Secondary Adv

KMPK

 

Përshkrimi

E krijuar në vitin 2005, kompania KMPK ka ndërtuar një reputacion solid në drejtim të tregut të përsosur, cilësisë, stabilitetit dhe udhëheqjes së re në tregun Shqiptar falë experiencës 30 vjecare të trashëguar nga karpentaria Italiane, vend prej të cilit janë importuar makineritë dhe teknologjia, personelit të kualifikuar dhe të aftë për menaxhim në planin teknik, ekonomik dhe shkencor, si dhe punonjësve të tjerë. Me anë të kësaj strategjie ne i ofrojmë klientëve tanë përveç gamës së plotë dhe të shumëllojshme të shërbimeve në fushën e konstruksioneve metalike edhe stabilitetin e duhur për të ndërtuar mardhënie afat gjata partneriteti.

Sot KMPK është një ndër kompanitë më të rëndësishme në prodhimin e strukturave të rënda dhe gjysëm të rënda. E vendosur në një pozicion strategjik, buzë autostradës kryesore që lidh kryeqytetin me veriun e Shqipërisë, vetëm 3 Km nga aeroporti Nënë Tereza dhe 15 Km nga porti më i rëndësishem i vendit, porti i Durrësit, ky kantier siguron lehtësi komunikimesh si për qarkullimin e mallrave dhe lëndëve të para ashtu dhe të porosive apo të produkteve të gatshme, për të gjithë llojet e transporteve si tokësor, hekurudhor, detar apo ajror. Në një territor prej rreth 10'000 m2 ngrihet një strukturë e madhe prej 6000 m2 e përbërë nga dy reparte të fuqishëm me hapësira te shkëlqyera për perpunimin e përbërësve metalike.

Lartësia e reparteve arrin deri në 13 m, ndërsa ajo nën ganxhën e vinçave arrin deri në 9 m. Repartet përshkruhen nga shtatë vinça ure me kapacitet ngritës 3.2, 6.5, 10 dhe 12 ton si dhe vinça të tjerë ndihmës që lehtësojnë operacionin e përpunimit të materialeve. Çdo gjë zhvillohet në mënyrë harmonike në përputhje me skemat e lëvizjes së materialeve, që prej hyrjes së lëndëve të para e deri tek dalja e produktit të gatshëm. Kompania jonë përveç tregut vendas operon dhe në tregun europian dhe ndërkombetar falë bashkpëunimit të saj me kompanitë prestigjoze europiane.

Çfarë ofron

KMPK ofron Projektim, Prodhim, Riparim dhe Montim të:

 

1. Pajisieve, makinerive, linjave komplete në fushen e industrise minierave, të prodhimit të materialeve të ndertimit dhe të industrise së riciklimit (letrës, plastikes, drurit, qelqit etj).

2. Industrisë së naftes dhe të gazit, si dhe nënprodukteve të tyre.

3. Impianteve të ventilimit, të filtrave industriale, të pneumo-transportit.

4. Kapanove industriale prej çeliku, magazinave të ndryshme dhe objekteve industriale në disa kate, membranave metalike të varura.

5. Cikloneve, siloseve, ushqyesve, transportiereve që përdoren në industrinë e prodhimit të materialeve të ndërtimit, atë ushqimore etj.

6. Enëve nën presion, të tubacioneve të rezervuareve për lendë djegëse dhe kimikate, të separatoreve etj.

7. Ashensorëve, vinçave të madhesive dhe tonazheve të ndryshme.

8. Mbikalimeve, soletave prej metali, dyer dhe porta metalike, rrethime objektesh me kangjëlla etj.

9. Shtyllave të tensionit të lartë, të kryqëzimeve të linjave, të tubacioneve të HEC-eve, të agregateve të TEC-eve, të impianteve të prodhimit të energjisë nga burime alternative etj.

Shërbime

Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Ndertim te silosave
Ndertim te silosave
Ndertim i cikloneve, siloseve, ushqyesve, transportiereve
Ndertim i cikloneve, siloseve, ushqyesve, transportiereve
Dyer dhe porta metalike per hidrocentrale
Dyer dhe porta metalike per hidrocentrale
Tenda me konstruksion celiku
Tenda me konstruksion celiku
Porta hekuri me rreshqitje
Porta hekuri me rreshqitje
Tenda parkingu me konstruksion celiku
Tenda parkingu me konstruksion celiku
Punime konstruksionesh celiku
Punime konstruksionesh celiku
Ndertim kapanonesh industriale
Ndertim kapanonesh industriale
Ndertim prodhim konstruksionesh celiku
Ndertim prodhim konstruksionesh celiku
Projektim Zbatim konstruksione metalike
Projektim Zbatim konstruksione metalike
Ndertim kapanoni
Ndertim kapanoni
Kangjella rrethimi
Kangjella rrethimi
Streha celiku
Streha celiku
Ndertim ura, mbikalime
Ndertim ura, mbikalime
Mirembajtje, Riparim konstruksionesh metalike
Mirembajtje, Riparim konstruksionesh metalike
Cati me konstruksion celiku
Cati me konstruksion celiku
Konstruksione per tarraca
Konstruksione per tarraca
Shtese kati me konstruksion hekuri
Shtese kati me konstruksion hekuri
Prodhime industriale per fabrika
Prodhime industriale per fabrika
Eksporte prodhime celiku silos
Eksporte prodhime celiku silos
Export prodhime celiku bunker
Export prodhime celiku bunker
Konstruksione metalike per bare, lokale, restorante
Konstruksione metalike per bare, lokale, restorante
Konstruksione metalike per ndertim
Konstruksione metalike per ndertim
Mbulesa me konstruksion metalik
Mbulesa me konstruksion metalik

Katalogu

Katalog KMPK
Katalog KMPK

Punë të kryera

Kompania MBM shpk, Kruje Kavaje (2015-2016)
Kompania MBM shpk, Kruje Kavaje (2015-2016)
Kompania MANE T.C.I, TEG Tirane (2011)
Kompania MANE T.C.I, TEG Tirane (2011)
Kompania MAG SERVICE Fier (2016)
Kompania MAG SERVICE Fier (2016)
Kompania KRISTO LICO Fushe Preze (2016)
Kompania KRISTO LICO Fushe Preze (2016)
Kompania INTEGRATED TECHNOLOGY SYSTEM Elbasan (2016-2017)
Kompania INTEGRATED TECHNOLOGY SYSTEM Elbasan (2016-2017)
Kompania FUSHA SHPK Gas station near TEG (2015)
Kompania FUSHA SHPK Gas station near TEG (2015)
Kompania EHW Tirane (2016)
Kompania EHW Tirane (2016)
Kompania DEKOLL Durres (2015)
Kompania DEKOLL Durres (2015)
Kompania CITY PARK, Gjokaj, TiranE (2012)
Kompania CITY PARK, Gjokaj, TiranE (2012)
Kompania AGROBLEND, Kruje, Kavaje, Vore (2008-2009)
Kompania AGROBLEND, Kruje, Kavaje, Vore (2008-2009)
Industrial rain cover for Pope Francis visit (2014)
Industrial rain cover for Pope Francis visit (2014)
Industrial production lines
Industrial production lines
Hotel ILIADA, Highway Tirane-Durres (2012)
Hotel ILIADA, Highway Tirane-Durres (2012)
Millenium group Folie Tarrace Jale beach bar (2016)
Millenium group Folie Tarrace Jale beach bar (2016)
Lushnje (2016)
Lushnje (2016)
Kompania WENERG (2013)
Kompania WENERG (2013)
Kompania Sigi Shpk, Vore (2016)
Kompania Sigi Shpk, Vore (2016)
Kompania MEGA DISTRIBUTION (2015)
Kompania MEGA DISTRIBUTION (2015)
Dardania Mbulese 2017
Dardania Mbulese 2017
Selia e Partise Socialiste Tirane 2017
Selia e Partise Socialiste Tirane 2017
Kurti furniture Ulqin 2017-2018
Kurti furniture Ulqin 2017-2018
Emante Durres
Emante Durres
Folie Marine
Folie Marine
Silos, Bunker 2018
Silos, Bunker 2018
Fresku evente Tirane 2018
Fresku evente Tirane 2018
Dogana, Hani Hotit (2017)
Dogana, Hani Hotit (2017)
Kapanoni Lushnje, (2019)
Kapanoni Lushnje, (2019)
Kompania ALBITA Shpk, Tirane (2019)
Kompania ALBITA Shpk, Tirane (2019)
Kompania DIAMOND, Vore (2018)
Kompania DIAMOND, Vore (2018)
Kompania DUPI FRUIT, Kavaje (2016)
Kompania DUPI FRUIT, Kavaje (2016)
Kompania GECI Shpk, Tirane (2019)
Kompania GECI Shpk, Tirane (2019)
Kompania ISOTECK, Vore (2016)
Kompania ISOTECK, Vore (2016)
Kompania KIKA Shpk, Tirane (2019)
Kompania KIKA Shpk, Tirane (2019)
KMPK Kompania NK-FURNITURE, Tirane (2018)
KMPK Kompania NK-FURNITURE, Tirane (2018)
KMPK Kompania PANORAMA, Kruje (2018)
KMPK Kompania PANORAMA, Kruje (2018)
Kapanon Tirane, 2020
Kapanon Tirane, 2020
Pajtoni Shpk, Tirana (2019)
Pajtoni Shpk, Tirana (2019)
Kompania ALBITA Shpk, Tirana (2019)
Kompania ALBITA Shpk, Tirana (2019)
Kapanon Vore, Tirane (2020)
Kapanon Vore, Tirane (2020)
Alb Steel (2020)
Alb Steel (2020)
Fabrika Qeramike si dhe linja prodhimi Europe dhe USA
Fabrika Qeramike si dhe linja prodhimi Europe dhe USA
Konstruksion metalik ne qender te Tiranes
Konstruksion metalik ne qender te Tiranes
Projektim dhe prodhim i konstruksioneve metalike
Projektim dhe prodhim i konstruksioneve metalike
AGON CHANNEL, Tirane 2014
AGON CHANNEL, Tirane 2014
CAMP
CAMP
EPOKA University, Rinas Tirane 2010
EPOKA University, Rinas Tirane 2010
Impiant i perpunimit te mbetjeve FIER ose ITS
Impiant i perpunimit te mbetjeve FIER ose ITS
Kompania SGS Albania, Tirane 2011
Kompania SGS Albania, Tirane 2011
Kompania TID shpk, PLAZA Hotel Tirane
Kompania TID shpk, PLAZA Hotel Tirane
Kompania TITAN, Borizane Kruje
Kompania TITAN, Borizane Kruje
POLIS University, Tirane 2010
POLIS University, Tirane 2010
Projekt kapanon ne Mali Afrike
Projekt kapanon ne Mali Afrike
Top Channel, Kashar Tirane 2011
Top Channel, Kashar Tirane 2011
Alkos Group
Alkos Group
Bolv OIL
Bolv OIL
Sigi Shpk
Sigi Shpk
Bar Austria, Tirane
Bar Austria, Tirane
Kapanon industrial, Tirane
Kapanon industrial, Tirane
Kurti Furniture, Mal i Zi
Kurti Furniture, Mal i Zi
Porte hidrocentrali
Porte hidrocentrali
Punim porte hekuri
Punim porte hekuri
Tenda tek Kryeministria
Tenda tek Kryeministria
Vinca te ndryshem
Vinca te ndryshem
Dekoll shpk, Fabrika e prodhimit
Dekoll shpk, Fabrika e prodhimit
Impiant Industrial per Ceramic Industry ne Spanje
Impiant Industrial per Ceramic Industry ne Spanje
Impiant Industrial, konstruksion metalik
Impiant Industrial, konstruksion metalik
Konstruksione metalike per Dekoll shpk
Konstruksione metalike per Dekoll shpk
Projektim, zbatim per Impiant industrial prodhimi
Projektim, zbatim per Impiant industrial prodhimi
Tirana International Hotel
Tirana International Hotel

Partnere

kmpk-partnere-1kmpk-partnere-2kmpk-partnere-3kmpk-partnere-4kmpk-partnere-5kmpk-partnere-6kmpk-partnere-8kmpk-partnere-10

Certifikime

Cilësia e punës tonë është e garantuar nga kompania prestigjoze CDQ Itali, e cila çertifikon cilësinë konform standarteve ndërkombëtare të ISO. Kompania eshte e certifikuar me UNI-EN-ISO 9001 e afte per te vertetuar cilesine e punimeve, UNI-EN-ISO 18001 qe verteton sigurine ne pune, si dhe EN-1090-1 CE marking qe verteton resistencen dhe sigurine te produkteve qe ne ofrojme.

  

 

Video