Secondary Adv

BEZATI

 

Përshkrimi

Bezati shpk operon në tregun Shqiptar prej me shume se 20 vitesh në prodhimin e qepenave të të gjitha llojeve, montim, si edhe shitje me shumicë dhe pakicë. Prioriteti kryesor për Bezati shpk është shërbimi dhe cilësia më e mirë në treg, korrektësia dhe saktesia në punë. Bezati shpk shfaqet në treg gjithmonë me risi, inovacione dhe projekte të reja duke diversifikuar cdo ditë gamën e shërbimeve dhe shumëllojshmerinë e zgjedhjes së produktit ideal që plotëson cdo nevoje të tregut. Filozofia e kompanisë është që të vendosi standarte në produktet që ofron.

 

Qëllimi kryesor i ekipit të Bezati shpk është prodhimi i një game të pasur qepenash cilësore që të plotësojnë kërkesat e çdo klienti,duke shtuar ne gamen tone te sherbimeve dhe te produkteve dhe eksluzivitetin e dy nga markave me te njohura KEY AUTOMATION si edhe ELEMENT Metallic Color Collection. Kompania Bezati shpk përpiqet që të ofrojë shërbime të shkëlqyera duke filluar nga prodhimi, konsultimi e deri tek instalimi dhe shërbimi ndaj klientit.

Çfarë ofron

Kompania Bezati shpk ju ofron prodhim dhe montim qepenash, si dhe plotëson të gjitha kërkesat tuaja sipas të gjitha specifikimeve dhe standarteve të Komunitetit Europian:

•    Dyer të blinduara
•    Profile per qepena 
•    Prodhime qepenash   
•    Montim qepenash   
•    Porta industriale me rreshqitje
•    Sisteme komandimi per qepena
•    Lyerje me boje me pjekje (solide)
•    Lyerje me boje me pjekje (2 komponente)
•    Porta automatike me motor me rreshqitje
•    Porta secionale baskulante
•    Porta secionale industriale
•    Porta secionale skorrevole
•    Përkulje me Piegatrice
•    Porta tëjashtme me prerje lazeri
•    Prerje llamarine me lazer
•    Prerje me lazer sipas kërkesës
•    Punime me lazer sipas porosisë


Tashmë Bezati shpk në sajë të eksperiencës që posedon ka arritur të ketë një rritje progresive të klienteles. Fakti i të qënit konkurues në tregun Shqiptar i dedikohet prodhimit me shumicë dhe pakicë të portave industriale dhe qepenave dhe partnerëve ndërkombëtarë. Bezati shpk ka qëndruar gjithmonë pranë kërkesave të klienteve me prodhimin e qepenave të aluminit duke mos harruar dhe prodhimin e të gjithë aksesoreve shtesë.

Shërbime

Perkulje me Piegatrice
Perkulje me Piegatrice
Porta te jashtme me prerje lazeri
Porta te jashtme me prerje lazeri
Prerje llamarine me lazer
Prerje llamarine me lazer
Prerje me lazer sipas kerkeses
Prerje me lazer sipas kerkeses
Punime me lazer sipas porosise
Punime me lazer sipas porosise
Qepen per dyqan
Qepen per dyqan
Qepen rrjete per dyqan
Qepen rrjete per dyqan
Profile per qepena
Profile per qepena
Prodhime qepenash, shitje qepenash
Prodhime qepenash, shitje qepenash
Prodhim dhe montim qepenash
Prodhim dhe montim qepenash
Qepena tavanor
Qepena tavanor
Qepena per shtepi private
Qepena per shtepi private
Qepena per garazh
Qepena per garazh
Qepena me ngjyra
Qepena me ngjyra
Qepena me motorr
Qepena me motorr
Qepena elektrik
Qepena elektrik
Porta hekuri te personalizuara
Porta hekuri te personalizuara
Motorr per dyer me hapje dhe ne munges dritash
Motorr per dyer me hapje dhe ne munges dritash
Barriera me inverter
Barriera me inverter
Pult per qepena
Pult per qepena
Motorr me inverter KEY automation
Motorr me inverter KEY automation
Porta automatike me shine
Porta automatike me shine
Porte automatike per shtepi
Porte automatike per shtepi
Qepena me hapje nga lart
Qepena me hapje nga lart
Trare parkimi te automatizuar
Trare parkimi te automatizuar
Lyerje me boje me pjekje (2 komponente)
Lyerje me boje me pjekje (2 komponente)
Lyerje me boje me pjekje (solide)
Lyerje me boje me pjekje (solide)
Porta automatike me motor me rreshqitje
Porta automatike me motor me rreshqitje
Porta secionale baskulante
Porta secionale baskulante
Porta secionale industriale
Porta secionale industriale
Dyer te blinduara per apartamente
Dyer te blinduara per apartamente
Dyer te blinduare me veshje druri, mdf
Dyer te blinduare me veshje druri, mdf
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer te sigurise se larte me shume pika mbyllje
Dyer te sigurise se larte me shume pika mbyllje
Elemente metalike sipas kerkeses
Elemente metalike sipas kerkeses
Porta industriale me rreshqitje
Porta industriale me rreshqitje
Qepena rrjete per dyqane
Qepena rrjete per dyqane
Qepena per qendra biznesi
Qepena per qendra biznesi
Qepena per pallate
Qepena per pallate
Qepena per garazhe
Qepena per garazhe
Kthime metalike me piegatrice
Kthime metalike me piegatrice
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime hekuri
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime hekuri
Prerje me lazer me porosi, e personalizuar
Prerje me lazer me porosi, e personalizuar
Pune metalike me punsomatrice
Pune metalike me punsomatrice
Punime metalike me piegatrice
Punime metalike me piegatrice
Dyer me veshje druri per dhoma hotelesh
Dyer me veshje druri per dhoma hotelesh
Kangjella dekorative per veshje ballkonesh
Kangjella dekorative per veshje ballkonesh
Kangjella hekuri per veshjen e avllive
Kangjella hekuri per veshjen e avllive
Mbajtese shkallesh me baze hekuri
Mbajtese shkallesh me baze hekuri
Perpunim hekuri per ambiente te jashtme
Perpunim hekuri per ambiente te jashtme
Porta metalike per struktura private
Porta metalike per struktura private
Prerje metali dekorative
Prerje metali dekorative
Prodhim qepenash per servise makinash
Prodhim qepenash per servise makinash
Qepena per fabrika industriale
Qepena per fabrika industriale
Qepena per magazina materialesh
Qepena per magazina materialesh

Historiku

Bezati shpk është themeluar në vitin 1997 me aktivitet në prodhimin e të gjitha llojeve të qepenave, si edhe montimin e tyre. Fillmisht aktiviteti u shtri vetëm në qytetin e Durrësit për tu zgjeruar më pas edhe në zona të tjera të vendit. Bashkëpunimi me kompani prestigjoze Italiane si Wineor, Italo, ACM bëri që firma të prodhojë qepena me standarte Europiane dhe sipas të gjitha kërkesave të klientëve.

 

Sot kompania ka një teknologji moderne në prodhimin e qepenave dhe një kapacitet prodhues tepër të madh, falë investimit të vetë kompanisë. Kjo bën që Bezati shpk të marrë përsipër cdo punim tuajin sipas të gjitha kërkesave dhe cilësisë së klientëve. Cilësia maksimale dhe përfundimi në kohë i cdo kërkese është motoja me të cilën kompania Bezati shpk udhëhiqet prej 18 vitesh në tregun Shqiptar.

Punë të kryera

Qepen per kapanon
Qepen per kapanon
Qepen me telekomand per magazine
Qepen me telekomand per magazine
Qepen automatike per objekt industrial
Qepen automatike per objekt industrial
Porte e jashtme dekorative me prerje lazeri
Porte e jashtme dekorative me prerje lazeri
Porte me dekor, prerje me lazer
Porte me dekor, prerje me lazer
Punim me laser sipas kerkeses
Punim me laser sipas kerkeses
Punime me laser me spresor te larte
Punime me laser me spresor te larte
Qepen industriale, Pep Up
Qepen industriale, Pep Up
Streh metalike dhe qepen
Streh metalike dhe qepen
Qepen per servis makinash
Qepen per servis makinash
Porte e bardhe garazhi me xham
Porte e bardhe garazhi me xham
Porte metalike me dekore per shtepi private
Porte metalike me dekore per shtepi private
Qepen i lyer per kapanon
Qepen i lyer per kapanon
Strehe dielli me konstruksion metalik
Strehe dielli me konstruksion metalik
Porte automatike per garazh
Porte automatike per garazh
Porte automatike per vile
Porte automatike per vile
Porte e bardhe hekuri per shtepi private
Porte e bardhe hekuri per shtepi private
Porte hekuri per oborr
Porte hekuri per oborr
Qepen i bardhe
Qepen i bardhe
Qepen per parking pallati
Qepen per parking pallati
Qepena per garazhe
Qepena per garazhe
Arredim biznesi me rafte sipas kerkeses se klientit
Arredim biznesi me rafte sipas kerkeses se klientit
Garazh privat, porte tavanore
Garazh privat, porte tavanore
Kangjella hekuri dekorative, porosi klienti
Kangjella hekuri dekorative, porosi klienti
Porosi klienti, qepen i thjeshte manual
Porosi klienti, qepen i thjeshte manual
Porta automatike, montuar ne biznes
Porta automatike, montuar ne biznes
Porte e bardhe automatike me hapje ne tavan
Porte e bardhe automatike me hapje ne tavan
Porte hekuri me dekore ne vile private
Porte hekuri me dekore ne vile private
Porte hekuri ne vile private me porosi
Porte hekuri ne vile private me porosi
Porte me hapje automatike, montuar ne biznes
Porte me hapje automatike, montuar ne biznes
Porte shtepie private prej hekuri
Porte shtepie private prej hekuri
Porte tavanore automatike, montuar ne garazh vile
Porte tavanore automatike, montuar ne garazh vile
Punim qepeni, Tibo
Punim qepeni, Tibo
Qepen automatik ne argjendari Jurevio
Qepen automatik ne argjendari Jurevio
Qepen automatik ne garazh
Qepen automatik ne garazh
Qepen i thjeshte me hapje manuale, realizuar per klientin
Qepen i thjeshte me hapje manuale, realizuar per klientin
Qepen parkimi nentokesor, porosi klienti
Qepen parkimi nentokesor, porosi klienti
Realizim rrethim vile, porte hekuri dhe automatike
Realizim rrethim vile, porte hekuri dhe automatike
Rrethim oborri dhe kangjella ballkoni vile
Rrethim oborri dhe kangjella ballkoni vile
Rrethim vile private me kangjella
Rrethim vile private me kangjella
Vile private, qepen automatik per garazhin
Vile private, qepen automatik per garazhin
Vile private, realizim kangjellash
Vile private, realizim kangjellash

Partnere

acmkey automation

Video

 

Teknologjia