Secondary Adv

Shtepia e elektrodave

 

Përshkrimi

Kompania Shtepia e elektrodave është një ndër të parët që ka futur elektrodat e saldimit në Shqipëri. Shtepia e elektrodave është një firmë që operon në tregun vendas prej disa vitesh në tregtimin dhe shitjen e pasjisve të saldimit. Duke disponuar pjeset me unike të markave të ndryshme, Shtepia e elektrodave ka krijuar një emer që garanton siguri dhe profesionalitet në shërbim.  Qëllimi i dyqanit Shtepia e elektrodave i plotëson të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja për produkte nga natyra teknike, madje edhe për ato më specifiket, ju ofron këshilla në lidhje me përdorimin e produkteve dhe ju ofrojë risi nga fusha e teknologjisë që mund t’ua lehtësojë jetën tuaj të përditshme, dhe ju mundësuar mirëmbajtje dhe riparime të mjeteve tuaja. Falë eksperiencës dhe specializimit, në këto vite janë bërë investime të vazhdueshme në shtimin e gamës dhe produkteve cilësore. Firma ka ditur të mbajë një pozicion të lartë dhe konkurues duke iu përgjigjur kërkesave gjithmonë e në rritje të tregut. Objektivi kryesor ka qënë dhe do të mbetet bashkëpunimi me klientet, ku në lidhje me kërkesat e tyre Erald Sula ka treguar korrektesi maksimale me një shërbim të shpejtë.

Çfarë ofron

Firma Shtepia e elektrodave tregton ne tregun shqipëtar një gamë të gjërë produktesh për të gjitha nevojat dhe pajisjet tuaja.
•    Elektroda E6013
•    Elektroda E7018
•    Elektroda per saldime speciale
•    Shufra per saldime te ndryshme oksigjeni
•    Tela argoni per saldime
•    Elektroda speciale me porosi si dhe: elektroda inoxi, elektroda saldimi per monofaze, elektroda saldimi per gjenerator, elektroda saldimi inoxi , elektroda saldimi puronikel dhe 75% nikel, elektroda per saldime mangan, elektroda saldimi per krom, elektroda per inoxe ushqimore, elektroda inoxi per saldime industriale, per saldime ushqimore, elektroda zjarrduruese, elektroda NI, elektroda per saldime specifike.

 

Erald Sula ofron elektroda saldimi për të gjitha llojet e çelikut, elektroda për restaurimin dhe riparimin e çelikut, elektroda për saldimin dhe riparimin e metaleve joferroze, elektroda për saldimin dhe riparimin e hekurit të derdhur, elektroda për prerjen e metaleve, tela të veshur me bakër (CO2) për saldim automatik dhe gjysmë automak. Të gjitha produktet janë të certifikuara sipas standarteve të Bashkimit Europian.

Shërbime

Elektroda saldimi e7018
Elektroda saldimi e7018
Elektroda salidmi E6013
Elektroda salidmi E6013
Elektroda speciale me porosi
Elektroda speciale me porosi
Elektroda saldimi me shumice
Elektroda saldimi me shumice
Elektroda per saldim
Elektroda per saldim
Elektroda speciale per saldim
Elektroda speciale per saldim
Shufra per saldim me oksigjen
Shufra per saldim me oksigjen
Dyqan elektrodash saldimi
Dyqan elektrodash saldimi
Tela per saldim me argon
Tela per saldim me argon
Tela saldimi per pajisje saldimi me argon
Tela saldimi per pajisje saldimi me argon
Aksesore per aparate mig tig
Aksesore per aparate mig tig
Disqe abraziv fresibel
Disqe abraziv fresibel
Doreza saldimi
Doreza saldimi
Elektroda inoksi
Elektroda inoksi
Elektroda per saldime industriale
Elektroda per saldime industriale
Maske saldimi
Maske saldimi
Pinca pune
Pinca pune
Pinca saldimi profesionale
Pinca saldimi profesionale
Syze oksigjeni dhe guri per saldim
Syze oksigjeni dhe guri per saldim
Torca saldimi mig tig plasma
Torca saldimi mig tig plasma
Disqe fresibel
Disqe fresibel
Doreza pune profesionale
Doreza pune profesionale
Dyqan per elektroda saldimi
Dyqan per elektroda saldimi
Elektroda saldimi me shumice
Elektroda saldimi me shumice
Instrumenta profesional pune
Instrumenta profesional pune
Leter ngjitesa
Leter ngjitesa
Ngjitesa dhe Shkuma
Ngjitesa dhe Shkuma
Shufra saldimi me pakice dhe shumice
Shufra saldimi me pakice dhe shumice
Tela saldimi
Tela saldimi
Vegla per automjete
Vegla per automjete
Vegla pune Ingco
Vegla pune Ingco
Vegla pune profesionale
Vegla pune profesionale
Vegla saldatori
Vegla saldatori
Veshje sigurie per saldator
Veshje sigurie per saldator

Partnere

EsabLincoln ElectricSaf-froerlikonemtopHyundai-Weldingingcokamelakedmankraftmetaboselectarctelwintolsen