Secondary Adv

Teknoedil shpk

 

Përshkrimi

TeknoEDIL është një ndër liderët në fushën e aplikimit dhe tregtimit të materialeve të ndërtimit për hidroizolime. Objektivi ynë kryesor është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave në ndërtim duke përdorur një teknologji të avancuar dhe produkte të çertifikuara të cilësisë së lartë. Për të arritur këtë objektiv herë pas here, Teknoedil investon në produkte të reja të prodhuara nga kompani nga më të njohurat në Evropë , tashmë një realiet edhe në tregun shqiptar.

 

Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja. Pranë magazinës tonë do të gjeni një gamë te gjerë produktesh me çmime konkuruese për hidroizolimet nëntokësore, të taracave, depove të ujit pishinave, etj. Stafi i specializuar i Teknoedil ofron konsulencë teknike të personalizuar pranë kantjerit si dhe asistencëtë drejtpërdrejtë për një aplikim sa më korrekt të materialeve të tregëtuara.

Çfarë ofron

TeknoEDIL ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e hidroizolimeve dhe mbrojten e ndërtimeve Si konsulentë të hidroizolimeve, ne mund të projektojmë dhe të ofrojmë zgjidhje optimale dhe konkuruese për cdo fazë të ndertimit, prej germimeve deri në mbrojtjen e sipërfaqeve finale të cdo ndërtese Si nënkontraktorë me staf me përvojë, ne mund të ndërmarrim cdo lloj procesi hidroizolimi dhe trajtimi me rezinë në cdo fazë ndërtimore në kantieret tuaja të kudondodhura. Në magazinën e Teknoedil ka një gamë të gjërë produktesh hidroizoluese duke garantuar një shërbim shumë të shpejtë klientelës.

 

HIDROIZOLIME: 

Struktura Nentoke, Taraca, Pishina, Tualete, Veranda, Ballkone, Depo Uji etj. 

 

DYSHEME: 

Dysheme dhe mure vinili, Me pllaka moketi, Industriale, Drenuese. Dysheme PVC Antibakteriale, Elektrostatike, Veshje muri antibakteriale etj. 

 

 • - Produkte me baze bentoniti VOLTEX
 • - Waterstope RX 101 ,103, RX XP
 • - Membrane pvc per themele, tarraca dhe depo uji
 • - Produket hidroizoluese me baze cimentoje dy komponenteshe dhe nje komponenteshe
 • - Produkte per pishina, hidroizolues, kolle dhe bojak epoksid.
 • - Llacra per riparime dhe stukime betoni
 • - Graut te rinforcuara me mikrofibra
 • - Resine per dyshemet industriale ne sektorin ushqimor dhe farmaceutik
 • - Resine injektuese hidroreaktive per injektim ne bodrume, diga dhe pishina 
 • - Silokone per ngjitje dhe hidroekspansiv hidroizolues.
 • - Trajtojme produket e bentonitit, membrane pvc, produkte te lengshme qe trasformohen ne guaina ne kantier

Shërbime

Hidroizolime bodrumesh
Hidroizolime bodrumesh
Hidroizolime impiantesh per ujrat e zeza
Hidroizolime impiantesh per ujrat e zeza
Hidroizolime me membrane PVC
Hidroizolime me membrane PVC
Hidroizolime per themele
Hidroizolime per themele
Hidroizolime tarracash me PVC
Hidroizolime tarracash me PVC
Hidroizolime per bodrume
Hidroizolime per bodrume
Hidroizolime tarracash
Hidroizolime tarracash
Hidroizolime themelesh me sistem betoniti
Hidroizolime themelesh me sistem betoniti
Hidroizolime themelesh PVC
Hidroizolime themelesh PVC
Hidroizolime themelesh
Hidroizolime themelesh
Injektime me rezine
Injektime me rezine
Izolime tarracash
Izolime tarracash
Punime me rezine
Punime me rezine
Trajtime fugash
Trajtime fugash
Trajtime vaskash me rezine
Trajtime vaskash me rezine
Aplikim Praimer e Fondo Bianco
Aplikim Praimer e Fondo Bianco
Riveshje estetike dyshemeje me kuarc
Riveshje estetike dyshemeje me kuarc
Hidroizolim me Bentonit
Hidroizolim me Bentonit
Aplikim Rezine Dekoral
Aplikim Rezine Dekoral
Aplikim Resine Industriale
Aplikim Resine Industriale
Dysheme Gerflor per amjente sportive
Dysheme Gerflor per amjente sportive
Termo-Hidroizolim me XPS dhe membran PVC
Termo-Hidroizolim me XPS dhe membran PVC
Dysheme PVC imitim parketi
Dysheme PVC imitim parketi
Trajtimi i vaskave me rezine kunder acideve organike
Trajtimi i vaskave me rezine kunder acideve organike
Hidroizolim me membrane bentoniti VOLTEX
Hidroizolim me membrane bentoniti VOLTEX
Gjeotekstile te gramaturave te ndryshme TNT PP & TNT PET
Gjeotekstile te gramaturave te ndryshme TNT PP & TNT PET
Hidroizolim me membrana PVC
Hidroizolim me membrana PVC
Hidroizolim pllake me membran Bentoniti VOLTEX 4000m2.
Hidroizolim pllake me membran Bentoniti VOLTEX 4000m2.
Hidroizolim pllake me membrane Bentoniti VOLTEX 4000m2
Hidroizolim pllake me membrane Bentoniti VOLTEX 4000m2
Membrane PVC & TPO nga FLAG SOPREMA
Membrane PVC & TPO nga FLAG SOPREMA
Dysheme spitalore pvc, antibakteriale
Dysheme spitalore pvc, antibakteriale
Shtrime dhe veshje muri me membrane antibakteriale PVC
Shtrime dhe veshje muri me membrane antibakteriale PVC
Shtrime dysheme Vinili antibakteriale per klinika mjekesore
Shtrime dysheme Vinili antibakteriale per klinika mjekesore
Shtrime dysheme vinili per zyra me LVT (Luxury Vinyl Tile)
Shtrime dysheme vinili per zyra me LVT (Luxury Vinyl Tile)
Shtrime LVT per dysheme hoteli
Shtrime LVT per dysheme hoteli

Historiku


Shoqëria Teknoedil shpk, që nga fillimi i aktivitetit të saj, synim kryesor ka pasur që të garantojë shërbim dhe materiale cilësore për tregun Shqiptar, në fushën e hidroizolimeve dhe realizimit të sipërfaqeve industriale dhe civile me rezine.Falë eksperiencës shumëvjecare të themeluesit të saj dhe bashkëpuntorëve më të ngushtë gjatë viteve të punës në Itali, sot Teknoedil shpk është një nga kompanitë më të rendësishme në tregun shqipëtar. Aktualisht Teknoedil bashkpunon me kompani prestigjoze Amerikane CETCO, GRACE me kompaninë Franzese SOPREMA, me kompaninë Gjermane TPH, kompanine Gerflor si edhe me kompanine Italine NORD RESINE.

Punë të kryera

Farke Tirane
Farke Tirane
Keshilli i Zonjes se Mire, Tirane
Keshilli i Zonjes se Mire, Tirane
Ndertesa prane Stadiumit Dinamo
Ndertesa prane Stadiumit Dinamo
Objekti Toptani
Objekti Toptani
Rezidenca Libeskind
Rezidenca Libeskind
Sheshi Skenderbej Tirane
Sheshi Skenderbej Tirane
Banka e Shqiperise - Hidroizolim themelesh me sistem bentonit
Banka e Shqiperise - Hidroizolim themelesh me sistem bentonit
Impjanti i Perpunimit te Ujrave te Zeza, Shkoder
Impjanti i Perpunimit te Ujrave te Zeza, Shkoder
Hidroizolim themelesh, Tirane
Hidroizolim themelesh, Tirane
Hidroizolime
Hidroizolime
Hidroizolim bodrumi
Hidroizolim bodrumi
Termoizolim, Kantieri TCC
Termoizolim, Kantieri TCC
Shirok, Shkoder
Shirok, Shkoder
Rezidenca Eagle in Flight
Rezidenca Eagle in Flight
Hidroizolim pllake themeli Prepruf 300 R
Hidroizolim pllake themeli Prepruf 300 R
Hidroizolim pllake Themeli
Hidroizolim pllake Themeli
Pakete Termo-Hidro Izoluese ne Taraca
Pakete Termo-Hidro Izoluese ne Taraca
Projekti Tap
Projekti Tap
QSUT, Punime Resine ne dysheme
QSUT, Punime Resine ne dysheme
Dysheme Industriale Fier
Dysheme Industriale Fier
Dysheme me resine per ambjent spitalore
Dysheme me resine per ambjent spitalore
Mbyllja e filtrimeve te ujit ne plasaritje te mureve te betonit
Mbyllja e filtrimeve te ujit ne plasaritje te mureve te betonit
Perforcim i elementeve beton-arme me fibra carboni
Perforcim i elementeve beton-arme me fibra carboni
Perforcimi i trareve me fibra karboni
Perforcimi i trareve me fibra karboni
Realizim dyshemeje me Rezin Poliuretano - Cement per industri Farmaceutike
Realizim dyshemeje me Rezin Poliuretano - Cement per industri Farmaceutike
Veshje nen pllake themeli me membrane bentoniti Voltex
Veshje nen pllake themeli me membrane bentoniti Voltex
Waterstop Pvc i jashtem, i vendosur nen-pllake themeli
Waterstop Pvc i jashtem, i vendosur nen-pllake themeli
Dysheme Industriale, e armuar 3-Dimensional me fibra celiku dhe fibra plastike
Dysheme Industriale, e armuar 3-Dimensional me fibra celiku dhe fibra plastike
Hidroizolim Mbulese Kapanoni me Membrane TPO
Hidroizolim Mbulese Kapanoni me Membrane TPO
Hidroizolim, Pakete e mbyllur e mureve dhe soletave, objekte ne Tirane
Hidroizolim, Pakete e mbyllur e mureve dhe soletave, objekte ne Tirane
Perforcim strukturash betonarme
Perforcim strukturash betonarme
Autonivelant me baze cimentoje per rregullimin e siperfaqeve me disnivele deri ne 1 cm
Autonivelant me baze cimentoje per rregullimin e siperfaqeve me disnivele deri ne 1 cm
Evidentimi dhe qepja e plasaritjeve ne muret e betonit te pishines
Evidentimi dhe qepja e plasaritjeve ne muret e betonit te pishines
Gjeo-Membrane Hidroizoluese Voltex
Gjeo-Membrane Hidroizoluese Voltex
Hidroizolim depo uji per perdorim ne nyje betoni
Hidroizolim depo uji per perdorim ne nyje betoni
Hidroizolim i dyshemese me material te lengshem dhe trajtimi i plasaritjeve me bandele elastike hidroizoluese
Hidroizolim i dyshemese me material te lengshem dhe trajtimi i plasaritjeve me bandele elastike hidroizoluese
Hidroizolim i mureve te podrumit me membrane vete-ngjitese bituminoze Mapethene
Hidroizolim i mureve te podrumit me membrane vete-ngjitese bituminoze Mapethene
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane bentoniti dhe trajtimi i fuges sizmike
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane bentoniti dhe trajtimi i fuges sizmike
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane Gjeo-Bentoni Voltex
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane Gjeo-Bentoni Voltex
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane PVC 2mm
Hidroizolim i pllakes se themelit me membrane PVC 2mm
Hidroizolim i themeleve, Vile me siperfaqe 1000 m2
Hidroizolim i themeleve, Vile me siperfaqe 1000 m2
Hidroizolim pishine
Hidroizolim pishine
Hidroizolim podrumi ekzistues me membrane PVC
Hidroizolim podrumi ekzistues me membrane PVC
Hidroizolim, 2 duar me membrane bituminoze 4mm
Hidroizolim, 2 duar me membrane bituminoze 4mm
Izolim i fugave strukturale me Waterstop PVC, me elasticitet te larte
Izolim i fugave strukturale me Waterstop PVC, me elasticitet te larte
Membrane drenuese Enkadrain per Green Space, instaluar ne siperfaqe tarace 3500 m2
Membrane drenuese Enkadrain per Green Space, instaluar ne siperfaqe tarace 3500 m2
Punime Hidroizolimi, TEG
Punime Hidroizolimi, TEG
Shtrim i dyshemese dhe veshja e mureve me PVC, ambjente spitalore ne Maternitetin e Lezhes
Shtrim i dyshemese dhe veshja e mureve me PVC, ambjente spitalore ne Maternitetin e Lezhes
Trajtim 360 grade i pishines, Dhermi
Trajtim 360 grade i pishines, Dhermi
Trajtim i ambjentit te jashtem me guralece dhe resine, Vile private
Trajtim i ambjentit te jashtem me guralece dhe resine, Vile private
Dysheme e realizuar me vinil Taralay Premium Compact, Bloom Dental Clinic dhe Velvet Derma Clinic
Dysheme e realizuar me vinil Taralay Premium Compact, Bloom Dental Clinic dhe Velvet Derma Clinic
Dysheme komerciale per ambiente sportive, Pallati i Sportit ne Korce
Dysheme komerciale per ambiente sportive, Pallati i Sportit ne Korce
Dysheme spitalore antibakteriale, Spitali Neurologjise QSUT
Dysheme spitalore antibakteriale, Spitali Neurologjise QSUT
Dysheme Spitalore me PVC homogjene antibakteriale dhe antinjolla me siperfaqe te trajtuar Mipolam Affinity
Dysheme Spitalore me PVC homogjene antibakteriale dhe antinjolla me siperfaqe te trajtuar Mipolam Affinity
Dysheme Vinili per studio pune
Dysheme Vinili per studio pune
Pastrim dhe rikondicionim te dyshemeve elektro-statike te sallave te operimit, Spitali Amerikan
Pastrim dhe rikondicionim te dyshemeve elektro-statike te sallave te operimit, Spitali Amerikan
Shtrese niveluese dhe dysheme Vinili, ADISA Shkoder
Shtrese niveluese dhe dysheme Vinili, ADISA Shkoder
Shtrim dysheme me parket vinili, Komuna e Parisit
Shtrim dysheme me parket vinili, Komuna e Parisit
Shtrim dysheme per zyra me LVT
Shtrim dysheme per zyra me LVT
Hidroizolim i mureve te podrumit me membrane PVC 2mm
Hidroizolim i mureve te podrumit me membrane PVC 2mm
Bloom Dental Care, Dysheme me vinil
Bloom Dental Care, Dysheme me vinil
Conad Albania, Rinovim dyshemeje
Conad Albania, Rinovim dyshemeje
Dysheme antibakteriale per industrine e pajisjeve mjekesore, KU Medical
Dysheme antibakteriale per industrine e pajisjeve mjekesore, KU Medical
Elite Dental
Elite Dental
Folie Marine
Folie Marine
Materniteti Mbreteresha Geraldine
Materniteti Mbreteresha Geraldine
Parket vinyl i shtruar mbi pllaka, rinovim ambienti
Parket vinyl i shtruar mbi pllaka, rinovim ambienti
Shtrim dyshemeje me parket vinili
Shtrim dyshemeje me parket vinili
Urgjenca e Spitalit Rajonal Shkoder
Urgjenca e Spitalit Rajonal Shkoder

Partnere

CetcoFlag SopremaGraceNordResinegerflor

Video

Raste studimore

Objekti “ORION” - Aplikimi i DeltaThene

HIDROIZOLIM NËNTOKSOR DHE MBROJTJE NGA PRESIONI I UJIT.

 

Procesi i hidroizolimit të nëntokës në objektin Orion ka kaluar në disa faza. Faza e parë konsistonte në aplikimin e prajmerit, i cili duhet të ishte uniform Veshtirësi paraqiti plotësimi i detajeve të veshjes me Delta-Thene, si p.sh, rreth tubave të shkarkimit e furnizimit, rreth dritareve të nëntokës etj. Aplikimi i shiritave të gatshem të këtij materiali hidroizolues adeziv kërkonte që nën sipërfaqen e tij të mos formoheshin bulëza dhe prajmeri të mos qendronte për shumë kohë nën ndikimin e rrezeve të diellit Tekno-edil ia arriti me sukses që të mbyllte në afatin e kërkuar veshjen e mureve të nëntokës me këtë material, dhe me përdorim racional të shiritave të gatshëm të adezivit.Aplikimi i nje produkti të ri solli sfida të reja për grupin tonë të punës . Detajet e kërkuara u zbatuan me përpikmeri sipas kërkesave të vecanta të produktit

 

Objekti “EAGLE IN FLIGHT” - Hidroizolimi i Tarracave

HIDROIZOLIMI I TARRACAVE ME BETONGUAINA A+B.

 

Sfida që ka paraqitur ky objekt ka qenë gjeometria e vecantë e tij Sipërfaqja e madhe e tarracave dhe kërkesa për nje produkt të lakueshëm e fleksibel, bëri që të përzgjidhej Betonguaina a+b. Ky produkt ka përformancë të lartë në hidroizolim dhe bëri që tarracat në fjalë të kishin papërshkueshmëri absolute ndaj ujrave Tarracat janë të shfytëzueshme dhe ky material e ka aftësinë e ruajtjes ndaj ujit edhe në raste të ujitjes intensive të bimësisë në këto tarraca. Zgjedhja e Betonguaina a+b ishte ideale për rastin specifik Thjeshtësia në aplikim dhe rezistenca ndaj agjentëve atmosferikë, rezultoi me sukses.