Secondary Adv

M&M Topuzi

 

Përshkrimi

M&M Topuzi Shpk operon në tregun Shqipëtar prej disa vitesh duke sjelle për tregun industrial sisteme peshimi me standarte Europiane. Fale akordeve dhe eskluzivitetit të 2 prej firmave më të mëdha në Itali, dhe nga të parat në Europë, është në gjëndje ti ofrojë tregut produkte me cilësi, saktesi e kualitet të lartë.

 

Përfaqesohet denjësisht nga adminstrata dhe reparti i prodhimit, të cilët janë administratori, nje ekonomiste, një inxhinier i diplomuar në fushën elektronike dhe reparti i prodhimit me punëtorë të kualifikuar. Produktet kanë zënë vend në disa firma prestigjoze të vendit, si Kurum International Sh. a, Actor Sh.a, etj.

 

Janë bërë pjesë në disa degë të industrisë si: Grumbullim e Përpunim Skrapi, në Minierë Kalimash, Nxjerrje Kromi, Fabrikat e Përpunimit të Vajit, etj. Firma është e pajisur me certifikaten ISO 9001:2008.

Çfarë ofron

Kompania M&M Topuzi ofron aplikime në sektorë të ndryshëm për të cilat jep zgjidhje. Në fushën e automatizimeve industriale; Në fushën kimike & farmaceutike; Në fushën e industrisë ushqimore; Në fushën e ndërtimit; Në lëvizshmëri dhe peshim; Në zona "ATEX" & " EX"; Në fushën e blegtorisë; Në pika portuale dhe doganore; Në industrinë e riciklimit;

 

Në fushën e industrisë së rendë. Përvec prodhimit të peshoreve firma jonë i jep suport klientëve edhe mirëmbajtjen e produktit të tyre, duke u ofruar tarim, kolaudim, asistencë teknike 24 orë, që peshorja të ketë një ecuri të sukseshme. Këto shërbime ua ofron klienteve në cdo kohë, si në rastin e kërkuar nga vete klienti por edhe në kohën kur duhet bërë tarimi periodik i peshores së tyre i kërkuar nga inspektoriati i kontrollit të peshimit.

M&M Topuzi është lider në prodhimin dhe suportin për produktet si: Peshore industriale elektronike; Peshore te prodhuara me porosi, jo ne version standart; Peshore me permasa te vogla; Transpalete me peshore te inkorporuar; Peshore multifunksionale; Peshore blektorale; Peshore Vajrash; Zbukurime, karrige, parmake dhe kangjella ne metal; Kapriate industriale; Porta hidrocentrali; Tuba Metalike; Kapake Kove; Pastruse per HEC; Harqe Metalike; Vinc Ure; Vinc Flamur; Silosa; Bifurka per HEC; Porta ne metal etj.

Shërbime

Aksesore Dhe Display Te Ndryshme
Aksesore Dhe Display Te Ndryshme
Dinamometer Digital
Dinamometer Digital
Makineri perpunimi
Makineri perpunimi
Peshore Banko
Peshore Banko
Peshore blegtorale
Peshore blegtorale
Peshore Kamionesh
Peshore Kamionesh
Peshore per pesha te renda
Peshore per pesha te renda
Piruna dhe transpaleta
Piruna dhe transpaleta
Programe Dhe Software Peshimi
Programe Dhe Software Peshimi
Sensore te peshes
Sensore te peshes
Prodhim konstruksionesh metalike
Prodhim konstruksionesh metalike
Platforma peshimi
Platforma peshimi
Pajisje per industrine e ndertimit
Pajisje per industrine e ndertimit
Ndertim konstruksionesh
Ndertim konstruksionesh
Montim konstruksionesh metalike
Montim konstruksionesh metalike
Peshore Industriale Banko
Peshore Industriale Banko
Peshore Pesa Pallet
Peshore Pesa Pallet
Peshore Elektronike Industriale
Peshore Elektronike Industriale
Peshore Aksiale
Peshore Aksiale
Porta metalike per Hec
Porta metalike per Hec
Indikator me touch screen
Indikator me touch screen
Peshore kapaciteti 900kg me tregues peshe te inkorporuar
Peshore kapaciteti 900kg me tregues peshe te inkorporuar
Printer termik
Printer termik
Transpalet peshore
Transpalet peshore
Verifikim, kolaudim, tarim te impianteve te peshimit te finos dhe kolles
Verifikim, kolaudim, tarim te impianteve te peshimit te finos dhe kolles

Katalogu

Katalog M&M Topuzi

Punë të kryera

Kompesatore
Kompesatore
Peshore 120t per Kurum International
Peshore 120t per Kurum International
Peshore blegtorale
Peshore blegtorale
Peshore Elektronike Industriale Fabrika e letrave
Peshore Elektronike Industriale Fabrika e letrave
Peshore Elektronike Prodhuar per linjen e re te fabrikes se firmes Brunes
Peshore Elektronike Prodhuar per linjen e re te fabrikes se firmes Brunes
Peshore profilesh
Peshore profilesh
Kapanone industriale, Fier
Kapanone industriale, Fier
Silos per Firme Betoni, Elbasan
Silos per Firme Betoni, Elbasan
Peshore elektronike ne minieren e Kalimashit ne Kukes
Peshore elektronike ne minieren e Kalimashit ne Kukes
Vinca Ure
Vinca Ure
Stola te personalizuara, Kurum
Stola te personalizuara, Kurum
Porta ne metal
Porta ne metal
M&M Topuzi1465222661
M&M Topuzi1465222684
Sisteme Industriale Peshimi
Sisteme Industriale Peshimi
Peshore Elektronike Automobilistike
Peshore Elektronike Automobilistike
Peshore Elektronike 18 x 3m, 80 t
Peshore Elektronike 18 x 3m, 80 t
Peshore 18 x 3m, 80t
Peshore 18 x 3m, 80t
Depozite Presioni Hidrike
Depozite Presioni Hidrike
Porta HEC
Porta HEC
Kapanon Industrial
Kapanon Industrial
Alumin Albania Tirane
Alumin Albania Tirane
Aquario Fish, Durres
Aquario Fish, Durres
Dogana e pergjithshme Tirane
Dogana e pergjithshme Tirane
Everest Albania Tirane
Everest Albania Tirane
Fenix Ic sh.p.k  Elbasan
Fenix Ic sh.p.k Elbasan
Gramsh, Elbasan Albania
Gramsh, Elbasan Albania
Megaies.al Tirane Albania
Megaies.al Tirane Albania
Montuar ne nje fabrike Vaji Elbasan
Montuar ne nje fabrike Vaji Elbasan
Perondi, Berat, Albania
Perondi, Berat, Albania
Pike grumbullimi hekuri, Bishti Zhurit, Rrogozhine
Pike grumbullimi hekuri, Bishti Zhurit, Rrogozhine
Rec, Shkoder, Albania
Rec, Shkoder, Albania
Rozafa Fish Elbasan
Rozafa Fish Elbasan
Tuba f- 800 - 1000- 1200 mm per rrugen e Arbrit
Tuba f- 800 - 1000- 1200 mm per rrugen e Arbrit
Impiant peshimi 14x3m, 18x3m, Berdica Cement Shkozet
Impiant peshimi 14x3m, 18x3m, Berdica Cement Shkozet
Impiant peshimi 14x3m, kompania Fortis Beton
Impiant peshimi 14x3m, kompania Fortis Beton
Impiant peshimi 14x3m, M.E.I.A shpk
Impiant peshimi 14x3m, M.E.I.A shpk
Impiant peshimi 18x3m, Pularia Erogert
Impiant peshimi 18x3m, Pularia Erogert
Kalibrim imipante elektronike, Krasniqi
Kalibrim imipante elektronike, Krasniqi
Peshore Elektronike 1.5 x 1.5 m Shtypshkronja  Progres Tirane
Peshore Elektronike 1.5 x 1.5 m Shtypshkronja Progres Tirane
Peshore Elektronike Blegtorale 3 x 1.5 m, Berat
Peshore Elektronike Blegtorale 3 x 1.5 m, Berat
Peshore elektronike professionale 50x50 cm DEUSCHCOLOR
Peshore elektronike professionale 50x50 cm DEUSCHCOLOR
Peshore INOX 800x600 mm, Bime medicinale Besnik
Peshore INOX 800x600 mm, Bime medicinale Besnik
Peshore INOX 1500x1500 mm, Fabrika e vajit te ullirit Fenix
Peshore INOX 1500x1500 mm, Fabrika e vajit te ullirit Fenix
Peshore INOX Thertore 830x330 mm, Ferma Semanjaku
Peshore INOX Thertore 830x330 mm, Ferma Semanjaku
Vinc ure Elektro-Mekanik 20ton
Vinc ure Elektro-Mekanik 20ton
2 Peshore Elektronike profilesh, Everest Albania
2 Peshore Elektronike profilesh, Everest Albania
Impiant peshimi 14x3m, Skrap 2007
Impiant peshimi 14x3m, Skrap 2007
Impiant Peshimi Automobilistik  Chickenn Farm
Impiant Peshimi Automobilistik Chickenn Farm
Impiant Peshimi Automobilistik Kastrati Group
Impiant Peshimi Automobilistik Kastrati Group
Impiant Peshimi Automobilistik Rozafa Fish City
Impiant Peshimi Automobilistik Rozafa Fish City
Impiant peshimi, Anmetal shpk
Impiant peshimi, Anmetal shpk
Peshore INOX ushqimor 60x50  cm HAKO
Peshore INOX ushqimor 60x50 cm HAKO
Impiant per peshimin e betonit kapaciteti 5 ton Berat
Impiant per peshimin e betonit kapaciteti 5 ton Berat
Impiant peshimi automobilistik, Lushnje
Impiant peshimi automobilistik, Lushnje
Peshore per thertore, Lushnje
Peshore per thertore, Lushnje
Impiant Peshimi Automobilistik, Grabiand Lushnje
Impiant Peshimi Automobilistik, Grabiand Lushnje
Impiant Peshimi Automobilistik, Tirane Albania
Impiant Peshimi Automobilistik, Tirane Albania
Per peshimin e Inerteve Mamurras, Lac
Per peshimin e Inerteve Mamurras, Lac
Porto Romano Durres
Porto Romano Durres

Partnere

dini-argeolaumas

Certifkime