Secondary Adv

Abitat Group

 

Përshkrimi

 

Abitat Group lindi si një ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100 % italiane, 100% markë  Dierre, 100% distributor zyrtar i kësaj marke. Fillon me krijimin e saj, në vitin 2010 me Administrator dhe ortak të vetëm Z. Genti Bedalli. Kjo kompani do t`i qendrojë besnike standardeve bashkëkohore duke qenë pjesë e projekteve të reja e sa me inovative të një cilësie dhe sigurie të lartë

Produktet janë  me çmime fabrike, personeli ynë është i trajnuar pranë “casa madre”, Dierre, Torino. Trajnimet janë periodike dhe me çertifikatat përkatëse jemi në vendin e parë për asistencën dhe njohuritë që disponojmë, në lidhje me produktet moderne që propozohen nga zhvillimi industrial i fushës në të cilën operojmë.

 

Çfarë ofron

 

Dyert Dierre vijne ne Shqiperi nepermjet kompanise Abitat Group, si distributor i vetem i autorizuar per kete marke. Brandi Dierre eshte nje brand i mirenjohur ne bote per dyert e te gjitha llojeve.

Abitat Group shpk është një realitet fitues, organizativ, asistencial, i kompletuar. Abitat Group pasqyron në mënyrë perfekte “Casa Madre” Dierre.

Dyer Sigurie

Çdo derë sigurie Dierre është mbrojtja e parë dhe më e madhe kundër çdo ndërhyrje nga jashtë. Ai vjen nga një sistem i teknologjisë më të përparuar që vetëm Dierre mund t’ju ofrojë. Fasadën e jashtme mund ta vishni sipas dëshirës, duke e përshtatur me ambjetin dhe stilin tuaj të jetesës.

 

 

Porta të brendshme

Projektuar për aplikim serik, Basic mbyll dhe jep hapësirat e jetesës dhe mjediset profesionale, duke hyrë në çdo projekt me një gamë eklektike dhe të gjerë të materialeve, zgjidhjeve estetike dhe konfigurimin. Cilësia dhe prestigj janë nënshkruar nga Dierre.

Dritaret E Jashtme

Me linjën e dritareve dhe kornizave të derës për përdorim në natyrë, një plotësues ideal për secilën derë të blinduar, Dierre eksploron dhe zhvillon konceptin e sigurisë së integruar, e kuptuar si një kombinim sinergjistik dhe ekskluziv i performancës dhe dhuratave unike dhe të shkëlqyeshme. 

Dyer Për Garazh

Projektuar për çdo lloj garazhi, dyert e sipërme dhe dyert sektoriale të propozuara nga Dierre janë ndërtuar për të ruajtur me kalimin e kohës të gjithë bukurinë dhe funksionalitetin e tyre. Mekanizmat e sofistikuar dhe të fuqishëm rrëshqitës garantojnë një lëvizje të saktë, të menaxhueshme, duke respektuar të gjitha standardet evropiane të sigurisë.

 

Shërbime

Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme Italiane Dierre
Dyer te brendshme Italiane Dierre
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara Dierre
Dyer te blinduara Dierre
Dyer te jashtme Dierre
Dyer te jashtme Dierre
Dyer te blinduara Italiane Dierre
Dyer te blinduara Italiane Dierre
Brava dhe Celesa Dierre
Brava dhe Celesa Dierre
Kasaforta Dierre
Kasaforta Dierre
Dyer Dierre ne Tirane
Dyer Dierre ne Tirane
Distributor i Dierre per Shqiperine
Distributor i Dierre per Shqiperine
Dyer te brendshme me xham
Dyer te brendshme me xham
Dyer me celik te galvanizuar
Dyer me celik te galvanizuar
Dyer te blinduara me akses kontroll
Dyer te blinduara me akses kontroll
_Dyer te blinduara me brave elektronike
_Dyer te blinduara me brave elektronike
Dyer te blinduara me izolim termik
Dyer te blinduara me izolim termik
Dyer te brendshme per per hoteleri
Dyer te brendshme per per hoteleri
Dyer te sigurise  se larte
Dyer te sigurise se larte
Dyer zjarreduruese
Dyer zjarreduruese
Porta garazhi automatike
Porta garazhi automatike
Parkete dhe laminat
Parkete dhe laminat

Katalogu

Katalog Abitat Group
Katalog Abitat Group
Katalog Abitat Group
Katalog Abitat Group
Katalog Abitat Group

Punë të kryera

Abitat Group1517831203
Abitat Group1517831217
Abitat Group1517831235
Abitat Group1517831243
Abitat Group1517831265
Dyer druri veshur me strukture alumini per vila
Dyer druri veshur me strukture alumini per vila
Dyer kryesore me nivel te larte sigurie sipas kerkeses
Dyer kryesore me nivel te larte sigurie sipas kerkeses
Dyer kryesore te blinduara per shtepi private
Dyer kryesore te blinduara per shtepi private
Dyer me frezim te thjeshte per hyrje apartamenti
Dyer me frezim te thjeshte per hyrje apartamenti
Dyer me lyerje per arredim te brendshem
Dyer me lyerje per arredim te brendshem
Dyer me material MDF me lyerje per ambiente te brendsheme
Dyer me material MDF me lyerje per ambiente te brendsheme
Dyer me mekanizem levizes per vila
Dyer me mekanizem levizes per vila
Dyer te blinduara me dizajne te thjeshta per banesa
Dyer te blinduara me dizajne te thjeshta per banesa
Dyer te blinduara per apartamente dhe hotele
Dyer te blinduara per apartamente dhe hotele
Dyer te brendshme me frezim per dhoma gjumi
Dyer te brendshme me frezim per dhoma gjumi

Partnere