Secondary Adv

ADA-VHS

 

Përshkrimi

Përfaqësi e VHS në Shqipëri, ADA ofron profile palstike, dyer dritare, aksesorë për dyer, dritare, pajisje për përpunim plastike, etj. VHS ofron një gamë të gjërë zgjidhjesh për produkte të ndryshme të prodhuara me teknologjinë më moderne në fabrikën e kompanisë nënë, VHS në Turqi. Të gjitha produktet vinë të certifikuara nga institutet e vendeve Evropiane. Të gjitha linjat e prodhimit janë të kontrolluara periodikisht nga institutet ndërkombëtare dhe vendore. Kompania merr përgjegjësinë jo vetëm me cilësinë e produktit, edhe për përvojën e stafit teknik dhe menaxherial dhe shërbimin e mirë ndaj klientëve.

Çfarë ofron

Kompania ADA - VHS ju ofron një gamë të gjërë produktesh cilësore të importuara nga kompania kryesore, fabrika e prodhimit, VHS në Turqi.
Tek përfaqësia e VHS në Tiranë do të gjeni produktet nga më cilësoret në treg, të certifikuara tetë herë nga vendet e  Bashkimit Europian.
•    Aksesore nderlidhes per dyer dritare plastike
•    Aksesore per dyer dhe dritare
•    Aksesore per dyer dritare plastike
•    Brava per dyer plastike
•    Celesa dere
•    Mentesha per dyer dritare plastike
•    Profile plastike me imitim druri
•    Profile plastike per dritare
•    Profile plastike seria pro 60
•    Profile plastike seria Pro 70
•    Profile plastike seria pro 80
•    Sisteme Franceze per dritare plastike
•    Sisteme me hapje vertikale per dritare
•    Sisteme per dritare plastike

Shërbime

Aksesore per dyer dhe dritare
Aksesore per dyer dhe dritare
Aksesore nderlidhes per dyer dritare plastike
Aksesore nderlidhes per dyer dritare plastike
Sistem per dritare plastike
Sistem per dritare plastike
Sistem me hapje vertikale per dritare plastike
Sistem me hapje vertikale per dritare plastike
Sistem Francez per dritare plastike
Sistem Francez per dritare plastike
Mentesha per dyer dritare plastike
Mentesha per dyer dritare plastike
Celesa dere multipoint
Celesa dere multipoint
Brava per dyer plastike
Brava per dyer plastike
Aksesore per dyer dritare plastike
Aksesore per dyer dritare plastike
Profile plastike per dritare
Profile plastike per dritare
Tregtim profilesh plastike
Tregtim profilesh plastike
Profile plastike seria pro 80
Profile plastike seria pro 80
Profile plastike seria Pro 70
Profile plastike seria Pro 70
Profile plastike seria pro 60
Profile plastike seria pro 60
Profil plastik pro 80 imitim druri
Profil plastik pro 80 imitim druri

Katalogu

Katalog ADA-VHS
Katalog ADA-VHS

Historiku

VHS ka filluar aktivitetin e saj në 1997, me prodhimin e aksesorëve për dritare, pajisje mbyllëse, hardware për PVC të dritareve dhe dyerve.  ADA - VHS është përfaqësuesi zyrtar i kompanisë nënë për Shqipërinë. Programi për prodhimin e produkteve filloi të zgjerohet me zhvillimin e tregut të dyerve dhe dritareve. Me fillimin e prodhimit të mekanizmave për dritare dhe dyer në 2000, ky produkt u bë lokomotiva e kompanisë. VHS u bë një ndër ofruesit e zgjidhjeve për sistemet e ndërtimit, duke u shëndërruar prodhuesi më i madh i sistemeve të hapjes dhe mbylljes për dyert, dritaret, etj. Duke pasur një gamë të gjerë produktesh në programin e saj, VHS u bë një nga kompanitë më të mëdha për pajisjet hardware të dyerve dhe dritareve. Kompania nënë VHS funksionon në bazë të një ekipi me përvojë, të 200 njerëzve, në një vend modern prodhimi dhe në një zonë mbi 20.000 m2.  Me cdo ditë në rritje të kërkesave të konsumatorëve, bëri që kompania të fillojë investime të reja në linjën e prodhimit , sistemet moderne. Zhvillimet e fundit në teknologji kanë rritur kapacitetin dhe cilësinë dhe kanë minimizuar gabimet mekanike në produkte.

Partnere

vhsprowinselim

Certifikime