Secondary Adv

Brava & Bojra Cimi

 

Përshkrimi

“Jepi vlerën e duhur asaj që kërkon!”

Brava & Bojra Çimi me një eksperiencë 20-vjeçare, të besueshëm dhe gjithmonë të gjendur, me një gamë të gjerë produktesh si: brava, doreza dhe aksesorë për dyer të brendshme dhe të blinduara, aksesorë të ndryshëm për dritare dhe grila. Brava & Bojra Çimi si firmë bojërash dhe aksesoresh, bashkëpunon më një sërë kompanish partnere. Firma tregton mallrat më të mirë, me cmimet më të mira në treg.

 

Klienti për Brava & Bojra Çimi, vjen i pari, pasi asnjeherë nuk duhet të mbetet i pakënaqur dhe këtë firma e realizon më së miri!  E tashmja për Brava & Bojra Çimi është realizim i vazhdueshëm, e ardhmja përfaqëson premtim të një suksesi gjithnjë e në rritje! Tek Brava & Bojra Çimi  do të gjeni mundësi të panumërta dhe larmi modelesh, në çdo moment, të kompanive europiane si: Agb, Mottura, Kale, Atra, Cisa, etj.

Çfarë ofron

Brava & Bojra Çimi ofron brava dhe aksesorë për dyer dhe dritare duralumini sipas të gjithave standarteve të BE-së. Ju do të gjeni tek Brava & Bojra Çimi produktet më të mira nga kompanitë më të njohura ndërkombëtare si Agb, Mottura, Kale, Atra, Cisa, etj me produkte si:

•    Brava per dyer druri te brendeshme te thjeshta ose rreshkitese
•    Brava per dyer te blinduara
•    Brava per dritare duralumini
•    Doreza per dyer dhe dritare
•    Aksesor te ndryshem per brava
•    Verniqe cilesore
•    Bojra plastike, akrilike dhe poliuretan per mobilje me kompjuter, etj.

 

Produkte te reja!

- R9 Plus Iseo: Cilinder kunder manipulimit .
- Dierre New Power: Celes sigurie kunder thyerjes.

Shërbime

Kundra brave kornize elektrike
Kundra brave kornize elektrike
Cilinder praktik CISA
Cilinder praktik CISA
Celsa K2  Securemma
Celsa K2 Securemma
Brave sigurie kater pistona
Brave sigurie kater pistona
Brave per dyer te blinduara me cilinder
Brave per dyer te blinduara me cilinder
Brave per dyer druri
Brave per dyer druri
Brava elektrike alumini
Brava elektrike alumini
Brava alumini CISA
Brava alumini CISA
Aksesore per brava
Aksesore per brava
Mekanizem per mbylljen e deres
Mekanizem per mbylljen e deres
Brava dhe celsa AGB
Brava dhe celsa AGB
Aksesore per dyer druri me palosje
Aksesore per dyer druri me palosje
Astar per pergatitjen e murit Vitex
Astar per pergatitjen e murit Vitex
Bojra me rezine Vitex
Bojra me rezine Vitex
Bojra poliuretane Vitex
Bojra poliuretane Vitex
Brava, Cilindra, Fisheke Securemme
Brava, Cilindra, Fisheke Securemme
Doreza per dritare druri dhe duralumini
Doreza per dritare druri dhe duralumini
Mentesha te fshehta
Mentesha te fshehta
Pistona per dyer Yale
Pistona per dyer Yale
Silikona, Shkume, Ngjitesa Akfix
Silikona, Shkume, Ngjitesa Akfix

Katalogu

Katalog Brava & Bojra Cimi

Partnere

Dierredayluxagbcisavitexsecuremmevernilac