Secondary Adv

Building Construction & Albania Steel Construction

 

Përshkrimi

Kompania Building Construction & Albania Steel Construction (BC shpk & ASC shpk) operon prej 3 vjetësh në tregun Shqiptar në fushën e konstruksioneve metalike. BC & ASC është e kompletuar me atrecaturën më të fundit si plazëm për prerje, saldime me MIG me argon si dhe me mjetet ndihmëse si vinca, kamione, vinc pirun, kosha ngritës etj. Duke pasur inxhinier projektues, inxhinier prodhimi, inxhinier montimi si dhe inxhinier teknik me eksperiencë 25 vjecare në fushën e saldimeve dhe konstruksioneve, bëhet e mundur kryerja e punimeve nga më të veshtirat dhe më cilesoret.

Bashkpunimi i ngushtë si pjesë konsultative e stafit teknik që përbehet nga 5 inxhinierë me experiencë të ndërthurur në këtë fushë dhe dy pedagogë të Universitetit Politeknik të Tiranës për kontrollet e ndryshme të saldaturës me atrecaturën e nevojshme që nga kontrolli manjetik , kontroll me ultratinguj dhe kontroll me reze x, ka sjellë një rezultat të lartë në punë. Kompania jonë është e certifikuar me standartet ISO 9001:2008I dhe ISO 14001:2004. 

Sherbimet që ofron kompania jone: Përgatitje elementësh, Saldime e asamblime, Mbulime dhe montime me panele etj. Pa harruar projektimin për kapanone të ndryshme industriale, nderkate, filtra të uzinave, me llamarinë Corten, struktura mbajtëse për makineri, nyje inertesh, mbikalime këmbësorësh, palestra shkollash, konstruksione karburantesh etj. Bashkpunimi me 2 kompani italiane IB dhe Steel Word bën që më shumë se 60% e prodhimit të shkojë për export në Itali, Kuvajt, Rumani duke u vlerësuar për punën profesionale.

 

Objektet e vitit të fundit të bëra kompania jonë janë Pazari i Ri në Tiranë, Projekt i Fondit Amerikan të Zhvillimit, Impianti Përpunimit të Plerave Elbasan, Sillozet dhe Konstruksioni mbajtës të Fabrikës Cimentos Fushë-Kruje, Kapanon Maminas Privat, Kapanon Anoria Kashar, Komplet saldimet e tubacionit të HEC Pobreg Kukes , Kapanoni Chicken Farm etj.

Çfarë ofron

Building Construction & Albania Steel Construction realizon:


•    Hartimin dhe zbatimin e projekteve të ndryshme industriale dhe ndërtimit civile dhe industriale.
•    Prodhimin dhe montim te strukturave metalike civile dhe industriale duke filluar nga kapionet e thjeshta metalike, ura, mbikalime deri tek impiantetet e ndryshme industriale betoni, impiante filtrimi etj.
•    Prodhimin e produkteve të çelikut, strukturave të çelikut, projektim dhe ndërtim kompleksesh.
•    Konstruksione metalike për portet detare.


•    Konstruksione për arena stadiumesh.
•    Konstruksione për qëndra tregtare.
•    Konstruksione për parqe logjistike, parqe industriale, fabrika të prodhimit të ndryshme, hangarë etj.
•    Veshje konstruksionesh metalike me porosi me panele dhe me llamarinë.
•    Përgatitjen e konstruksioneve metalike të përberë dhe impiante teknologjike.
•    Përgatitje konstruksione metalike.
•    Lyerje e konstruksioneve metalike.

Building Construction & Albania Steel Construction synon cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit.

Shërbime

Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Konstruksione per ndarje katesh
Konstruksione per ndarje katesh
Projektim Zbatim konstruksione
Projektim Zbatim konstruksione
Struktura metalike per hidrocentrale
Struktura metalike per hidrocentrale
Shkalle metalike te brendeshme
Shkalle metalike te brendeshme
Shkalle metalike te jashtme
Shkalle metalike te jashtme
Ura me strukture metalike
Ura me strukture metalike
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per parkim
Konstruksione metalike per parkim
Shkalle emergjence per shkolla
Shkalle emergjence per shkolla
Konstruksione celiku
Konstruksione celiku
Magazina me konstruksion metalik
Magazina me konstruksion metalik
Konstruksion celiku per kapanon
Konstruksion celiku per kapanon
Mbulim kapanoni me panele sanduic
Mbulim kapanoni me panele sanduic
Cati me konstruksion
Cati me konstruksion
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial
Trare celiku per konstruksion
Trare celiku per konstruksion
Ndertim impiantesh industriale
Ndertim impiantesh industriale
Tribuna per palestra me konstruksion metalik
Tribuna per palestra me konstruksion metalik
Punime konstruksionesh
Punime konstruksionesh
Streha metalike per barbeque, beach bare etj
Streha metalike per barbeque, beach bare etj
Konstruksione metalike per ndertime stadiumesh
Konstruksione metalike per ndertime stadiumesh
Konstruksione metalike per karburante
Konstruksione metalike per karburante
Mbulesa metalike
Mbulesa metalike
Ndertim magazinash frigoriferike
Ndertim magazinash frigoriferike
Prodhim kazanesh veteshkarkues per kamiona dhe makina
Prodhim kazanesh veteshkarkues per kamiona dhe makina
Struktura metalike per ndricim
Struktura metalike per ndricim
Struktura metalike per shtylla elektrike
Struktura metalike per shtylla elektrike
Trare celiku per cati
Trare celiku per cati
Ura prej celiku
Ura prej celiku
Kapanon industrial me profile metalike
Kapanon industrial me profile metalike
Shkurtim vinci me konstruksion
Shkurtim vinci me konstruksion
Struktura celiku 3D
Struktura celiku 3D
Prodhim Montim shkallesh emergjente
Prodhim Montim shkallesh emergjente
Veshje me panel sandwich per ambjente frigoriferike
Veshje me panel sandwich per ambjente frigoriferike
Objekte me dopio vinc
Objekte me dopio vinc

Punë të kryera

Top Channel
Top Channel
Delta Factory
Delta Factory
Ure per kembesore
Ure per kembesore
Shtylla elektrike
Shtylla elektrike
Shkolla Mesme e Pergjithshme At Shtjefen Gjecovi
Shkolla Mesme e Pergjithshme At Shtjefen Gjecovi
Pazari i Ri Tirane
Pazari i Ri Tirane
Palestra e Shkolles Sabah Sinani-Puke
Palestra e Shkolles Sabah Sinani-Puke
Nderkati Big Market
Nderkati Big Market
Karantina e Kafsheve, Bubq
Karantina e Kafsheve, Bubq
Kapanoni FM Reklama
Kapanoni FM Reklama
Kapanoni Vip Saloti, Novosele
Kapanoni Vip Saloti, Novosele
Kapanon Anoria
Kapanon Anoria
Kapanon Maminas
Kapanon Maminas
Kende sportive me konstruksione metalike
Kende sportive me konstruksione metalike
Mulliri i Arte, Fier
Mulliri i Arte, Fier
TEG
TEG
Vende parkimi te mbuluara
Vende parkimi te mbuluara
FM reklama
FM reklama
Miramar Restorant
Miramar Restorant
Dhome frigoriferike me panel sanduic
Dhome frigoriferike me panel sanduic
Fabrike me konstruksion metalik
Fabrike me konstruksion metalik
Fasade me konstruksion metalik
Fasade me konstruksion metalik
Kapanon industrial
Kapanon industrial
Konstruksion per ndertim fabrike
Konstruksion per ndertim fabrike
Magazine me konstruksion
Magazine me konstruksion
Mbulim kapanoni
Mbulim kapanoni
Ndenjese per stolat e fushes se futbollit me konstruksion metalik
Ndenjese per stolat e fushes se futbollit me konstruksion metalik
Ndertim konstruksioni kapanon
Ndertim konstruksioni kapanon
Shkalle emergjence per godine banimi
Shkalle emergjence per godine banimi
Shkalle emergjence per shkolle
Shkalle emergjence per shkolle
Vinc ure per kapanon
Vinc ure per kapanon
Fabrika e Cimentos, Fushe Kruje
Fabrika e Cimentos, Fushe Kruje
Impianti i perpunimit te plehrave, Elbasan
Impianti i perpunimit te plehrave, Elbasan
Kapanoni Chicken Farm, Kavaje
Kapanoni Chicken Farm, Kavaje
Saldime ne tubacionin e HEC Pobreg, Kukes
Saldime ne tubacionin e HEC Pobreg, Kukes
Cadra plazhi metalike
Cadra plazhi metalike
Kazan metalik per kamion
Kazan metalik per kamion
Konstruksione per Pazarin e Ri
Konstruksione per Pazarin e Ri
Ndarje kati me konstruksion per kapanon
Ndarje kati me konstruksion per kapanon
Prodhim Porte metalike hidrocentrali
Prodhim Porte metalike hidrocentrali
Punime per Kapanon Emigres
Punime per Kapanon Emigres
Retail park, Korce
Retail park, Korce
Streha metalike
Streha metalike
Strehe per barbeque, Strehe per beach bare me konstruksion
Strehe per barbeque, Strehe per beach bare me konstruksion
Konstruksion metalik per kapanon, Emigres
Konstruksion metalik per kapanon, Emigres
Ndertim kapanoni sipas projektit, Emigres
Ndertim kapanoni sipas projektit, Emigres
Ndertim kapanoni, Emigres
Ndertim kapanoni, Emigres
Punim i kryer, Nderkat
Punim i kryer, Nderkat
Punim shkalle emergjente, Fabrika Krik Krak
Punim shkalle emergjente, Fabrika Krik Krak
Realizim shkallesh te brendshme
Realizim shkallesh te brendshme
Resort Tirana, Radhime
Resort Tirana, Radhime
Shkalle emergjence, punim ne vile private
Shkalle emergjence, punim ne vile private
Strukture mbulim kapanoni me Prush
Strukture mbulim kapanoni me Prush
Strukture metalike per ashensor te jashtem pune
Strukture metalike per ashensor te jashtem pune
Vore, Shkalle emergjence
Vore, Shkalle emergjence
West Park Korca
West Park Korca
Qendra Tregtare ne Korce, West Park
Qendra Tregtare ne Korce, West Park
Shkalle sherbimi, Fabrika Coca Cola
Shkalle sherbimi, Fabrika Coca Cola
Ure 22m me llamarine Corten qe nuk ndryshket
Ure 22m me llamarine Corten qe nuk ndryshket
Elektroinvest, ndertim kapanoni
Elektroinvest, ndertim kapanoni
Kapanon per Elektroinvest
Kapanon per Elektroinvest
Konstruksion metalik dhe ndarje kati, kapanon industrial Elektroinvest
Konstruksion metalik dhe ndarje kati, kapanon industrial Elektroinvest
Konstruksion metalik kapanoni per perdorim industrial
Konstruksion metalik kapanoni per perdorim industrial
Struktura metalike per kapanonin Elektroinvest
Struktura metalike per kapanonin Elektroinvest
Shkalle sherbimi per kapanon industrial
Shkalle sherbimi per kapanon industrial
Tende kamionash
Tende kamionash
Ndertim kapanoni me dopio vinc
Ndertim kapanoni me dopio vinc

Teknologjia

Certifikime

Video