Secondary Adv

Fiore Ricambi

 

Përshkrimi

Distributor zyrtar i Hammer Europe

Distributor zyrtar i Sunward Group për Shqipërinë dhe Kosovën

FIORE RICAMBI sh.p.k operon në tregun Shqiptar që prej vitit 2002 dhe trajtojmë pjesët e këmbimit origjinale dhe të konkurrencës për mjetet e gërmimit të të gjitha llojeve si: Caterpillar, Sunward Group, Komatsu, Fiat-Hitachi, Fiat-Allis, New-Holland, Fai-Komatsu, Jcb, Case-Poclain, Liebherr, Venieri, Fermec etj. Në Fiore Ricambi trajtojmë gjithashtu pjesët e këmbimit për Cekicët Hidraulikë dhe gërshërë hidraulike si: Hammer, Montabert, Atlas, Krupp, Furukawa, Rammer, Npk, Socomec, Soosan, Saga, Indeco, Promov, Vistarini, etj. Prej viti 2012 ofrojmë për klientelën riparimin e cekicëve hidraulikë, pistonëve hidraulikë, kambio dhe diferenciale, barenime, tonime, frezime si dhe presimin e tubave të presionit të lartë nëservisin tonë modern.

Asistencë

Për këto produkte ne ofrojmë dhe asistencën mbas shitjesh. Ne ofrojmë shërbimin tonë tashmë edhe për markat e tjera të cekicëve.

Riparim

Një tjetër shërbim që ne kryejmë në servisin tonë janë edhe ndërrimi i gominave të presionit në cilindrat hidraulik të të gjitha markave.

Servis

Me mbështetjen e CARRARO si lider në prodhimin e kambiove dhe diferencialeve, ofrojmë servis për kambio & diferencial.

Çfarë ofron

CILESI E GARANTUAR DHE CMIM EKONOMIK

“FIORE RICAMBI”sh.p.k  trajton me shumë sukses pjesët e këmbimit origjinale dhe të konkurrencës për mjetet e gërmimit të gjitha llojeve si :

- Fiat Hitachi

- Fiat Allis

- New Holland

- Fai Komatsu

- JCB

- Case Poclain

- Liebherr

- Caterpillar

- Venieri

- Fermec

 

Të specializuar në identifikimin e pjesëve të këmbimit të mjeteve të ndryshme si dhe riparimin e cilindrave hidraulik. Pjesët e këmbimit të ofruara prej nesh janë të markave më të mira në tregun Italian dhe Evropian, të garantuara dhe rezistente. Ofrojmë gjithashtu cekicët e markës Hammer. Suporti ynë për këtë fushë është “Hammer srl”, një prej liderve më të mëdhenj në Evropë. Kemi një gamë të plotë pjesësh këmbimi duke filluar që nga: Filtra të ndryshëm, Zinxhirë, Hallka, Dhëmbe kovë, Tuba, Xhunto, Gomina etj.

Shërbime

Filter ajri per makineri kantieri
Filter ajri per makineri kantieri
Cekica hidraulik
Cekica hidraulik
Spinota dhe bokulla
Spinota dhe bokulla
Pjese per motorra makinerishe
Pjese per motorra makinerishe
Distributor i autorizuar i TecnoRicambi
Distributor i autorizuar i TecnoRicambi
Guarnicione presioni per sisteme hidraulike
Guarnicione presioni per sisteme hidraulike
Filtra per makineri ndertimi
Filtra per makineri ndertimi
Zmontim hallka zinxhiri
Zmontim hallka zinxhiri
Riparime cekicash hidraulik
Riparime cekicash hidraulik
Punime ne prese
Punime ne prese
Montime ne reduktor
Montime ne reduktor
Matje presioni litaresh
Matje presioni litaresh
Gomina te ndryshme per eskavatore
Gomina te ndryshme per eskavatore
Tuba presioni
Tuba presioni
Telfon per bllokues fileto
Telfon per bllokues fileto
Tuba presioni spiralato
Tuba presioni spiralato
Dhembe koke eskavatori
Dhembe koke eskavatori
Rrota dhembezuese per eskavator
Rrota dhembezuese per eskavator
Rrota drejtuese per eskavator
Rrota drejtuese per eskavator
Makineri per presim tubash
Makineri per presim tubash
Punime ne torno
Punime ne torno
Tornime dhe Frezime
Tornime dhe Frezime
Sharrime hekuri (Sharre hekuri)
Sharrime hekuri (Sharre hekuri)
Dalta per matrapik (Dalta Cekici)
Dalta per matrapik (Dalta Cekici)
Barenim kove eskavatori
Barenim kove eskavatori
Bareno per riparimin e bokullave dhe spinotave
Bareno per riparimin e bokullave dhe spinotave
Cekic hidraulik Hammer F40S
Cekic hidraulik Hammer F40S
Celes hidraulik force per shterngim Tirant Cekici
Celes hidraulik force per shterngim Tirant Cekici
Zmontim zinxhiri eskavatori
Zmontim zinxhiri eskavatori
Filtra mirembajtje per mjete germuese
Filtra mirembajtje per mjete germuese
Produkte elektrike per automjete te renda
Produkte elektrike per automjete te renda
Rripa per eskavator buldozere, ngarkues, rule rrugesh
Rripa per eskavator buldozere, ngarkues, rule rrugesh
Servis per kambio, diferencial dhe motorra hidraulik
Servis per kambio, diferencial dhe motorra hidraulik
Tuba presioni per aplikime hidraulike
Tuba presioni per aplikime hidraulike
Pompa qe operohen manualisht dhe me motor elektrik
Pompa qe operohen manualisht dhe me motor elektrik
Distributor zyrtar i Blumaq
Distributor zyrtar i Blumaq
Distributor zyrtar i kompanise Entrack
Distributor zyrtar i kompanise Entrack
Materiale nga kompania italiane Faster
Materiale nga kompania italiane Faster
Materiale nga kompania Net Seals
Materiale nga kompania Net Seals
Pjese kembimi nga marka Carraro
Pjese kembimi nga marka Carraro
Pjese kembimi nga marka MASTERMECH
Pjese kembimi nga marka MASTERMECH
Distributor zyrtar i Hammer Europe
Distributor zyrtar i Hammer Europe
Hapje pistonash hidraulike me centralin force (Nut buster)
Hapje pistonash hidraulike me centralin force (Nut buster)
Pjese dhe servis per makineri germuese, sisteme hidraulike etj
Pjese dhe servis per makineri germuese, sisteme hidraulike etj
Distributor zyrtar i Sunward Group per Shqiperine dhe Kosoven
Distributor zyrtar i Sunward Group per Shqiperine dhe Kosoven

Katalogu

Katalog Fiore Ricambi
Katalog Fiore Ricambi
Katalog Fiore Ricambi
Katalog Fiore Ricambi

Historiku

Fiore Ricambi shpk është në tregun Shqiptar që prej vitit 2000 dhe trajton pjesët e këmbimit origjinale dhe të konkurrences për mjetet e gërmimit të të gjitha llojeve si: Fiat-Hitachi, Fiat-Allis, New-Holland, Fai-Komatsu, Jcb, Case- Poclain, Liebherr, Caterpillar, Venieri, Fermec, Sunward Group etj. Kompania trajton gjithashtu pjesët e këmbimit për cekicet hidraulikë si : Hammer, Montabert, Krupp- Atlas, Npk, Socomec, Indeco, Promov, Vistarini, etj.

 

Që prej fillimit të vitit 2012 Fiore Ricambi shpk ofron për klientelen riparimin e cekiceve hidraulike, pistonëve hidraulikë, kambio dhe diferenciale si dhe presimin e tubave të presionit të lartë në servis. Këtë e ka arritur duke pasur eskluzivitetin dhe suportin e "Hammer"srl, "Carraro"spa, Imm-Hydraulik , Samep Tools, Sunward Group të cilat operojne në tregun Italian dhe atë boteror prej një kohe të gjatë dhe me shumë sukses.

Punë të kryera

Fiore Ricambi1555418165
Fiore Ricambi1555418753
Fiore Ricambi1555418780
Fiore Ricambi1555418808
Fiore Ricambi1555418819
Fiore Ricambi1555418851
Fiore Ricambi1555418866
Fiore Ricambi1555418880
Fiore Ricambi1555418931
Fiore Ricambi1555419019
Fiore Ricambi1555419033
Fiore Ricambi1555419052
Fiore Ricambi1555419097
Fiore Ricambi1555419126
Fiore Ricambi1555419183
Punime Martanesh, KOKA shpk
Punime Martanesh, KOKA shpk
Cekic Hidraulik, Kantieri i rruges se re ne Laberi, Elmazaj shpk
Cekic Hidraulik, Kantieri i rruges se re ne Laberi, Elmazaj shpk
Cekic Hidraulik per Komatsu
Cekic Hidraulik per Komatsu
Cekic Hammer FX4200
Cekic Hammer FX4200
FX2800 montuar ne eskavator Liebherr
FX2800 montuar ne eskavator Liebherr
Hammer FX1000 ne Cat 314 C LCR
Hammer FX1000 ne Cat 314 C LCR
Hammer FX1700 montuar ne eskavator Caterpillar 320D
Hammer FX1700 montuar ne eskavator Caterpillar 320D
Hammer FX2200 montuar ne CAT325D
Hammer FX2200 montuar ne CAT325D
Hammer SB200 montuar ne Cat 303
Hammer SB200 montuar ne Cat 303

Certifikime

Alsper_Certifikim_ Iso_9001

Partnere

BlumaqentrackHammerhifi-filterInterpumpsNet Sealsfiorericambi-sunward

Video

  

Filiali Vlore