Secondary Adv

Santi Dekor shpk

 

Përshkrimi

“Santi Dekor” është e vetmja kompani shqiptare që operon në pesë shtete të ndryshme me punime të cilësisë së parë, pasi prioriteti ynë është cilësia e punës, garancia e saj, korrektësia ndaj klientit dhe gjithashtu shpejtësia & saktësia e punës, duke arritur që të realizojmë gjithcka në kohën më të shkurtër të mundshme. Ne sigurohemi që klientet të mbeten të kënaqur duke mundësuar gjithcka sipas kërkesave të tyre. Puna jonë e palodhur dhe me përkushtim do vazhdojë të jetë prioritet për të qendruar në krye dhe të palëkundur. Synimi ynë është të arrijmë gjithcka në kohë rekord dhe me korrektësi duke i qendruar besnikë cilësisë.

Me SANTI DEKOR, cdo gjë arrihet në kohë rekord.

Çfarë ofron

Santi Dekor, ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh në mbarë trevat shqiptare. Duke filluar nga janar 2017 është prezent edhe në tregun e dy shteteve të tjera, sic janë: Mali i Zi dhe Maqedoni. “Santi Dekor”, gjithmonë ka ditur të eci përpara në rrugëtimin e tij, ndaj edhe për këtë vit pikësynimi ishin këto dy shtete. “Santi Dekor”, në ditët dhe vitet në vijim do të jetë pjesë edhe në shtete të tjera të Ballkanit dhe Europës, pasi ky është edhe synimi kryesor i kompanisë sonë, e cila dita ditës është në rritje e sipër.

 

Santi Dekor ofron prodhimin e lendeve te thata si psh:

-Kuarc industrial per dysheme industriale

-Kuarc Dekorativ per beton te stampuar

-Puder Distakante per beton te stamuar

-Microcimento dekorative

-Autonivelant per mbushje te siperfaqeve te crregullta etj.

 

Vegla pune me qera per dysheme industriale dhe beton te stampuar si:

Sharra, Matrapik, Helikopter, Kallupe ne forma te ndryshme, Kompresor ajri, Gjenerator, Mikser per llac, Fshesa korendi, Pastruese per dysheme etj.

Bashkepunetoret tane

1- TehnoBurimi

2- Buçaj Corporation

Shërbime

Fasade dekorative me stampim
Fasade dekorative me stampim
Punime me rampa per garazhde
Punime me rampa per garazhde
Punime rampa
Punime rampa
Rampa per dysheme garazhdi
Rampa per dysheme garazhdi
Stampim betoni ne forme gome
Stampim betoni ne forme gome
Stampim betoni ne forme letre
Stampim betoni ne forme letre
Stampim dysheme betoni
Stampim dysheme betoni
Stampim figure ne beton
Stampim figure ne beton
Fasade e jashtme dekorative me stampim
Fasade e jashtme dekorative me stampim
Stampime ne beton
Stampime ne beton
Stampime muri
Stampime muri
Dysheme dekorative me rezine
Dysheme dekorative me rezine
Dysheme prej betoni me stampim dekorativ
Dysheme prej betoni me stampim dekorativ
Dysheme industriale me kuarc
Dysheme industriale me kuarc
Dysheme industriale me rezine epox
Dysheme industriale me rezine epox
Dysheme parkingu
Dysheme parkingu
Fasada murale dekorative
Fasada murale dekorative
Dysheme rezine per magazina
Dysheme rezine per magazina
Dysheme me baze kuarci
Dysheme me baze kuarci
Dysheme industriale me baze kuarci
Dysheme industriale me baze kuarci
Rampa ne pjerrsi
Rampa ne pjerrsi
Rampa ne pjerrsi per hyrje ne garazh
Rampa ne pjerrsi per hyrje ne garazh
Nivelim dyshemeje, Punime
Nivelim dyshemeje, Punime
Baze polyurea per izolim garazhdi
Baze polyurea per izolim garazhdi
Izolim me plyurea per soleta
Izolim me plyurea per soleta
Izolim me polyurea per tarraca
Izolim me polyurea per tarraca
Izolim per llamarina me baze polyurea
Izolim per llamarina me baze polyurea
Izolime per pishine me baze polyurea
Izolime per pishine me baze polyurea
Punime me helikopter per bodrume ,hyrje garazhdi
Punime me helikopter per bodrume ,hyrje garazhdi
Shtrim me baze polyurea per rezistence te larte termike
Shtrim me baze polyurea per rezistence te larte termike
Sisteme termoizolimi dy komponentesh polyurea
Sisteme termoizolimi dy komponentesh polyurea
Termoizolim me polyurea
Termoizolim me polyurea
Stampa per stampimet e betonit
Stampa per stampimet e betonit
Stampime betoni imitim pllake dekorative
Stampime betoni imitim pllake dekorative
Stampime betoni imitim pllake
Stampime betoni imitim pllake
Stampime betoni ne dysheme imitim pllake guri
Stampime betoni ne dysheme imitim pllake guri
Stampime dekorative per trotuar
Stampime dekorative per trotuar
Shtrim pllakash
Shtrim pllakash
Shtrime me pllaka
Shtrime me pllaka
Shtrime pllakash per ambjente biznesi
Shtrime pllakash per ambjente biznesi

Historiku

“Santi Dekor” është krijuar si një grup i vogël pune në mars të vitit 2007 duke punuar fillimisht në ndërtime të vogla dhe të sheshta. Në ditët dhe vitet në vijim, kompania filloi të rritej dhe të zmadhohej në tregun shqiptar duke zgjeruar kështu dhe proceset e punës.


“Santi Dekor” u krijua po nga i njëjti president kompanie që është aktualisht dhe vazhdon të menaxhojë me perkushtim të plotë emrin e kompanisë dhe cilësinë e punës që ofrojnë. Në vitin 2012, kompania “Santi Dekor” filloi të operojë me fushën e ndërtimit edhe në tregun e Kosovës, duke e parë atë si një nga objektivat e para në rrugëtimin e gjatë që e pret kompaninë. Tashmë prej 5 vitesh, “Santi Dekor”, njihet edhe në Kosovë si një ndër kompanitë lider në fushën e ndërtimeve, që operon pasi bashkëpunimi me kompanitë më në zë dhe më të fuqishme të ndërtimit në Kosovë ia besojnë punët e tyre kompanisë sonë.


Në tetor 2016, “Santi Dekor” arriti të futej edhe përtej kufijve duke përshkuar kështu edhe njëherë kalvarin e gjatë të rrugëtimit të kompanisë sonë. “Santi Dekor” arriti të depërtojë edhe në qytetin e Preshevës, duke realizuar edhe aty një punë cilësore dhe me kualitetin me të lartë.

 

“Santi Dekor” është e vetmja kompani shqiptare që operon në pesë shtete të ndryshme me punime të cilësisë së parë, pasi prioriteti jonë është cilësia e punës, garancia e saj, korrektësia ndaj klientit dhe gjithashtu shpejtësia & saktësia e punës, duke arritur që të realizojmë në kohën më të shkurtër të mundshme. “Santi Dekor” tashmë ka nje staf prej 30 personash të kualifikuar në fushën e ndërtimit, të cilët me përkushtimin me të madh i përgjigjen punës në cdo kohe.

Punë të kryera

Shtrim dyshemeje per kapanon
Shtrim dyshemeje per kapanon
Stampim muri per fasade te jashtme
Stampim muri per fasade te jashtme
Stampim dekorativ muri
Stampim dekorativ muri
Dysheme betoni me stampim
Dysheme betoni me stampim
Stampim muresh per shtepi
Stampim muresh per shtepi
Dysheme dekorative me rezine per shtepi
Dysheme dekorative me rezine per shtepi
Figura ne beton (stampim)
Figura ne beton (stampim)
Dysheme kapanoni me rezine
Dysheme kapanoni me rezine
Dysheme betoni e stampuar
Dysheme betoni e stampuar
Shtrim dyshemeje per parking
Shtrim dyshemeje per parking
Rampa per hyrje parkimi
Rampa per hyrje parkimi
Shtrim dyshemeje
Shtrim dyshemeje
Dysheme epokside me baze rezine te gomuar
Dysheme epokside me baze rezine te gomuar
Dysheme industriale me ngjyre gri, Kurti,Ulqin
Dysheme industriale me ngjyre gri, Kurti,Ulqin
Kosove
Kosove
Stampim betoni, Preze.
Stampim betoni, Preze.
Suvatim i stampuar, Prishtine
Suvatim i stampuar, Prishtine
Suvatim i stampuar
Suvatim i stampuar
Santi Dekor shpk1523536232
Santi Dekor shpk1523536274
Santi Dekor shpk1523536292
Santi Dekor shpk1541084382
Santi Dekor shpk1541084397
Santi Dekor shpk1541084424
Santi Dekor shpk1541084436
Santi Dekor shpk1541084453
Santi Dekor shpk1541084472
Santi Dekor shpk1541084491
Santi Dekor shpk1541084508
Santi Dekor shpk1541084522
Santi Dekor shpk1541084545
Santi Dekor shpk1541084558
Santi Dekor shpk1541084571
Beton i stampuar Obliliq Kosove
Beton i stampuar Obliliq Kosove
Pllaka dekorative  ULQIN Montenegro
Pllaka dekorative ULQIN Montenegro
Punim me Beton i stampuar
Punim me Beton i stampuar
Beton i stampuar imitim pllake trotuari
Beton i stampuar imitim pllake trotuari
Beton i stampuar per shesh
Beton i stampuar per shesh
Dysheme e stampuar me beton
Dysheme e stampuar me beton
Stampim betoni ne mure
Stampim betoni ne mure
Stampime betoni imitim pllake
Stampime betoni imitim pllake
Stampim me leter betoni
Stampim me leter betoni
Objekt  8000m2
Objekt 8000m2
Oborr shtepie, Kosove
Oborr shtepie, Kosove
Stampa Beton, Tivat Marina, Montenegro
Stampa Beton, Tivat Marina, Montenegro

Çertifikime

  

PRISHTINA MALL

Punime me rezine objekti i realizuar :

QENDRA TREGETARE me e madhja ne Europen Juglindore PRISHTINA MALL

Video

Aplikim polyurea per shtrim pishine , ne Ulqin Mali Zi, Kompleksi Karizma

Filiale

Kosovë

Adresa: Sheshi “Nënë Tereza”, Prishtinë, Kosovë.
Numrat e kontaktit: +37745 355 979 ; +38649 173 824 ; +35568 20 27 345
Email: info@santidekor.com

 

Maqedoni

Adresa: Shkup, Maqedoni
Numrat e kontaktit: +35568 20 27 345 ; +35569 35 86 266
Email: info@santidekor.com

 

Mali I Zi

Adresa: Ulqinj, Mali I Zi.
Numrat e kontaktit: +38269 51 96 38 ; +35568 20 27 345
Email: info@santidekor.com

 

Presheve

Adresa: Presheve, Kosove
Numrat e kontaktit: +38 16 37 49 52 04
Email: info@santidekor.com