Secondary Adv

Art Home

 

Përshkrimi

Art Home shpk me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin me një eksperiencë të gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash me xham, veshje muri me xham apo gardaroba të tëra me xham dhe punime me xham inteligjent. Kompania gjithashtu ka zgjeruar gamën e saj të produkteve duke ofruar dyer dhe dritare, vetrata, fasada etj. Firma ka një ekip të specializuar, i cili realizon të gjitha punimet, që nga matjet e hapësirës projektimi, realizimi dhe montimi.

Në bashkëpunim me klientin arrijmë të krijojmë atë produkt që plotëson kërkesat e tij.  Ju mund te na besoni dizajnimin e projektit që nga fillimi deri në fund. Shumë projekte të zhvilluara janë unike pasi janë krijuar me bashkëpunim me klientin. Për të siguruar që produktet i rezistojnë kohës, Art Home shpk i kushton shumë rëndësi materialit të xhamit me të cilat krijohen dizajnet me të cilat do të vishen kuzhinat, tavolinat, dollapet, apo ndarjet. Kompania mundohet që në bashkëpunim me klientin të ofrojë një shërbim sa më efikas duke i garantuar siguri, komoditet dhe garanci për produktin.

Çfarë ofron

Tek Art Home do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

•    Dyer dhe dritare

•    Dyer me xham

•    Fasada

•    Grila & Pergola

•    Kabina Dushi

•    Kangjella & Parmake

•    Kapak xhami per kuzhina gatimi

•    Ndarje hapsirash me xham

•    Pasqyra

•    Shkalle me xham

•    Streha xhami

Kompania Art Home realizon dizejno me xham për cdo ide tuajen, mobilje apo pajisje,  gjithashtu prodhon mobilje me dekor xhami nga më cilësoret, si dhe realizon transportin e montimin e produkteve në ambjentet tuaja. Art Home pasqyron krenarinë për të shkuarën dhe dëshirën për të ardhmen kjo është ajo që na personifikon dhe na bën unik në punën dhe shërbimin tonë. Nga porosia dhe deri në prodhimin përfundimtar ne ju sigurojmë punimet më të mira dhe cilësore.

Shërbime

Dollape rrobash me kapake xhami transparent
Dollape rrobash me kapake xhami transparent
Dyer me xham
Dyer me xham
Kabina dushi me rreshqitje dhe me porte
Kabina dushi me rreshqitje dhe me porte
Kabina dushi me xhama fiks
Kabina dushi me xhama fiks
Kapake xhami per kuzhina gatimi
Kapake xhami per kuzhina gatimi
Ndarese hapsirash prej xhami per apartamente
Ndarese hapsirash prej xhami per apartamente
Ndarje hapsirash me vetrate
Ndarje hapsirash me vetrate
Ndarje hapsirash per zyra
Ndarje hapsirash per zyra
Pasqyra LED
Pasqyra LED
Punime shkallesh xhami
Punime shkallesh xhami
Xhama dekorative per kuzhina gatimi
Xhama dekorative per kuzhina gatimi
Xhama me kanata me rreshqitje per garderoba
Xhama me kanata me rreshqitje per garderoba
Xhama me kornize alumini te zi ndarje hapsire zyre
Xhama me kornize alumini te zi ndarje hapsire zyre
Xhama me kornize alumini te zi per ndarje zyre
Xhama me kornize alumini te zi per ndarje zyre
Xhama ndares (separator) per garderobe
Xhama ndares (separator) per garderobe
Dyer dhe dritare alumini
Dyer dhe dritare alumini
Fasada xhami termike
Fasada xhami termike
Grila alumini te jashtme
Grila alumini te jashtme
Kangjella xhami
Kangjella xhami
Parmake xhami per ballkone
Parmake xhami per ballkone
Parvaze xhami per ballkon dhe veranda
Parvaze xhami per ballkon dhe veranda
Sisteme fasadash xhami me alumin
Sisteme fasadash xhami me alumin
Streha xhami
Streha xhami
Vetrata xhami me palosje fizarmonike
Vetrata xhami me palosje fizarmonike
Profile per kapake
Profile per kapake

Katalogu

Katalog Art Home
Katalog Art Home
Katalog Art Home

Punë të kryera

Atlantik
Atlantik
Fasade me punim xhami
Fasade me punim xhami
Kangjell xhami per ballkon
Kangjell xhami per ballkon
Kuzhine me xham me porosi
Kuzhine me xham me porosi
Prodhim xhami per shtepi
Prodhim xhami per shtepi
Punim xhami per kuzhine gatimi
Punim xhami per kuzhine gatimi
Punime xhami per ambjente te brendshme
Punime xhami per ambjente te brendshme
Punime xhami per godina
Punime xhami per godina
Xham per kanate dollapi
Xham per kanate dollapi
Dollap me pasqyre per sallon bukurie
Dollap me pasqyre per sallon bukurie
Garderobe  me dyer te rreshqitshme xhami
Garderobe me dyer te rreshqitshme xhami
Garderobe me veshje pasqyre
Garderobe me veshje pasqyre
Kabin dushi me rreshqitje
Kabin dushi me rreshqitje
Kapak dollapi  me pasqyre ekstra kiaro
Kapak dollapi me pasqyre ekstra kiaro
Kapak dollapi xham i zi
Kapak dollapi xham i zi
Ndarje ambjenti zyrash me xham
Ndarje ambjenti zyrash me xham
Ndarje dhome me xham te zi
Ndarje dhome me xham te zi
Parpete xhami i zi per shkallet
Parpete xhami i zi per shkallet
Pasqyra led per berberhane
Pasqyra led per berberhane
Pasqyre dhe kabine dushi me xham fiks
Pasqyre dhe kabine dushi me xham fiks
Salle mbledhjesh me xham inteligjent
Salle mbledhjesh me xham inteligjent
Shkalle te brendshme me parapete xhami te zi
Shkalle te brendshme me parapete xhami te zi
Xham per ndarje ambienti pune
Xham per ndarje ambienti pune
Xhami i dizenjuar
Xhami i dizenjuar
Ekspozitor xhami me ndricim per veshje
Ekspozitor xhami me ndricim per veshje
Garderob me dyer me rreshqitje automatike
Garderob me dyer me rreshqitje automatike
Garderob me xham pasqyre
Garderob me xham pasqyre
Garderob xhami e personalizuar
Garderob xhami e personalizuar
Kompletim vile me vetrata dhe dritare plastike
Kompletim vile me vetrata dhe dritare plastike
Ndarje ambient kuzhine me xham me rreshqitje
Ndarje ambient kuzhine me xham me rreshqitje
Ndarje zyrash me xhama te erret
Ndarje zyrash me xhama te erret
Ndarje zyre me xham me strukture metalike
Ndarje zyre me xham me strukture metalike
Streh xhami per hyrje dyqani
Streh xhami per hyrje dyqani
Vendosje parapet xhami per shkalle te brendshme dupleksi
Vendosje parapet xhami per shkalle te brendshme dupleksi
Dollap me kanata xhami transparent
Dollap me kanata xhami transparent
Vendosje parvazesh xhami per shkalle
Vendosje parvazesh xhami per shkalle
Porte xhami me brave
Porte xhami me brave
Kuzhine gaitmi me kapake metalik rrjete
Kuzhine gaitmi me kapake metalik rrjete
Garderobe me kapake xhami transparent
Garderobe me kapake xhami transparent
Iliria Boutique Hotel, Tirane
Iliria Boutique Hotel, Tirane
Sistem ndares,ambjent biznesi
Sistem ndares,ambjent biznesi
Raft xhami dhome gjumi
Raft xhami dhome gjumi
Pasqyre ne ambjent hoteli
Pasqyre ne ambjent hoteli
Parvaz ballkoni
Parvaz ballkoni
Garderobe xhami per dhoma gjumi
Garderobe xhami per dhoma gjumi
Garderobe e punuar me xham
Garderobe e punuar me xham
Fasade xhami
Fasade xhami
Dere ndarese xham
Dere ndarese xham
Xham dekorativ per ambjent te brendshem
Xham dekorativ per ambjent te brendshem
Dere me shine
Dere me shine
Dere xhami per apartament
Dere xhami per apartament
Dere xhami
Dere xhami
Garderobe xhami
Garderobe xhami
Pasqyra moderne per tualet
Pasqyra moderne per tualet
Raft me dyer xhami per dhoma gjumi
Raft me dyer xhami per dhoma gjumi
Raft me kanate xhami per apartament
Raft me kanate xhami per apartament
Raft modern per dhoma gjumi
Raft modern per dhoma gjumi
Raft modern per rroba
Raft modern per rroba
Xham ndares per dhoma gjumi
Xham ndares per dhoma gjumi
Xham per shkalle te brendshme vile
Xham per shkalle te brendshme vile

Partnere

alumilraumplusart-home-schuco

Video

Teknologjia

Aeroporti Nene Tereza
Anta
City Park
Dogana Tirane
ETC
Hotel Adriatik
Nobis
QSUT
Vodafone