Secondary Adv

MaxBrand

 

Përshkrimi

Maxbrand vjen prezent si prodhues dhe distributor i veshjeve ne tregun shqiptar dhe me gjere duke ofrua prodhime si: Bluza polo, kemisha, veshje pune per: Spitale, Shkolla, Klinika, Fondacione, OJF, Bare, Retorante, veshje profesionale personeli etj. Ne jemi një kompani prodhuese dhe distributore e veshjeve në tregun shqiptar dhe të huaj. Maxbrand ofron një gamë të gjerë veshjesh pune dhe uniformash, tërësisht të personalizuara, punuar me teknikat më të njohura globalisht.

 

Maxbrand filloi punën në vitin 2015, në një kohë kur trendi i personalizimit të veshjeve në vendin tonë po arrinte kulmin. Falë cilësisë së punës tonë, ne u pozicionuam menjëherë në krye, duke bashkëpunuar me klientë prestigjiozë.

Maxbrand ofron konsulencë përgjatë gjithë procesit të bashkëpunimit, nga ideimi i produkteve e deri në prodhim. Ekipi ynë përfshin rrobaqepës dhe dizenjues me eksperiencë, të cilët i krijojnë punimet bazuar në: - Identitetin vizual të kompanisë suaj - Sektorin që operon - Profilin dhe qasjen e saj Duke patur parasysh këto elementë në procesin e punës, ne arrijmë të ndërtojmë imazhin më të mirë për ekipin tuaj. Besoji uniformës! Besoji Maxbrand!

Çfarë ofron

Maxbrand ofron nje game te gjere prodhimesh ne industrine e veshjeve te personalizuara dhe masive duke plotesuar cdo nevoje te klienteve tane aktual dhe atyre potencial. Maxbrand ofron nje Polo, bluza, kemisha, perparese pune, veshje profesionale pune, veshje te personalizuara, veshje me logo, veshje per spitale, veshje per kamarier, veshje masive etj. MaxBrand ofron uniforma per:

-Kamarier dhe HORECA
-Korporata
-Spitale, Klinika, Mjeke
-Industri dhe Ndertim
-Security
-Shkolla
-Produkte Promocionale

Shërbime

Uniforma per pune
Uniforma per pune
Uniforma per polici private
Uniforma per polici private
Veshje per karburante
Veshje per karburante
Veshje per polici private
Veshje per polici private
Uniforma per spitale
Uniforma per spitale
Uniforma per shkolla
Uniforma per shkolla
Rroba per staf pune
Rroba per staf pune
Uniforme per shkolla
Uniforme per shkolla
Uniforme per staf pune
Uniforme per staf pune
Uniforme pune per staf
Uniforme pune per staf
Uniforma pune me porosi
Uniforma pune me porosi
Veshje me logo
Veshje me logo
Veshje per fondacione
Veshje per fondacione
Veshje per kamarier
Veshje per kamarier
Veshje per klinika
Veshje per klinika
Veshje per shkolla
Veshje per shkolla
Veshje per staf pune
Veshje per staf pune
Veshje pune me logo biznesi
Veshje pune me logo biznesi
Veshje te personalizuara
Veshje te personalizuara
Uniforma personeli
Uniforma personeli
Prodhim veshjesh me shumice
Prodhim veshjesh me shumice
Prodhime veshjesh dhe konfeksone
Prodhime veshjesh dhe konfeksone
Tregtim veshjesh me shumice
Tregtim veshjesh me shumice
Uniforma pune per ndertim
Uniforma pune per ndertim
Prodhues veshjesh me shumice
Prodhues veshjesh me shumice
Stampime ne veshje
Stampime ne veshje
Printime ne veshje, Class by Alketa Vejsiu
Printime ne veshje, Class by Alketa Vejsiu
Stampime bluzash
Stampime bluzash
Printime ne tekstile
Printime ne tekstile
Printime ne bluza
Printime ne bluza

Punë të kryera

Balkan Safety
Balkan Safety
Barcode
Barcode
Birra Peja
Birra Peja
Diamond Caffe
Diamond Caffe
Dyqanet Preciosa
Dyqanet Preciosa
Eltoni Redi Autogas Albania
Eltoni Redi Autogas Albania
Hidrosistem, sisteme ngrohje-ftohje
Hidrosistem, sisteme ngrohje-ftohje
Iliria De Luxe
Iliria De Luxe
Kompleksi Albes
Kompleksi Albes
Moscow Club Tirana
Moscow Club Tirana
Partia socialiste
Partia socialiste
Prince Caffe
Prince Caffe
Restoranti Malajzian
Restoranti Malajzian
University of New York in Tirana
University of New York in Tirana
Veza Reas
Veza Reas
Apartamenti 2XL
Apartamenti 2XL
Uniforme stafi Fusion Bar
Uniforme stafi Fusion Bar
Uniforme e personalizuar Miamar, Himare
Uniforme e personalizuar Miamar, Himare
Uniforme Bar Unik
Uniforme Bar Unik
Uniforma per kompani eventesh Ami Event
Uniforma per kompani eventesh Ami Event
Sophie caffe
Sophie caffe
Skuadra e Shqiperise ne Eurovizion
Skuadra e Shqiperise ne Eurovizion
Sapori di Puglia
Sapori di Puglia
Puma Beauty and Spa
Puma Beauty and Spa
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Capital Lounge Bar
Capital Lounge Bar
Buna Park
Buna Park
Uniforma stafi per Bar Malredo
Uniforma stafi per Bar Malredo
Uniforma per berber e personalizuar
Uniforma per berber e personalizuar
Uniforme e personalizuar per biznes AlbTir
Uniforme e personalizuar per biznes AlbTir
Uniforma pune per femra
Uniforma pune per femra
Uniforma per lokalin Port Side Durres
Uniforma per lokalin Port Side Durres
Uniforma me porosi per Vila Meris
Uniforma me porosi per Vila Meris
Perparese per kamarier lokali
Perparese per kamarier lokali
Perparese me logo per restorant
Perparese me logo per restorant
Maska te personalizuara per BNT
Maska te personalizuara per BNT
Kominoshe pune per punetor magazine
Kominoshe pune per punetor magazine
Jelek per inxhinier ne kantier Arkon Studio
Jelek per inxhinier ne kantier Arkon Studio
Felpa me logo per supermarket Coop
Felpa me logo per supermarket Coop

Kliente