Secondary Adv

ECS-Daikin Distributor

 

Përshkrimi

ECS eshte distributor i autorizuar nga Daikin për projketim, instalimin, mirëmbajtjen dhe shitjen e produkteve të kondicionimit . Shoqëria jonë është e specializuar në projektimin, furnizimin dhe instalimin e impianteve teknologjike dhe mekanike, impianteve të kondicionimit, ngrohjes dhe ventilimit, impianteve hidrosanitare dhe mbrojtjes nga zjarri, kontrolli dhe rregullimi i impianteve.

Eco Climate Solution sh.a. ushtron aktivitetin e saj me objekt ekzekutimin e instalimeve të impianteve teknologjike duke përfshirë si instalime mekanike ashtu edhe ato elektrike për aplikime civile apo industriale:


    Impiante kondicionimi, ngrohje dhe ventilimi;
    Impiante kondicionimi për ambjente sterile (salla operacioni, terapie intensive).

    Centrale termike dhe frigoriferike;
    Impiante hidrosanitare;
    Impiante për shpërndarjen, kontrollin e fluideve dhe për procese industriale;

    Impiante për mbrojtjen nga zjarri;

    Impiante për trajtimin e ujit ;

    Impiante të gazeve mjekësore;

    Impiante elektrike TM dhe TU;
    Impiante speciale: LAN & telefoni, alarme zjarri, CCTV, TV/SAT, impiante elektroakustike (fonie), impiante për kontrollin e hyrjeve,

    Sisteme rregullimi, kontrolli dhe automatizimi tv integruara (BMS)

Tipar dallues i strategjisë sonë të biznesit është rritja e vazhdueshme e kapaciteteve tona, ekspertizës teknike, zgjidhjet profesionale dhe inovative, cilësia e produkteve dhe mbështetja e plotë për klientët tanë duke ofruar një gamë të plotë shërbimesh dhe zgjidhje me celësa në dorë ku përfshihen:


    Projektimi dhe inxhinieringu;
    Furnizim me materiale dhe pajisje;
    Instalimi;
    Start-up, mirëmbajtje dhe suport pas shitjes;


Duke qenë një nga kompanitë më aktive në tregun shqiptar ne kemi ekzekutuar projekte të rëndësishme si për nga volumi i punimeve ashtu edhe nga kompleksiteti tekniko –inxhinierik, standartet dhe cilësia. Klientët tanë janë investitorë shqiptarë dhe tv huaj, ndërsa gama e veprave të realizuara përfshin objekte civile, rezidenca, spitale, hotele, qendra biznesi deri tek objektet dhe impiantet industriale. Produktet dhe pajisjet që në përdorim janë të markave prestigjoze, produkte tv certifikuara CE, tv padëmshme për ambjentin, me eficencë të lartë dhe kosto operimi të reduktuara. Eco Climate Solution sh.a. është distributor i autorizuar i DAIKIN që prej vitit 2012.

Çfarë ofron

Daikin është i njohur në të gjithë botën, dhe kjo bazohet në përvojën pothuajse 90 vjeçare në prodhimin e suksesshëm të pajisjeve të cilësisë së lartë për kondicionimin e ajrit, të cilat përdoren në ambiente industriale, tregtare dhe banimi dhe 55 vjet si lider në teknologjinë e pompës ngrohëse.

Cilësia e Daikin
Cilësia aq e lakmuar e Daikin e ka burimin thjesht nga vëmendja e madhe që i kushtohet dizajnit, prodhimit dhe testimit, si dhe mbështetja pas shitjeve. Për këtë qëllim, çdo komponent përzgjidhet me kujdes dhe testohet me rigorozitet për të kontrolluar ndikimin e tij në cilësinë dhe besueshmërinë e produktit.

Komoditet në shtëpi gjatë gjithë vitit
I gjithë qëllimi i kontrollit total të klimës është sigurimi i një mjedisi optimal jetese gjatë gjithë vitit dhe Daikin janë ekspertë për përshtatjen e zgjidhjeve për të arritur këtë. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një dhomë të vetme apo për një shtëpi të tërë, sistemi ynë i shumëfishtë, me teknologjitë e tij lider në treg të inverterit dhe pompës ngrohëse, mund të përshtatet për të prodhuar rezultatin e duhur. Njësitë tona të brendshme janë projektuar për instalim të lehtë dhe përdorim minimal të hapësirës dhe ato mund t'i përshtaten edhe dekorit. Ne madje ofrojmë një zgjidhje që kombinon ajrin e kondicionuar me ventilimin dhe lagështimin për një komoditet të përkryer.

 

Mirembajtje
Stafi jone do të bëjë të mundur që shqetësimet tuaja për sistemin e kondcionimit të jenë thjesht e kaluara. Falë trajmineve të herëpashershme që stafi jonë realizon në degën qendrore të Daikin Europe bëhet e mundur zgjidhja e cdo problemi që ju keni.  Telefononi tani për një shërbim perfekt.

Shërbime

Sisteme kondicionimi, ventilimi per banka,lokale,restorante
Sisteme kondicionimi, ventilimi per banka,lokale,restorante
Sisteme ngrohje per shtepi Daikin
Sisteme ngrohje per shtepi Daikin
Kondicionim Split Daikin
Kondicionim Split Daikin
Panele diellore Daikin
Panele diellore Daikin
Kolektore per ujin e ngrohte Daikin
Kolektore per ujin e ngrohte Daikin
Rezervuare per ujin e ngrohte
Rezervuare per ujin e ngrohte
Konvektore per pompat ngrohese Daikin
Konvektore per pompat ngrohese Daikin
Njesi te brendshme VRV Daikin
Njesi te brendshme VRV Daikin
Njesi te jashtme Daikin
Njesi te jashtme Daikin
Njesi te fshehura ne tavan Daikin
Njesi te fshehura ne tavan Daikin
Sisteme te jashtme VRV IV Daikin
Sisteme te jashtme VRV IV Daikin
Sisteme Chiller, Fankoil per perdorim industrial dhe rezidencial
Sisteme Chiller, Fankoil per perdorim industrial dhe rezidencial
Aksesore per sisteme Daikin
Aksesore per sisteme Daikin
Mirmbajte per kondicionere Daikin
Mirmbajte per kondicionere Daikin
Servis dhe Riparime per sisteme kondicionimi Daikin
Servis dhe Riparime per sisteme kondicionimi Daikin
Furnizim me materiale dhe pajisje
Furnizim me materiale dhe pajisje
Instalim i sistemeve te kondicionimit
Instalim i sistemeve te kondicionimit
Kondicionere Perfera per banesa dhe ambiente pune
Kondicionere Perfera per banesa dhe ambiente pune
Kondicionere tavanore per hapesira te medha
Kondicionere tavanore per hapesira te medha
Projektim i sistemeve dhe inxhinierigu
Projektim i sistemeve dhe inxhinierigu

Katalogu

Katalog ECS-Daikin Distributor

Punë të kryera

Tirana Ring Center
Tirana Ring Center
Banka Credins
Banka Credins
10 vila luksoze Rolling Hills
10 vila luksoze Rolling Hills
10 Vila Luksoze Lunder
10 Vila Luksoze Lunder
Universiteti Mesdhetar
Universiteti Mesdhetar
Mektrin Motors
Mektrin Motors
Poliklinika Gjermane
Poliklinika Gjermane
Resort Kerculla
Resort Kerculla
Mega Pharm
Mega Pharm
Hvac Daikin, Tirane
Hvac Daikin, Tirane
Miramar Hotel, Shengjin Lezhe Albania
Miramar Hotel, Shengjin Lezhe Albania
Nassu Hotel
Nassu Hotel
Sisteme ngrohje ftohje ekologjike
Sisteme ngrohje ftohje ekologjike
Vrv Daikin
Vrv Daikin
Vrv IV Dhermi, Vlore Albania
Vrv IV Dhermi, Vlore Albania
Chiller, Durres
Chiller, Durres
Genius Lab, Tirane
Genius Lab, Tirane
Multi Split per banese, Tirane
Multi Split per banese, Tirane
Palase, Dhermi
Palase, Dhermi
Punime ne Tirane
Punime ne Tirane
San Pietro Hotel and Residences
San Pietro Hotel and Residences

Video