Secondary Adv

FROZEN TRANS shpk

 

Përshkrimi

Frozen Trans është një kompani e krijuar në vitin 2015 dhe shërben në fushën e transportit ndërkombëtar të mallrave. Kompania ka në zotërim një numër të konsiderueshëm mjetesh (kamiona, trailera normal dhe frigoriferik). Objektivi kryesor i kompanisë është të ofrojë shpejtësi, siguri dhe fleksibilitet në transportin dhe shpërndarjen e mallrave të ndryshme. Për të përmbushur çdo kërkesë të klientëve, kompania bashkëpunon me shumë partnerë, më kryesorët prej të cilëve janë të listuar më poshtë. Frozen Trans operon në shumicën e vendeve të Ballkanit ku mund të përmendim: Kosovë, Maqedoni, Bullgari, Rumani dhe Greqi, por pjesa më e madhe e aktivitetit zhvillohet me Turqinë. Kompania ka një eksperiencë disa vjeçare me disa prej qyteteve kryesore në Turqi si për shembull Stamboll, Ankara, Izmir, Bursa, Konya, Kayseri etj.

Shërbime

Transport mallrash ne vendet e 3-ta (Irak, Armeni, Gjeorgji, Iran)
Transport mallrash ne vendet e 3-ta (Irak, Armeni, Gjeorgji, Iran)
Transport mallrash ne Europe
Transport mallrash ne Europe
Transport frigoriferik
Transport frigoriferik
Trajlera per transport
Trajlera per transport
Sherbime logjistike
Sherbime logjistike
Sherbime Full Truck Load
Sherbime Full Truck Load
Sherbime doganore
Sherbime doganore
Logjistike
Logjistike
Asistence doganore
Asistence doganore
Transport nderkombetar me frigorifer
Transport nderkombetar me frigorifer
Transport mallrash me frigorifer
Transport mallrash me frigorifer
Transport grupazh
Transport grupazh
Transport full truck IT-AL
Transport full truck IT-AL
Sherbim transporti ngarkesash
Sherbim transporti ngarkesash
Transport nga Shqiperia AL-IT
Transport nga Shqiperia AL-IT
Transport per Ballkanin
Transport per Ballkanin
Transport per Turqine
Transport per Turqine

Partnere

dhldauti transporteuro loggls logisticssky netBalkan-TransReal-Logisticsshega-TransToros-Nakliyat