Secondary Adv

Skela Martini

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Skela Martini u themelua në vitin 2005. Eksperienca jonë  shumë  vjeçare në Greqi dhe Itali ka bërë që kompania jonë të mundësojë një shërbim profesional në mënyrën e organizimit të punës sipas kërkesës së klientit, duke na berë dominant në tregun shqiptar. Prej shumë vitesh Kompania Skela Martini operon me shërbime skelerie, prodhim, montim, qera dhe transport të skelave. Një nga pjesët më të rëndësishme të Kompanisë Skela Martini është reparti i prodhimit, i cili është ndër me bashkëkohorët me teknologjinë e fundit në prodhimin dhe riparimin e skelave, duke na çuar një hap përpara kompanive të tjera.

Tashmë Skela Martini vjen edhe me shërbime të tjera në fushën e ndërtimit dhe rikonstruksion. Kompania disponon të gjitha licensat e nevojshme për kryerjen e punimeve të ndryshme, ndërtime civile dhe industriale.

Çfarë ofron

Kompania Skela Martini është lider në treg në fushën e prodhimit dhe shërbimit me skeleri duke i ofruar klientit standartin Gjerman në cilësi dhe në shërbim.

- Prodhim skelash /Montim skelash
- Skela me qera /  Transport skelash
- Skela per fasada të jashtme
- Skela për lyerje të brendshme
- Skela me armaturë
- Tuba dhe bashkues për montimin e skelave, etj.
- Lyerje, patinim
- Punime të rifiniturës
- Rikonstruksione dhe mirëmbajtje godinash civile dhe industriale
- Ndërtime civile /industriale
- Sisteme kapot
- Punime gipsi

Shërbime

Agjensi e pasurive te Paluajteshme -Real estate Martini
Agjensi e pasurive te Paluajteshme -Real estate Martini
Prodhim skelash
Prodhim skelash
Montim skelash
Montim skelash
Transport skelash
Transport skelash
Shkalle per skeleri
Shkalle per skeleri
Skela ndertimi pallatesh
Skela ndertimi pallatesh
Skela per veshje te jashtme
Skela per veshje te jashtme
Skela per ndertim
Skela per ndertim
Skela per lartesi te medha
Skela per lartesi te medha
Skela me qera
Skela me qera
Lyrje godinash
Lyrje godinash
Patinim, finitura te jashtme
Patinim, finitura te jashtme
Podiume koncertesh
Podiume koncertesh
Podiume per stadium
Podiume per stadium
Punime rifiniture gipsi
Punime rifiniture gipsi
Sisteme kapot
Sisteme kapot
Skela per armature
Skela per armature
Skela per fasada te jashtme
Skela per fasada te jashtme
Skela per lyerje te brendshme
Skela per lyerje te brendshme
Tuba dhe bashkuese per montimin e skelave
Tuba dhe bashkuese per montimin e skelave

Punë të kryera

Dega Doganore Tirane
Dega Doganore Tirane
Hotel Coloseu
Hotel Coloseu
Katedralja
Katedralja
Kompleksi Tirana Golden Park
Kompleksi Tirana Golden Park
Peugeot
Peugeot
Podium Vodafone
Podium Vodafone
Shkolla Profesionale Luigj Gurakuqi
Shkolla Profesionale Luigj Gurakuqi
Amadeus
Amadeus
BKT
BKT
Piramida
Piramida
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Teatri i Operas dhe i Baletit
Teatri i Operas dhe i Baletit
Ndertim ne Kamez
Ndertim ne Kamez
Godine Banimi dhe Sherbimi 1
Godine Banimi dhe Sherbimi 1
Godine Banimi dhe Sherbimi 8-kate Rr. Hamdi Pepa
Godine Banimi dhe Sherbimi 8-kate Rr. Hamdi Pepa
Godine Banimi dhe Sherbimi 10-kate
Godine Banimi dhe Sherbimi 10-kate
Godine Banimi dhe sherbimi
Godine Banimi dhe sherbimi
Rezidence Banimi Rr. Myslym Keta
Rezidence Banimi Rr. Myslym Keta
Tirane, Sheshi Skenderbej
Tirane, Sheshi Skenderbej
Brunes showroom
Brunes showroom
Ndertim Hoteli
Ndertim Hoteli
Podiumi i kryer ne Kalan e Shkodres
Podiumi i kryer ne Kalan e Shkodres
Rikonsturksion godine
Rikonsturksion godine
Sheshi Nen Tereza Koncert
Sheshi Nen Tereza Koncert

Projekte

Certifikime

Video

Partnere