Secondary Adv

BORG

 

Përshkrimi

Kompania Borg Shpk ka filluar aktivitetin e saj në Shqipëri në Mars të vitit 2002. Por fillimet e saj janë shumë më të hershme, pasi ajo është vazhdim i aktivitetit të shoqerise Batir Shpk, që është themeluar në vitin 1992. Kompania Borg Shpk ushtron aktivitetin e saj në fushën e projektimit, instalimit, vënjes në punë dhe shërbimit të linjave, makinerive, paisjeve dhe komponentëve mekanikë, hidraulikë, termikë dhe elektrikë. Ajo shfrytezon të gjitha arritjet e shoqerive më prestigjoze Europiane dhe botërore në fushat e sipër përmendura.


Kompania jonë importon produkte nga firma të njohura dhe serioze nga vende të ndryshme të botës. Ne ofrojmë zgjidhje teknike në përputhje me kërkesat e klienteve tanë me kosto sa më të ulët dhe në një kohë sa më të shpejtë.  Borg Shpk u qëndron pranë klientëve edhe për shumë vite të tjera pas perfundimit te periudhës së garancisë. Makineritë dhe pajisjet tona i riparojmë dhe i zëvendësojmë gjithmonë pavarsisht se sa vite përpara janë blerë dhe sigurisht  japim zgjidhjen më të mirë profesinale.

 

Disa nga firmat me të cilat Borg Shpk bashkëpunon janë :
Ipro Rovatti Pompe, Conforto s.r.l. , Matra Spa, Italtecnica srl , Cruwa by Oren, Rastelli Raccordi, Tecnovielle s.p.a , Fome srl , Maniero Elettronica , Fourgroup srl , Oroflam srl , Se-Fa srl , Varem , Zilio industries , Oase , Atlas filtri, Biasi , Watts industries.

Çfarë ofron

Kompania Borg Shpk ofron ne tregun shqiptar pompa uji, pompa për lëngje të ndryshme si hidro karbure, pompa për lëndë ushqimore etj, sa do viskoze që të jenë. Pompat që kompania Borg Shpk ofron perdoren në sektore të ndryshëm si ujesjellsa, kantjere ndertimi, largim ujrave të zeza dhe të bardha, institucione private dhe civile, godina , për bujqesi, ujitje dhe largim te ujrave të tepërta. Llojet e pompave qe ne furnizojme janë pompa centriguale, pompa me pistona , pompa me ingranazhe , pompa dozuese, siperfaqsore, zhytese, me një ose shumë shkallë, qarkulluese , pompa për sisteme ngrohje, pompa për shatervane dhe pishina, pompa për vaditje , etj. 

 

Sigurojme për pompat tona të gjitha pjesët e kembimit të tyre: (elika, kondensator, permistopa, guarnicjone etj) . Furnizojme grupe uji per godina, grupe uji kunder zjarrit. Importojme dhe furnizojme : aerator, autoklava, panele elektrike dhe elektronike dhe pjesët përberese të tyre, kondesator, saracineska, kondravalvula,valvula fundore, valvula sigurie, fllanxha , kolektore, presostate,  inverter, preskontroll, manometra, termomanometra , valvula sinjalizimi për rrjedhje gazi, galexhantë elektrik për ujra të bardha edhe të zeza, tuba flesibel, reduktor presjoni, antivibrant , filtra uji dhe aksesoret e tyre, pjesë kembimi për motora uji Johnson/Evinrude Outboard, djegesa për kaldaja. Makineri edhe pajisje te ndryshme sipas kerkesave specifike dhe te vecanta te klienteve.            

 

•    Pompa uji / lengu

•    Grupe uji ( presjoni )

•    Grupe zjarrfikse

•    Kaldaja dhe djegësa

•    Panele Elektrike

•    Ene zgjerimi

•    Saraçineska , valvula , reduktor presjoni

•    Kolektorë

•    Presostat, preskontrolle, galexhant elektrik

•    Pjese kembimi per motora detar Johnson/Evinrude

Shërbime

Aksesore per pompa
Aksesore per pompa
Manometer
Manometer
Grupe antizjarr
Grupe antizjarr
Elektropompa zhytese
Elektropompa zhytese
Depozita presioni
Depozita presioni
Inverter per motorat elektrik
Inverter per motorat elektrik
Pompa elektrike monobllok me nje faze
Pompa elektrike monobllok me nje faze
Pompa elektrike me shume shkalle
Pompa elektrike me shume shkalle
Panele kontrolli elektrik per pompa
Panele kontrolli elektrik per pompa
Kuader elektro-mekanik per pompa elektrike
Kuader elektro-mekanik per pompa elektrike
Elektropompa centrifugale
Elektropompa centrifugale
Sistem antipermbytje
Sistem antipermbytje
Rakorderi, Kundravalvula, Saracineska
Rakorderi, Kundravalvula, Saracineska
Pjese kembimi per ene zgjerimi
Pjese kembimi per ene zgjerimi
Kaldaja dhe Boliere
Kaldaja dhe Boliere
Import pompash
Import pompash
Llogaritje grupi pompash automatike
Llogaritje grupi pompash automatike
Montim dhe venie ne pune te pompave automatike
Montim dhe venie ne pune te pompave automatike
Panele elektronike komandimi dhe mbrojtje per grupe uji
Panele elektronike komandimi dhe mbrojtje per grupe uji
Regjistrim pompash
Regjistrim pompash
Aeratore per grupe uji me depozite xingato
Aeratore per grupe uji me depozite xingato
Grupe automatike te furnizimit me uje te godinave
Grupe automatike te furnizimit me uje te godinave
Grupe per furnizimin me uje me nje pompe
Grupe per furnizimin me uje me nje pompe
Pajisje per komandimin dhe mbrojtjen ne pune te pompave dhe grupeve te furnizimit me uje
Pajisje per komandimin dhe mbrojtjen ne pune te pompave dhe grupeve te furnizimit me uje
Pompa zhytetese per largimin e ujrave te permbytjeve te bodrumeve
Pompa zhytetese per largimin e ujrave te permbytjeve te bodrumeve

Punë të kryera

Fabrika e perpunimit te mermerit ne Lushnje
Fabrika e perpunimit te mermerit ne Lushnje
Godine ne Tirane
Godine ne Tirane
Hotel ne qender te Durresit
Hotel ne qender te Durresit
Hotel ne Sarande
Hotel ne Sarande
Lezhe
Lezhe
Objekt ne Shengjin
Objekt ne Shengjin
Objekt ne Shkoder
Objekt ne Shkoder
Grup per fikjen e zjarrit ne Fabriken e Vajit te Ullirit ne Berat
Grup per fikjen e zjarrit ne Fabriken e Vajit te Ullirit ne Berat
Grup zjarrfikes per objektin e Bankes se Shqiperise ne Lushnje
Grup zjarrfikes per objektin e Bankes se Shqiperise ne Lushnje
Fabriken te prodhimit te paneleve sanduic ne Katundin e ri Durres
Fabriken te prodhimit te paneleve sanduic ne Katundin e ri Durres
Grup automatik uji per furnizimin me uje te nje godine ne Bajram Curri.
Grup automatik uji per furnizimin me uje te nje godine ne Bajram Curri.
Grup uji me presjon per nje godine 17 kate ne Shengjin.
Grup uji me presjon per nje godine 17 kate ne Shengjin.
Impjant furnizimi me uje teknollogjik per linjat e prodhimit, Dekoll
Impjant furnizimi me uje teknollogjik per linjat e prodhimit, Dekoll
Grup uji kunder zjarrit me 2 pompa nga 11 kw secila
Grup uji kunder zjarrit me 2 pompa nga 11 kw secila
Grupe automatike me 2 dhe 1 pompe per furnizimin e godinave me uje
Grupe automatike me 2 dhe 1 pompe per furnizimin e godinave me uje
Grupe automatike per furnizimin me uje per Ferra Kostruksion
Grupe automatike per furnizimin me uje per Ferra Kostruksion
Grup 2 x 16 kw, Hotel ne Shengjin
Grup 2 x 16 kw, Hotel ne Shengjin
Grup furnizim me uje per pallat ne Tirane
Grup furnizim me uje per pallat ne Tirane
Impjant shatervani, Nano Biofood Resort
Impjant shatervani, Nano Biofood Resort
Grup per furnizimin e  ujit,Bujtine ne kalane e Beratit
Grup per furnizimin e ujit,Bujtine ne kalane e Beratit
Dekoll
Dekoll
Grup impjant per furnizimin me uje, Fratari Construction
Grup impjant per furnizimin me uje, Fratari Construction
Riparim impjanti i furnizimit me uje ne Spitalin e Traumes Tirane
Riparim impjanti i furnizimit me uje ne Spitalin e Traumes Tirane
Furnizim me uje per lulishteje
Furnizim me uje per lulishteje
Furnizim me uje, Lezhe
Furnizim me uje, Lezhe
Grup automatik per  ujitjen e nje sere ne Lushnje
Grup automatik per ujitjen e nje sere ne Lushnje
Grup me panel dhe autoklave te re ne Rr. Mujo Ulqinaku
Grup me panel dhe autoklave te re ne Rr. Mujo Ulqinaku
Hotel Harmonija Grup ne Golem
Hotel Harmonija Grup ne Golem
Sisteme automatike uji, kantier Laprake
Sisteme automatike uji, kantier Laprake
Grup per furnizimin e nje godine banimi te re, 150 apartamente
Grup per furnizimin e nje godine banimi te re, 150 apartamente
Grup per furnizimin me uje godine 10 kate ne Tirane ,100 apartamente
Grup per furnizimin me uje godine 10 kate ne Tirane ,100 apartamente
Grup per furnizimin me uje sanitar 2x1.1 Kw
Grup per furnizimin me uje sanitar 2x1.1 Kw
Grup per zjarrefikjen 1x2.2 KW, Cerdhe Patos
Grup per zjarrefikjen 1x2.2 KW, Cerdhe Patos

Partnere

ConfortoCruwafomeFourgroupItaltecnicaManiero ElettronicamatraborgOROFLAMRastelli RaccordiRovatti PompeTecnovielleatlas filtriBiasioaseSefavaremwattsZilio Industries

Filiale

Filiali: Ali Demi, Tregu Elektrik, Prane Fushave, Tirane, Albania