Secondary Adv

Cullhaj

 

Përshkrimi

Qepena Cullhaj është krijuar në vitin 2009, si prodhues qepenash, dyer, dritare, grila, kangjella, tenda dielli, etj.  Cullhaj shpk merret prodhimin, shitjen, shpendarjen dhe montimin e llojeve të ndryshme të qepenave, grilave, dyerve, dritareve, tendave, etj. Përvoja shumëvjeçare dhe njohuritë teknike, në evolucion të vazhdueshëm në këtë fushë, garantojnë produkte të standardeve të larta të teknologjisë evropiane, duke përdorur vetëm materiale të certifikuara dhe pjesë vartëse nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare dhe vendase të tregut.

 

Qepena Cullhaj merr përsipër instalimin e produkteve nga personel i specializuar, duke ofruar në këtë mënyrë shërbime të kompletuara tek klientët. Prioriteti kryesor për kompaninë është shërbimi dhe cilësia më e mirë në treg, korrektësia dhe saktësia në punë. Detyrimi i Cullhaj shpk ndaj jush është cilësia e përkryer në ndërtimin dhe instalimin e produkteve nga personel i specializuar, në çmime tepër konkurrente dhe të gjitha këto të dorëzuara në kohën e kërkuar nga klienti.

Çfarë ofron

Firma Qepena Cullhaj ofron në tregun Shqipëtar prodhim, shitje, shpendarje dhe montim të llojeve të ndryshme të qepenave, dyerve ,grilave, dritareve, tendave, kangjellave, etj.

 

•    Prodhim (dyer dritare; qepena automatike, alumini; porta garazhi; grila persiane, role; tenda dielli; kangjella alimini, hekuri,etj)
•    Shitje (dyer dritare; qepena; porta garazhi; grila persiane, role; tenda dielli; kangjella alumini, hekuri, etj)
•    Transport (dyer dritare; qepena; porta garazhi; grila; tenda dielli; kangjella,etj)
•    Montim (dyer dritare; qepena; porta garazhi; grila; tenda dielli; kangjella,etj)

Qëllimi kryesor i firmes është satisfaksioni i klientit nëpërmjet ofrimit të shërbimeve dhe materialeve cilësore. Qepena Cullhaj mund t’ju ofrojë të gjitha garancitë, që kërkoni për një bashkëpunim të përkryer në fushën e punimeve të aluminit dhe hekurit. Klientët e Qepena Cullhaj, gjatë gjithë këtyre viteve kanë qenë dhe mbeten reklama më e mirë e vetë firmës. Me në bazë përvojën shumëvjeçare dhe njohuritë teknike në këtë fushë, të cilat i evoluon vazhdimisht me teknologji dhe mekanizma të reja, Qepena Cullhaj vazhdon të jetë bashkëpunëtori ideal për profesionistin dhe për privatin, edhe me kërkesat më specifike.

Shërbime

Prodhim dhe montim qepenash
Prodhim dhe montim qepenash
Sisteme qepenash me hapje me palosje
Sisteme qepenash me hapje me palosje
Qepena per lokale
Qepena per lokale
Qepena per dyqane
Qepena per dyqane
Qepena per biznese
Qepena per biznese
Qepena moderne per vila
Qepena moderne per vila
Qepena me ngjyra te ndryshme
Qepena me ngjyra te ndryshme
Qepena me hapje automatike
Qepena me hapje automatike
Prodhime qepenash per dyqane
Prodhime qepenash per dyqane
Prodhime qepenash me porosi
Prodhime qepenash me porosi
Qepen per garazhd makine
Qepen per garazhd makine
Qepena industrial
Qepena industrial
Qepena me dy ndarje
Qepena me dy ndarje
Qepena per kapanon
Qepena per kapanon
Qepena per supermarkete
Qepena per supermarkete
Tenda Dielli me konstruksion druri
Tenda Dielli me konstruksion druri
Porta garazhdi automatike per makina
Porta garazhdi automatike per makina
Dyer antipanik
Dyer antipanik
Kangjella te jashtme alumini
Kangjella te jashtme alumini
Punime plastike per dyer te jashtme
Punime plastike per dyer te jashtme
Tenda per veranda
Tenda per veranda
Kangjella xhami per veranda
Kangjella xhami per veranda
Kangjella inoksi me porosi
Kangjella inoksi me porosi
Profil alumini per dyer dhe dritare Veka
Profil alumini per dyer dhe dritare Veka
Tenda pergola
Tenda pergola
Punime dyer dritare porta qepena kangjella per Gjermani, France, Itali
Punime dyer dritare porta qepena kangjella per Gjermani, France, Itali
Tenda dielli
Tenda dielli
Porta automatike per garazhd
Porta automatike per garazhd
Qepena automatike
Qepena automatike
Qepena me hapje manuale
Qepena me hapje manuale

Punë të kryera

Augsburg, Germany
Augsburg, Germany
Bolv-Oil
Bolv-Oil
Cannes, France Cote d'azur
Cannes, France Cote d'azur
Elbasan, Albania
Elbasan, Albania
Gjermani Munchen dyer dritare pvc veka
Gjermani Munchen dyer dritare pvc veka
Kompleksi Lura
Kompleksi Lura
Kontakt Shpk
Kontakt Shpk
Lidl Italia
Lidl Italia
Lidl Market Milan, Italy
Lidl Market Milan, Italy
Mamurras
Mamurras
Ndarje me vetrata alumin zyrat Gega Oil
Ndarje me vetrata alumin zyrat Gega Oil
Podgorica
Podgorica
Punime duralumin dopjo xham, grila presiane
Punime duralumin dopjo xham, grila presiane
Qepeni industrial me motorr industrial me inverter Milano
Qepeni industrial me motorr industrial me inverter Milano
Qtu dyqani Neptun
Qtu dyqani Neptun
Riparim qepenash
Riparim qepenash
Sarande
Sarande
Spar Market
Spar Market
Stadiumi Qemal Stafa
Stadiumi Qemal Stafa
Tenda pergola me spode me pult Milano
Tenda pergola me spode me pult Milano
Tenda pergola montuar ne Italy Milano
Tenda pergola montuar ne Italy Milano
Tirana Industrial Park
Tirana Industrial Park
Augsburg, Gjermani
Augsburg, Gjermani
Kangjella hekuri me xham, dyer dritare pvc
Kangjella hekuri me xham, dyer dritare pvc
Port hekuri skorevek me elektromotro me pult
Port hekuri skorevek me elektromotro me pult
Porta automatike tavanore, me dritare xhami dhe dere emergjence
Porta automatike tavanore, me dritare xhami dhe dere emergjence
Porte automatike me dere emergjence
Porte automatike me dere emergjence
Porte tavanore, Itali
Porte tavanore, Itali
Qepen me motorr industrial
Qepen me motorr industrial
Qepen motorr industrial 1000 x 550, Salillari group
Qepen motorr industrial 1000 x 550, Salillari group
Qepena industriale, Pajtoni Construction
Qepena industriale, Pajtoni Construction
Riveshje ashensori Qtu, xham i temperuar me profil alumi
Riveshje ashensori Qtu, xham i temperuar me profil alumi
Tenda pergola me tirande nga lart
Tenda pergola me tirande nga lart
Tenda pergola
Tenda pergola
Gabine dushi per palestra (xham 10 tripleks i bombarduar)
Gabine dushi per palestra (xham 10 tripleks i bombarduar)
Kangjell hekuri e lyer me boje Elektrostatike
Kangjell hekuri e lyer me boje Elektrostatike
Montim portash magazine per kapanone industraiel
Montim portash magazine per kapanone industraiel
Montim qepen automatik per kapanon
Montim qepen automatik per kapanon
Qepen per Cortefiel
Qepen per Cortefiel
Qepena automatik me lyerje
Qepena automatik me lyerje
Vetrate xhami dhe Qepen rrejte per Zara Home
Vetrate xhami dhe Qepen rrejte per Zara Home
Porte automatike e bardhe
Porte automatike e bardhe
Porte automatike per shtepi private
Porte automatike per shtepi private
Porte automatke
Porte automatke
Porte hekuri
Porte hekuri
Qepen me elektromotor industrial
Qepen me elektromotor industrial
Tend Pergola
Tend Pergola
34 BarCoctails
34 BarCoctails
Fushkruje, projekti i rindertimit nga termeti
Fushkruje, projekti i rindertimit nga termeti
Montim kangjella hekuri
Montim kangjella hekuri
Montim Kapanoni
Montim Kapanoni
Ndertime termeti, Bubq
Ndertime termeti, Bubq
Vetrata Alumini
Vetrata Alumini
Objekt tek Bulevardi i ri
Objekt tek Bulevardi i ri
Realizim porte hekuri me porosi per klientin
Realizim porte hekuri me porosi per klientin
Rrethim oborri shkolle me rrjete hekuri
Rrethim oborri shkolle me rrjete hekuri
Shkolla Mamurras
Shkolla Mamurras

Partnere

alumilacm

Video