Secondary Adv

KURTI UNIBLLOK

 

Përshkrimi

E vendosur në Manëz, ndërtuar në kryqëzim të akseve kryesore të vendit: Tiranës dhe Durrësit, Kurti Unibllok disponon facilitete në furnizimin me tulla betoni në kohë në shërbim të klienteve në të gjitha destinacionet. Pozicioni i përshtatshem si dhe investimi i duhur në mjete të reja bëjnë të mundur prodhimin cilësor e korrekt, si dhe transport të shpejte e të sigurtë kudo. Gjithçka që ju nevojitet për dekorimin e oborrit tuaj, gjendet vetëm tek Kurti Unibllok.

Ne ju u ofrojmë një gamë të gjerë zgjedhjesh për materialet e ndërtimit të përshtatshme në zgjidhjet për shtëpinë, biznesin dhe ambjentin tuaj.Kompania Kurti Unibllok me produktet e saj përcjell seriozitet, cilësi, përkushtim, cmime konkuruese dhe garanci. I gjithë sistemi ynë i prodhimit është rezultat i integrimit të eksperiencës së mirë, të stafit profesional, aparaturave me teknologji bashëkohore e të përditësuar cdo ditë, infrastrukturës dhe logjistikës që disponon dhe ofron.

Çfarë ofron

Kurti Unibllok, ju ofron një gamë të gjërë të bllokut të betonit për fasada lisho dhe zgjedhje të shumta në ngjyra sipas dëshirës. Realizimi i godinave dhe ambienteve të punës me blloqe të gdhendura me kalimin e viteve ështe kthyer tashme në një tendencë tregu. Përdorimi i blloqeve të gdhendura ofron një ndërtim original e të veçantë, të personalizuar sipas klientit, duke përçjellë sigurinë e përdorimit të një teknologjie të konsoliduar dhe jetëgjatë.

 

Godina industriale, administrative, publike, por dhe rezidenca banimi me blloqe të gdhendura janë një zgjedhje e gjetur për të plotësuar fantazinë dhe kërkesat e klientit dhe ambientet e banimit apo të punës. Kurti Unibllok është zgjidhja juaj për partnerin ideal. Ne ju ofrojmë një gamë të gjërë zgjedhjesh në materialet e ndërtimit, të pershtateshme në zgjidhjet për shtëpinë, biznesin dhe ambientin tuaj.•    Fabrika e prodhimit te autobllokanteve
•    Pllaka betoni te formave dhe ngjyrave te ndryshme bordure dhe blloqe te vjeteruara.
•    Shpejtesi kualitet.
•    Fabrike e prodhimit me standartet e CE.
•    Teknologji e automatizuar dhe pervoje italiane.
•    Produkte cilesore
•    Prodhim i shpejte
•    Produkte rezistente
•    Ngjyra te certifikuara
•    Ambalazhim
•    Transport
•    Shtrime me grupe pune profesionale

Shërbime

Pllaka betoni me hapsira per bar
Pllaka betoni me hapsira per bar
Pllaka betoni me shumice
Pllaka betoni me shumice
Pllaka betoni per oborre
Pllaka betoni per oborre
Pllaka betoni antike
Pllaka betoni antike
Pllaka trotuaresh
Pllaka trotuaresh
Pllaka betoni per trotuare
Pllaka betoni per trotuare
Pllaka betoni harkore
Pllaka betoni harkore
Pllaka betoni treshe per sheshe
Pllaka betoni treshe per sheshe
Tregtime pllakash trotuari
Tregtime pllakash trotuari
Bordura betoni me hark
Bordura betoni me hark
Kompozim me pllaka betoni per sheshe dhe trotuare
Kompozim me pllaka betoni per sheshe dhe trotuare
Koneta betoni
Koneta betoni
Bordura betoni per rruge dhe trotuare
Bordura betoni per rruge dhe trotuare
Puseta betoni te dimensioneve te ndryshme
Puseta betoni te dimensioneve te ndryshme
Pllaka betoni Dopio ES
Pllaka betoni Dopio ES

Historiku

Kurti Unibllok është krijuar nga një eksperiencë 17 vjecare pune të sukseshme në Itali është sot kompania lider në industrinë e prodhimit të tullave të betonit në Shqipëri. Vlera më e madhe e përdorimeve të betonit dhe formave të tij i atribuohet mundësisë që ky material ka për të përftuar forma të cfaredoshme.  Realizimi i godinave dhe ambjenteve të punës me blloqe të gdhendura me kalimin e viteve është kthyer tashmë në një tendencë tregu. Përdorimi i blloqeve të gdhendura ofron një ndërtim origjinal e të vecantë, të personalizuar sipas klientit, duke përcjellë sigurinë e përdorimit të një teknologjie të konsiloduar dhe jetëgjatë. Godina industriale, administrative, publike, por dhe rezidenca banimi me blloqe të gdhendura janë një zgjedhje e gjetur për të plotësuar fantazinë dhe kërkesat e klientit dhe ambjentet e banimit apo të punës.

Punë të kryera

KURTI UNIBLLOK1449762609
KURTI UNIBLLOK1449762624
KURTI UNIBLLOK1549873020
KURTI UNIBLLOK1549873037
KURTI UNIBLLOK1549873048
KURTI UNIBLLOK1549873103
KURTI UNIBLLOK1549873133
KURTI UNIBLLOK1549873154
KURTI UNIBLLOK1549873172
KURTI UNIBLLOK1549873199
KURTI UNIBLLOK1549873216
KURTI UNIBLLOK1549873232
KURTI UNIBLLOK1549873269
KURTI UNIBLLOK1549873282
KURTI UNIBLLOK1549873292
KURTI UNIBLLOK1549873304
KURTI UNIBLLOK1549873318
KURTI UNIBLLOK1549873331
KURTI UNIBLLOK1556356175
KURTI UNIBLLOK1556356214
KURTI UNIBLLOK1556356225
KURTI UNIBLLOK1556356257
KURTI UNIBLLOK1556356271
KURTI UNIBLLOK1556356286
KURTI UNIBLLOK1556356301
KURTI UNIBLLOK1556356312
KURTI UNIBLLOK1556356324
KURTI UNIBLLOK1556356342
KURTI UNIBLLOK1556356364
KURTI UNIBLLOK1556356399
KURTI UNIBLLOK1556356423
KURTI UNIBLLOK1556356434
KURTI UNIBLLOK1556356461
KURTI UNIBLLOK1556356478
KURTI UNIBLLOK1556356490
KURTI UNIBLLOK1556356508
KURTI UNIBLLOK1556356517
KURTI UNIBLLOK1556356551
KURTI UNIBLLOK1556356560
Pllaka oborri me efekt 3D
Pllaka oborri me efekt 3D
Pllaka trotuari dhe sinjalistike
Pllaka trotuari dhe sinjalistike
Shtrim me pllaka trotuari per parkim
Shtrim me pllaka trotuari per parkim
Shtrim pllakash dekorative per oborr
Shtrim pllakash dekorative per oborr
Tulla trotuari  me rombe per oborr
Tulla trotuari me rombe per oborr
Tulle betoni per shtrim sheshi
Tulle betoni per shtrim sheshi
Shtrim oborri me pllaka 2 ngjyreshe
Shtrim oborri me pllaka 2 ngjyreshe
Pllaka trotuari per shtrim oborri
Pllaka trotuari per shtrim oborri
Pllaka shtrimi  per oborr vile
Pllaka shtrimi per oborr vile
Pllaka per shetitore
Pllaka per shetitore
Pllaka oborri me nuanca
Pllaka oborri me nuanca
Pllaka betoni per oborr
Pllaka betoni per oborr
Pllaka betoni  per ambient te jashtem lokali
Pllaka betoni per ambient te jashtem lokali
Dekor me pllaka per rruge
Dekor me pllaka per rruge
Pllake gri per oborre
Pllake gri per oborre
Pllake me ngjyre per oborre
Pllake me ngjyre per oborre
Punime oborri per hotele
Punime oborri per hotele
Shtrim oborri per vile
Shtrim oborri per vile
Shtrim pllakash me kombinime te ndryshme
Shtrim pllakash me kombinime te ndryshme
Shtrim pllakash te kombinuara
Shtrim pllakash te kombinuara
Shtrim pllake per oborre shtepie
Shtrim pllake per oborre shtepie
Punime nga Kurti Unibllok
Punime nga Kurti Unibllok
Oborr i shtruar me pllaka me ngjyra gri, e zeze, e verdhe
Oborr i shtruar me pllaka me ngjyra gri, e zeze, e verdhe
Oborr me pllake tetekendeshe gri dhe pllake te bardhe
Oborr me pllake tetekendeshe gri dhe pllake te bardhe
Punim me pllake marrone
Punim me pllake marrone
Punim ne 3D me pllake romb
Punim ne 3D me pllake romb
Shtrim me pllake hark ne oborr vile
Shtrim me pllake hark ne oborr vile

Partnere

AlbstarGega oilKastrati GroupFusha l.t.dSalillarimanetcibashkia tiranealesio2014boshnjaku bkrasniqilila oil

Teknologjia

Certifikime

Video