
Dyer alumini me panel
Fasada strukturale
Fasada strukturale
Streha prej xhami
Streha prej xhami
Vetrata termike me dekore
Vetrata termike me dekore
Konstruksione metalike, kangjella hekuri
Konstruksione metalike, kangjella hekuri
Punime hekuri me porosi
Punime hekuri me porosi

Historiku

Artur Xhixho shpk u themelua rreth viteve 2000 dhe kishte si qëllim të saj kryesor fushën e punimeve të duraluminit. Prej 15 vitesh firma është e angazhuar në punimet e  fasadave, dyer-dritareve, kangjellave dhe rikonstruksioneve të ndryshme për shtepi, pallate, institucione etj. Në një kohë të shkurtër arriti të jetë një nga firmat më të kërkuara në tregun vendas duke fituar klientët e saj. Firma Artur Xhixho shpk di të jetë besnike në vizionin e saj dhe investon vazhdimisht në zhvillimin teknologjik dhe ekspertizën e njerëzve të saj duke ofruar produkte dhe punime me cilësi të lartë, funksionale, dizajn inovativ dhe estetikë unike.

Punë të kryera

Artur Xhixho1426846193
Artur Xhixho1426846200
Artur Xhixho1426846208
Artur Xhixho1426846218
Artur Xhixho1426846236
Artur Xhixho1427097744
Artur Xhixho1427097754
Fasade e vendiluar
Fasade e vendiluar
Fasade gjysemstrukturale
Fasade gjysemstrukturale
Gardh kangjellash per rrethim
Gardh kangjellash per rrethim
Vetrata xhami dhe alumini
Vetrata xhami dhe alumini
Pulle me kangjella alumini
Pulle me kangjella alumini
Punim grilash per shtepi private
Punim grilash per shtepi private
Punim xhami per zyre
Punim xhami per zyre
Punime kangjellash ne shtepi private
Punime kangjellash ne shtepi private
Punime me Alukobond dhe vetrate xhami
Punime me Alukobond dhe vetrate xhami
Punime me kangjella ne shtepi
Punime me kangjella ne shtepi
Punime per pallat tek Fresku
Punime per pallat tek Fresku
Punime xhami ne godine banimi
Punime xhami ne godine banimi
Shkolla Profesionale Bathore Instituti Bujqesor
Shkolla Profesionale Bathore Instituti Bujqesor
Strehe brisole
Strehe brisole
Fasade e ventiluar me pllaka ne Tirane 1
Fasade e ventiluar me pllaka ne Tirane 1
Fasade e ventiluar me pllaka ne Tirane
Fasade e ventiluar me pllaka ne Tirane
Punime kompoziti me etalbon
Punime kompoziti me etalbon
Dere emergjence
Dere emergjence
Fasade pallati e ventiluar me kompozit
Fasade pallati e ventiluar me kompozit
Fashion Avenue Albania
Fashion Avenue Albania
Punim dere me foto element
Punim dere me foto element
Punim fasade e ventiluar
Punim fasade e ventiluar
Punim per fasade pallati
Punim per fasade pallati
Punime me kompozit per ndertese sherbimi
Punime me kompozit per ndertese sherbimi
Veshje me kompozit
Veshje me kompozit
Vetrate gjysem strukturale
Vetrate gjysem strukturale
Dere alumini ne vile private
Dere alumini ne vile private
Dritare termike me porosi
Dritare termike me porosi
Punim catie xhami
Punim catie xhami
Punim fasade strukturale
Punim fasade strukturale
Strehe prej xhami, punim ne pallat
Strehe prej xhami, punim ne pallat
Vetrate sipas projektit
Vetrate sipas projektit
Kangjell per shkalle, punim ne vile private
Kangjell per shkalle, punim ne vile private
Kangjella hekuri ne shkalle te brendshme
Kangjella hekuri ne shkalle te brendshme
Kangjella ne shkalle vile
Kangjella ne shkalle vile
Konstruksion metalik kangjellash
Konstruksion metalik kangjellash
Punim kangjella me dekor
Punim kangjella me dekor
Rrethim oborri me kangjella hekuri
Rrethim oborri me kangjella hekuri

Partnere

ExalcoUslugaLika Companyweiss

Teknologjia