Secondary Adv

SCS Group

 

Përshkrimi

SCS Group u krijua në Shkurt të vitit 2013, me qëllimin e vetëm për t’i ardhur në ndihmë kompanive të ndryshme me zgjidhje të zgjuara. Themeluesi i saj, Sadi Ikonomi, në atë kohë student në degën e arkitekturës e ideoi mbi dy themele shumë të forta si: Korrektësia dhe Cilësia. Biznesi jonë i parë ka qënë riparim, shitje dhe blerje paletash të përdoruara në tregun e brëndshëm. Më pas filluam me eksportin dhe kështu shumë kompani na besuan në nevojat e tyre. Më pas ne na u besua riparimi i cadrave promocionale nga CCBS dhe duke parë korrektësinë dhe cilesinë e punës tonë, Suman na besoi përfaqësimin e produkteve të tyre për tregun Shqipëtar. Sot ne kemi një listë shumë presigjoze klientësh të cilët janë shumë të kënaqur nga bashkëpunimet tona të mëparshme dhe na besojnë gjithmonë projektet e tyre.

 

Misioni jonë është t’u ardhur në ndihmë nevojave në fushën e marketingut dhe jo vetëm kompanive të ndryshme, kryesisht atyre në fushën e prodhimit dhe të tregetimit të pijeve. Akronimi “SCS” qëndron për Smart Company Solutions, që në shqip do të thotë “Zgjidhje të Zgjuara për një Kompani të Zgjuar”. Për këtë gjë mundohemi cdo ditë duke sjellë risi në tregun shqiptar në fushën e marketingut, në mënyrë që të keni një imazh sa më të mirë tek konsumatori juaj. Ne ju sigurojmë që produktet tona flasin, kështu që lërini ato të flasin për ju.

 

SCS Group ofron:

- Mbulim të përhershëm shërbimesh në Shqipëri
- Garanci për produktet tona
- Mirëmbajtje dhe servis
- Mundësi për ndërrimin e të vjetres me të re
- Dorëzim të shpejtë
- Fleksibilitet në dërgesa

Çfarë ofron

CADRA
Me mbi 70 modele te ndryshme cadrash duke filluar nga modeli “cader plazhi”, tek modeli me i perdorur ADVANCE me dimensionet standart 300×300; 350×350, 400×400 dhe me pas te cadrat premium sic lane modelet Cobra, Magnum dhe Giant me te cilat mund te mbulosh deri ne 64m2 (800×800) me nje cader te vetme dhe to perdoresh per te gjithe vitin. Ne kemi mbi 500 cadra stok ne magazine, shifer qe arrin deri ne +800 cope ne pikun e sezonit. Ekip i specializuar servisi dhe asistence teknike cdo kohe me pjese kembimi origlinale.

 

PERGOLA - Tenda automatike me motorr për të bërë ambjentin tuaj të jashtëm PERFEKT në 4 stinë…
Per cdo ambjent te iashtem si: pishina, veranda shtepie, lokale, bare, ristorante, hotele, resorte, shtepi pushimi etj. Ne kemi sjelle me te miren e me te mirave. Ekip i specializuar montimi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 5 vite garanci.

 

FRIGORIFERA - Një pije e mirë shijohet gjithmonë e ftohtë…
Frigoriferat jane investimi promocional me jetegjate. Jetegjatesia mesatare e nje frigoriferi eshte 8-10 vjete. Pra, me nje kosto minimale ju krijoni nje reklame 10 vjecare per produktin tuaj. Ne ju ofrojme nje game te gjere zgjedhjesh dhe me e rendesishmja eshte ge cdo product eshte gjendje ne magazine gjate gjithe vitit pa patur nevoje te prisni. Modeli Standart Tek ka kapacitet mbajetes 400 kanace 0,33L ndersa modeli dopio +900 cope te tilla. Ekip i specializuar servisi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 6 muaj garanci.

 

PRODUKTOR AKULLI - Një pije e mirë duhet të shijohet gjithmonë e ftohtë… nëse i shtoni dhe akull bëhet perfekte.
Ne ju ofrojme nje game te gjere te produktoreve te akullit duke nisur nga dimesioni me i vogel 22kg, duke vazhduar deri ne 300kg. Ne komunikim te vazhdueshem me klientet tane per nevojat e tyre, kemi gjendje ne magazine modelet me te perdorura me sprucator dhe me lopata, me ftohje me uje ose me ajer. Modeli me sprucator e disponojme ne kapacitetet 22kg/24h; 29kg/24h; 35kg/24h dhe 45kg/24h. Modelin me lopata e disponojme ne kapacitetet 25kg/24h; 35kg/24h si dhe 50kg/24h, nese ju mendoni qe ju duhet nje kapacitet tjeter qe ne nuk e kemi stok, ne mund ta shtojme edhe ate. Ekip i specializuar servisi dhe asistence teknike ne cdo kohe me pjese kembimi origjinale. Keto produkte vijne me 6 muaj garanci.

Shërbime

Cadra dielli promocionale
Cadra dielli promocionale
Cadra dielli te stampuara
Cadra dielli te stampuara
Cadra dielli per shitje
Cadra dielli per shitje
Cadra dielli per restorante, bare
Cadra dielli per restorante, bare
Cadra lokali me logo
Cadra lokali me logo
Cadra Kobra per bare
Cadra Kobra per bare
Cadra per veranda, kopshte, oborre
Cadra per veranda, kopshte, oborre
Cadra plazhi, pishine me brandim
Cadra plazhi, pishine me brandim
Cadra per verande lokalesh
Cadra per verande lokalesh
Cadra promocionale me logo
Cadra promocionale me logo
Pergola me kllapa, Palmiye
Pergola me kllapa, Palmiye
Pergola me varje binjake, Palmiye
Pergola me varje binjake, Palmiye
Pergola me varje, Palmiye
Pergola me varje, Palmiye
Tenda pergola me kllapa binjake, Palmiye
Tenda pergola me kllapa binjake, Palmiye
Tenda pergola me mbeshtetje binjake, Palmiye
Tenda pergola me mbeshtetje binjake, Palmiye
Tenda pergola me mbeshtjetje, Palmiye
Tenda pergola me mbeshtjetje, Palmiye
Tenda pergola me ndricim, Palmiye
Tenda pergola me ndricim, Palmiye
Tenda pergola per bare, Palmiye
Tenda pergola per bare, Palmiye
Tenda pergola per veranda Palmiye
Tenda pergola per veranda Palmiye
Tenda pergola te harkuara, Palmiye
Tenda pergola te harkuara, Palmiye
Freskues pijesh per bare
Freskues pijesh per bare
Frigrorifer ekpozitor pijesh
Frigrorifer ekpozitor pijesh
Frigrorifer kollon per lokale
Frigrorifer kollon per lokale
Frigrorifer pijesh me dy dyer
Frigrorifer pijesh me dy dyer
Frigrorifer reklamues dopio
Frigrorifer reklamues dopio
Makineri akulli cope
Makineri akulli cope
Prodhues akulli te sheshte
Prodhues akulli te sheshte
Produktor akulli te plote
Produktor akulli te plote
Produktor floke akulli
Produktor floke akulli
Produktor per kuba akulli per bare
Produktor per kuba akulli per bare

Katalogu

Katalog SCS Group
Katalog SCS Group
Katalog SCS Group
Katalog SCS Group
Katalog SCS Group

Punë të kryera

Kep Merli
Kep Merli
Ama Bar
Ama Bar
Divina
Divina
Tirana Business Park
Tirana Business Park
Durres County
Durres County
Elbasan
Elbasan
Hausbrandt Caffe
Hausbrandt Caffe
Liqeni Artificial i Tiranes
Liqeni Artificial i Tiranes
Los Locos 2, Durres
Los Locos 2, Durres
Lungomare Vlore
Lungomare Vlore
Pazari I Ri
Pazari I Ri
Peshkopi
Peshkopi
Prince Adriatik Resort
Prince Adriatik Resort
Restorant Ideal
Restorant Ideal
Vila Imperial, Elbasan
Vila Imperial, Elbasan
Vlora me modelin Cobra Katershe 700x700
Vlora me modelin Cobra Katershe 700x700
Vlore, Albania
Vlore, Albania
Agroturizem Gjepali
Agroturizem Gjepali
Bar Koral
Bar Koral
Cadra lokalesh, Kobra katershe
Cadra lokalesh, Kobra katershe
Cadra per pishina
Cadra per pishina
Cadra per veranda
Cadra per veranda
Estrados Coffe
Estrados Coffe
Gloria Palace Durres
Gloria Palace Durres
Juice Shop, Tirane
Juice Shop, Tirane
Pascuci, Durrres
Pascuci, Durrres
Pizzeria Scooby Doo
Pizzeria Scooby Doo
Segafredo
Segafredo
Vlore
Vlore
Air Albania
Air Albania
Burger Star
Burger Star
Cobra Dyshe 620x300 Sandy Beach
Cobra Dyshe 620x300 Sandy Beach
Cobra Teke 400 Cascade Wood Imitation. Arjoli Cafe
Cobra Teke 400 Cascade Wood Imitation. Arjoli Cafe
Golden Ring Hotel
Golden Ring Hotel
Green Coast Albania
Green Coast Albania
Harbour Hotel
Harbour Hotel
Manolo Beach Bar
Manolo Beach Bar
Marina Bay
Marina Bay
Opera, Tirane
Opera, Tirane
Pasticeri Pelikani
Pasticeri Pelikani
South park Liqeni Artifical
South park Liqeni Artifical
Vila Leonard
Vila Leonard
Ambla Lounge 2
Ambla Lounge 2
Arome Deti
Arome Deti
Capri Cocktail Bar,  Green Coast Palase
Capri Cocktail Bar, Green Coast Palase
City Fitness, Nikshiq ne Mal te Zi
City Fitness, Nikshiq ne Mal te Zi
Cobra Teke 400x400, Mandarine Drive
Cobra Teke 400x400, Mandarine Drive
Drymades Bungalows
Drymades Bungalows
Envy Hotel
Envy Hotel
Lungo Mare, Vlore
Lungo Mare, Vlore
Pergola Palmiye Silver Plus, Shtepi pushimi
Pergola Palmiye Silver Plus, Shtepi pushimi
Pergola Palmiye Skyroof Prestige Plus, Tirane
Pergola Palmiye Skyroof Prestige Plus, Tirane
Sandy Beach Resort Golem
Sandy Beach Resort Golem
Vila Yamato
Vila Yamato
Adamas Resort
Adamas Resort
Amr Hotel
Amr Hotel
Epidamn White Sensation
Epidamn White Sensation
La Brisa Dhermi
La Brisa Dhermi
Maminas
Maminas
Marina Bay Luxury Resort and Spa
Marina Bay Luxury Resort and Spa
Pasticeri Pelikani Durres
Pasticeri Pelikani Durres
Pergola, Verande vile private
Pergola, Verande vile private
Samoa Beach Bar Palase
Samoa Beach Bar Palase
Yamato Drymades,Dhermi
Yamato Drymades,Dhermi
Cader cobra teke per oborr vile
Cader cobra teke per oborr vile

Partnere

palmiyesumanugurBrema

Klientet tane

Magazina

Partneret


SCS Group është kompania përfaqësuese zyrtare prej shume vitesh e Suman d.o.o e bazuar në Bosnjë Hercegovinë. Suman ka nisur me prodhimin e cadrave të diellit që në vitin 1992 dhe që atëherë vazhdon të investojnë në njohuri, cilësi dhe teknologji bashkohore në mënyrë që produkti i ofruar të jetë më i miri në treg. Sot Suman ka një fabrikë me sipërfaqe 20’000 m^2 dhe numëron më shumë se 100 punëtorë duke i ofruar shërbime një listë shumë prestigjoze klientësh. Rreth 65% e prodhimit të Suman eksportohet për në Gjermani, Francë, Izrael, Lituani, Sloveni, Serbi, Maqedoni, Mal të Zi, duke bërë kështu që cilësia e produkteve tona të jetë maksimale.

Video