Secondary Adv

Mosketier Moket Tirana

 

Përshkrimi

Mosketier Moket Tirana shpk operon në tregun vendas që nga viti 1990 me aktivitet kryesor tregtimin, import – eksportin e artikujve të ndryshëm industrial, mokete, tapete, grila dhe materiale të tjera që përdoren për banesa, me pakicë e shumicë, brenda dhe jashtë vendit. Firma ofron gjithashtu prodhim, tregtim me shumicë e pakicë për montimin e grilave te brendshme e të jashtme të tipeve roller, veneciane, vertikale, aksesore perdesh, etj. Me profesionalizëm dhe rigorozitet, jemi perpjekur të sjellim tek ju më të mirën për cdo ambjent tuajin, qofshin këto shtëpi, zyra apo hotele.

Me ndihmën tuaj dhe me përkushtimi tonë do të vazhdojmë t'ju shërbejmë ashtu sic ju e meritoni. Qëllimi kryesor i ekipit të Mosketier Moket Tirana është prodhimi i një game të pasur të produkteve cilësore që të plotësojnë kërkesat e çdo klienti. Ne përpiqemi që të ofrojmë shërbime të shkëlqyera që nga konsultimi deri tek instalimi dhe shërbimi i klientit.

Çfarë ofron

Mosketier Moket Tirana shpk është një kompani e njohur tashmë në tregun shqipëtar, me një staf të kualifikuar dhe në gadishmëri të plotë për të plotësuar dëshirat dhe idetë tuaja dhe ofron një larmishmëri produktesh, si: tapete, mokete, rrugica, grila të ndryshme manuale dhe të motorizuara.


Produktet e Mosketier Moket Tirana ju ofrojnë një zgjedhje efektive në problemin e rrezeve të diellit në shtepinë tuaj. Moket Tirana ofron një gamë të gjërë të produkteve për çdo shije dhe stil, të cilat mund të përshtaten mës së miri në dizajnin e shtëpisë suaj.

Moket Tirana prodhon:
•    Grila vertikale
•    Grila veneciane
•    Grila bambuje
•    Grila druri
•    Grila me sistem panel japonez
•    Grila roller
•    Grila veneciane druri

Tek firma Mosketier Moket Tirana shpk do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:
•    Aksesore perdesh
•    Mokete
•    Rrugica
•    Linoleum, pvc per shpi, spitale, biznese
•    Tapete Made in Belgium
•    Tapete material rogoz (veror)
•    Tapete me fije te shkurter (Advanced Polyolefin) etj.

Shërbime

Roller screen
Roller screen
Roller Blackout per dhoma gjumi
Roller Blackout per dhoma gjumi
Grila bambu te jashtme
Grila bambu te jashtme
Grila veneciane 25mm
Grila veneciane 25mm
Grila Roller te thjeshta
Grila Roller te thjeshta
Grila me panel japonez
Grila me panel japonez
Grila druri
Grila druri
Grila roller Perforato
Grila roller Perforato
Grila Bambu
Grila Bambu
Grila roller Carina
Grila roller Carina
Tapete, Rrugica
Tapete, Rrugica
Zone pastrimi
Zone pastrimi
Tapet per hyrje
Tapet per hyrje
Moket per ambiente te ndryshme
Moket per ambiente te ndryshme
Grila Roller
Grila Roller
Perde roller traverse
Perde roller traverse
Perde Eclise roller
Perde Eclise roller
Perde roller Opake
Perde roller Opake
Grila vertikale klasike
Grila vertikale klasike
Grila double roller
Grila double roller
Grila veneciane alumini 12, 25, 50 mm
Grila veneciane alumini 12, 25, 50 mm
Grila veneciane druri inkaso
Grila veneciane druri inkaso
Grila veneciane te motorrizuara
Grila veneciane te motorrizuara
Perde roller ne ngjyra te ndryshme
Perde roller ne ngjyra te ndryshme
Perde roller te personalizuara
Perde roller te personalizuara

Punë të kryera

Aeroporti Rinas
Aeroporti Rinas
Hotel Mondial
Hotel Mondial
Restorant
Restorant
Observatori, para punimeve
Observatori, para punimeve
Observatori, pas punimeve
Observatori, pas punimeve
Salla mbledhjesh = Grile eclise (zebra)
Salla mbledhjesh = Grile eclise (zebra)
Eclise zebra
Eclise zebra
Perde roller Hotel Mondial
Perde roller Hotel Mondial
Perde roller Spitali Amerikan.
Perde roller Spitali Amerikan.
Perde roller Spitali Amerikan
Perde roller Spitali Amerikan
Perde roller
Perde roller
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Intesa San Paolo perde roller
Intesa San Paolo perde roller
KESH
KESH
Luxury travel adventure
Luxury travel adventure
Moket per hyrje, Restoranat Piazza
Moket per hyrje, Restoranat Piazza
Perde rroller, Azaelectronic
Perde rroller, Azaelectronic
Perde  Bambu, Pasticeri Mon Amour Tirane
Perde Bambu, Pasticeri Mon Amour Tirane
Grila Bamboo, Lokal
Grila Bamboo, Lokal
Grila roller ne bar kafe
Grila roller ne bar kafe
Grila veneciane druri, restorant
Grila veneciane druri, restorant
Grile roller sipas porosise se klientit
Grile roller sipas porosise se klientit
Perde Eclise ne institucion
Perde Eclise ne institucion
Perde roller te zeza, bar kafe
Perde roller te zeza, bar kafe
Perde roller, zyre private
Perde roller, zyre private
Roller e personalizuar ne biznes
Roller e personalizuar ne biznes
Roller ne ambient te jashtem
Roller ne ambient te jashtem
Grila Veneziane alumini, Apartament
Grila Veneziane alumini, Apartament
Perde Roller me porosi, vendosje ne ambient sherbimi
Perde Roller me porosi, vendosje ne ambient sherbimi
Grile fikse alumini, Vendosje ne apartament
Grile fikse alumini, Vendosje ne apartament
Perde roller ne klinike dentare
Perde roller ne klinike dentare
Perde roller opake sipas kerkeses se klientit
Perde roller opake sipas kerkeses se klientit
Perde roller, ambient zyre
Perde roller, ambient zyre
Grila Roller, Auditor
Grila Roller, Auditor
Grile veneciane alumini, Zyre pune
Grile veneciane alumini, Zyre pune
Grile veneciane druri e motorrizuar, apartament
Grile veneciane druri e motorrizuar, apartament
Perde Roller te bardha, Klinike dentare
Perde Roller te bardha, Klinike dentare
Perde roller te personalizuara, Annasa
Perde roller te personalizuara, Annasa
Perde Roller, Institucion
Perde Roller, Institucion
Perde roller, Permasa me porosi per klientin
Perde roller, Permasa me porosi per klientin
Roller elektrike, Air Albania Stadium
Roller elektrike, Air Albania Stadium
Salle konferencash, Perde Roller te zeza
Salle konferencash, Perde Roller te zeza
Vendosje grila roller, Institucion arsimor
Vendosje grila roller, Institucion arsimor
Veneciane druri te zeza, Biznes
Veneciane druri te zeza, Biznes
Venkonair, Roller te personalizuara
Venkonair, Roller te personalizuara

Filiali - MMTIRANA2