Secondary Adv

Caushi Trans

 

Përshkrimi

CAUSHI TRANS sh.pk është një kompani lider transporti në Shqipëri e themeluar në vitin 1997 me kapital 100% shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanisë është transporti i mallrave brenda dhe jashtë vendit nga origjina në destinacionin përfundimtar. Për shkak të rritjes së shpejtë të aktivitetit të biznesit tonë, në fillim të vitit 2000, stafi i kompanisë morën një bashkëveprim shumë të rëndësishëm për të ardhmen e kompanisë. Stafi vendosi të zgjerojë dhe të shkojë më tej. Nga një kompani të vogël u bë një kompani të madhe. Për shkak të kësaj ne e rritëm numrin e flotës tonë të kamionëve në një numër të konsiderueshëm të automjeteve të ndryshme për shërbime të transportit. Në 2012, CAUSHI TRANS vendosi të bëjë lëvizjet e objekteve të biznesit në një vendndodhje të re e cila është në autostradën Tiranë-Durrës, kilometri 11, në Rrugën Industriale


MISIONI
Misionet kryesore të kompanisë CAUSHI TRANS janë :
Përgjegjësia
Suksesi në biznes
Bashkëpunimi me afat sa më të gjatë me klientët dhe partnerët
Investimi në kamionë moderne me emëtim gazi të ulët dhe kursim të karburantit, gjendja e rimorkiove dhe trailereve, duke u përpjekur për të mbajtur të pastër çdo gjë përreth nesh, qëndron për të dyja, përgjegjësinë dhe suksesin e biznesit.Marrëdhënia shumë e mirë dhe afatgjate me klientët, furnizuesit, por edhe me konkurrentët, na bën të qëndrojmë shumë bashkepunues dhe transparentë në çdo operacion.

 

VIZIONI
Vizioni ynë është që të jemi një partner kyç në fushën e transportit të integruar në Ballkan dhe Evropë, duke ofruar një cilësi më të lartë të shërbimit.

 

Synojmë të :
Të rrisim standartin i cilësisë së shërbimit.
Shtimi i flotës së mjeteve.
Operimin në kontinente të tjerë.
Të ofrojmë shërbim me kosto më efektive.
Të sjellim inovacion.

Çfarë ofron

Tashmë prej 23 vjetësh, kompania operon në të gjithë Evropën dhe Ballkanin për të transportim mallrash brenda dhe jashtë vendit me shpejtësi, fleksibilitet, siguri dhe me kosto efektive. Nëpërmjet partnerëve tanë globale, kompania jonë është në gjendje për të përmbushur çdo kërkesë tuajën për transport brenda vendit, Ballkanit dhe Evropës. Transporti ofrohet në grupazh dhe të plotë.

 

CAUSHI TRANS sh.pk ka në dispozicion 70 mjete të tilla si:
Trailera Mushama
Trailera Frigoriferë
Trailera Kontenierë
Trailera Mega Volum
Kamionçina
 
Nëse jeni duke kërkuar për një partner kompetent, të besueshëm dhe fleksibël, atëherë CAUSHI TRANS sh.pk është zgjedhja e duhur për kompaninë tuaj.

 

TRANSPORTI RRUGOR
Caushi Trans shpk, kompani lider e specializuar në transportin rrugor për në Shqipëri dhe nga Shqipëria drejt GREQI, TURQI, BULLGARI, RUMANI, SERBI, KOSOVË, MALI I ZI, BOSNJE, KROACI, AUSTRI, ITALI, duke ofruar transport për produktet ushqimore, industrive të ndryshme, grurë, produkte farmaceutike dhe produkte mjekësore, kimike, lëndëve të para, produkteve dhe të tjera sipas kërkesave të klientëve. Ne zhvillojmë rrugë të veçanta duke kombinuar kompleksitetin, efikasitetin dhe aspektet  ekonomike për t’i shërbyer më mirë klientëve tanë.
TRANSPORT KOMPLET
Nga Shqipëria dhe për në Shqipëri ~ me gjithë Ballkanin dhe Evropën. CAUSHI TRANS shpk ofron transport komplet nga dhe për Shqipëri me gjithë Ballkanin dhe Evropën duke kryer të gjithë shërbimet përkatëse. Ofrojmë CMR me vlerë maksimale deri në 25.000€ për kamion, gjithashtu bëhen edhe siguracione all risk.

SHËRBIME TË RËNDËSISHME JANË:
MALLRA NORMALE
MALLRA ME FRIGORIFER
TRANSPORTE KONTENIERËSH
TRANSPORTI MALLRASH TË RREZIKSHËM.
 

TRANSPORT GRUPAZH
Caushi Trans shpk ofron transportin në grupazh i cili është një nga aktivitetet më të rëndësishme të kompanisë dhe akoma sot është një nga shërbimet më të suksesshme. Ofrohet dorëzimi i mallrave në të gjithë qytetet shqiptare.

 

TRANSPORT PAKICE
Caushi Trans ofron transport pakice nga jashtë dhe brenda vendit për biznese të ndryshme të cilët duan të transportojnë mallra të industrive të ndryshme nepër destinacione sipas kërkesave. Ekipet tona janë shumë aktive në shpërndarjen me pakicë, kombëtare dhe ndërkombetare, duke punuar çdo ditë, 24 orë në ditë.

 

ZGJIDHJE E OPTIMIZUAR PËR SHPËRNDARJE
Ne ofrojmë shërbim me cilësi të lartë për konsumatorët që e kërkojnë këtë, duke optimizuar disponueshmërinë e flotës sipas prodhimit dhe nëvojave të tregut.Ne ofrojmë :

Mbledhjen e mallrave nga magazina të ndryshme
Transportimin e tyre në qytete dhe shtete të ndryshme
Shpërndarjes zinxhir në treg
Ofrim derë më derë.

 

GJURMIMI GPS
Ndjekja dhe gjurmimi.Në çdo kohë, në çdo vend, kamionat tonë dhe mallrat tuaja janë në gjurmim falë teknologjisë të fundit që ne kemi instaluar në çdo kamion dhe në zyrat tona. Kjo është mënyra më e shpejtë për të kontrolluar statusin e dërgesës suaj.Teknologji gjeo-lokalizimi e sofistikuar dhe e kompjuterizuar. Bazuar në teknologjinë satelitore, zhvilluar dhe përmirësuar çdo vit për më shumë se 10 vjet.

Caushi Trans shpk ofron transport kombetar dhe nderkombetar per sektoret e bizneseve si me poshte :

INDUSTRIA USHQIMORE & DRITHËRA
INDUSTRIA ÇELIKUT
INDUSTRIA DRURIT & LETRAVE
INDUSTRIA TEKSTILEVE
INDUSTRIA KIMIKE
INDUSTRIA NDERTIMIT
MALLRA TË RREZIKSHËM
MBETURINA

Shërbime

Transport grupazh
Transport grupazh
Transport komplet
Transport komplet
Transport pakice
Transport pakice
transport per mallrash me frigorifer
transport per mallrash me frigorifer
Transport per mallra te rrezikshem
Transport per mallra te rrezikshem
Transport rrugor ne Europe
Transport rrugor ne Europe
Transport kontenieresh
Transport kontenieresh
Transport per mallra te vecante
Transport per mallra te vecante
Transport mallrash interrnacional
Transport mallrash interrnacional
Transport tekstilesh
Transport tekstilesh
Transport ushqimor
Transport ushqimor
Transport mallrash ndertimi
Transport mallrash ndertimi
Transport mbeturinash
Transport mbeturinash
Transport mallrash me frigorifer
Transport mallrash me frigorifer
Gjurmim transporti me GPS
Gjurmim transporti me GPS

Rrjeti i operimit

Video