Secondary Adv

Raili shpk

 

Përshkrimi

Raili i ka fillimet e veta akoma përpara se të themelohej kompania, që në vitin 1992. Fondatori i saj i ndjeri zoti Raimond Nushi inicioi këte aktivitet në mënyrë spontane dhe individuale. Duke parë nevojat e tregut të asokohe, ai udhëtonte në mënyrë të vazhdueshme midis dy vendeve Shqipëri e Itali, për të importuar nga vendi fqinj, makinat e para të kafesë.

 

Gjendja e vështirë ekonomike dhe mungesa e fondeve, në kohën e një zhvillimi ekonomik të brishtë, bënte që cdo veprimtari ekonomike të bazohej tek guximi dhe shpirti i aventures. Fito dhe investo gjithshcka – ishte moto e veprimtarise se z. Nushi - vetëm me qëllimin që iniciativa të mbahej në këmbë, në mënyrë që aktiviteti të mund të vazhdonte edhe një ditë më shumë. Ditë pas dite dhe pas përpjekjesh të shumta filluan të ravijezohen sukseset e para. Nevoja qendronte më lart se oferta. Kjo ishte mundësia qe po afrohej. Puna po vazhdonte dhe investimi i parë ishte një furgon për transportin e produkteve.

Pas kësaj blerjeje mund të levizej më mirë dhe tu shërbehej në kohë klientëve. Pas disa viteve, në 2001, u krijua edhe identiteti fiskal i kompanisë me një emër dhe nje nipt; RAILI shpk. U ble toka dhe u ndërtua fillimisht një ndërtesë modeste. Në vitin 2009 u investua në një ndërtesë të re me 2000 m2 sipërfaqe që është edhe hapësira ku aktualisht kompania zhvillon aktivitetin e saj; Zyra, magazina dhe një repart për asistencen dhe mirëmbajtjen e pajisjeve në shitje, gjithcka e re dhe funksionale, falë iniciatives, intuites por edhe punës së palodhur të protagonistit kryesor të këtij aktiviteti i cili shkriu të gjithë energjinë mendore e fizike duke lënë pas, pikërisht në këtë kohë një “gjigand të vogël”, kompaninë RAILI shpk. Sot kjo kompani shikon përpara për të modernizuar cdo sektor me ambicjen jo vetëm të bëjë mirë aktivitetin që ka marrë përsiper por edhe të jetë lider në shkallë vendi e rajoni.

Çfarë ofron

Shitjet dhe Markat

Edhe pse gama e produkteve që tregton Raili janë mbi 100,000 dhe me prejardhje nga vende të ndryshme të Europës ose edhe më larg, rrjeti dhe sistemi i bashkëpunimit lejon që kompania të përmbushë në kohë rekord cdo kërkesë. Raili ka linjë të shpejtë komunikimi me furnizuesit e markave ZANUSSI, LF Italia, Brema, Faema, Cimballi, Carpigiani, Electrolux. Transporti i pajisjeve është periodik. Për blerjen e një pajisjeje që shërben në sektoret e hotelerisë, bar apo restorant nuk ka mënyrë më të mirë dhe ekonomike sesa te urdhërosh blerjen tek Raili.

Mobilime per ambjente pune

Raili prodhon pajisje profesionale dhe arredon ambjente apo vitrina per ekspozimin e produkteve si banko, tavolina pune, penisola, banko-frigor, aspiratore etj.Kompania disponon një repart mekanik ku operon një staf i specializuar teknikësh të cilët riparojnë të gjitha pajisjet e cdo lloj marke pavarësisht në se ato janë tregëtuar apo jo nga Raili. Raili ofron mundësinë që kompani të ndryshme të kontraktojnë për marrjen e asistencës në mënyrë të vazhdueshme dhe me garanci të zgjatur nga 1-3 vjet edhe për pjesët e riparuara.Kompania ka ne perberjen e saj arredator i cili shkon ne vendodhjen e klientit, ben matjet dhe paraqit nje disegno ku pershkruhen kostot, materialet dhe koha e realizimit. Me pas, ne repart realizohet projekti AD HOC sipas kerkeses se aprovuar Per te gjitha punimet Raili ofron asistence dhe sigurim ne kohe per te gjitha difektet e mundshme. Nderhyrjet jane te shpejta. Ato kryhen zakonisht menjehere ose ne nje maksimum vonese jo me shume se 24 ore. Edhe riparimet kryhen ne kohen e caktuar.

Riparime

Raili shpk është kompani e autorizuar për shpërndarjen dhe tregëtimin e pajisjeve dhe pjesëve të këmbimit për marka të njohura si Zanussi, LF ITalia, Brema, Faema, Cimballi, Carpigiani, Saeco, Electrolux për klientë të sektorëve hoteleri, restorante, bare dhe katering që operojnë në territorin e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedoni. Për të gjitha pajisjet e tregëtuara ofrohet garancia e plotë sipas normave të aplikuara në Bashkimin Europian dhe sipas përkatësisë së brand-it ofrohet garanci deri në një maximum prej tre vjetësh.Gjithashtu kompania disponon një repart mekanik ku operon një staf i specializuar teknikësh të cilët riparojnë të gjitha pajisjet e cdo lloj marke pavarësisht në se ato janë tregëtuar apo jo nga Raili. Raili ofron mundësinë që kompani të ndryshme të kontraktojnë për marrjen e asistencës në mënyrë të vazhdueshme dhe me garanci të zgjatur nga 1-3 vjet edhe për pjesët e riparuara Raili prodhon pajisje profesionale dhe arredon ambjente apo vitrina per ekspozimin e produkteve si banko, tavolina pune, penisola, banko-frigor, aspiratore etj.

Shërbime

Soba profesionale
Soba profesionale
Servis paisjesh profesionale
Servis paisjesh profesionale
Paisje profesonale per hotele, Restorante etj
Paisje profesonale per hotele, Restorante etj
Paisje guzhine profesionale Zanussi
Paisje guzhine profesionale Zanussi
Paisje Zanussi dhe Electrolux
Paisje Zanussi dhe Electrolux
Paisje moderne per guzhina gatimi
Paisje moderne per guzhina gatimi
Makina larese per pjata, Lavastovilje profesionale
Makina larese per pjata, Lavastovilje profesionale
Lavatrice profesionale per lavanderi
Lavatrice profesionale per lavanderi
Lavapjata per kuzhine profesionale
Lavapjata per kuzhine profesionale
Furra Zanussi
Furra Zanussi
Furra gatimi profesionale
Furra gatimi profesionale
Frigorifere profesionale per bare, restorante, hotele
Frigorifere profesionale per bare, restorante, hotele
Frigorifere dollap per lokale
Frigorifere dollap per lokale
Arredim guzhinash profesionale
Arredim guzhinash profesionale
Pjese kembimi per paisje profesionale
Pjese kembimi per paisje profesionale
Makina kafeje
Makina kafeje
Larese enesh per bare, restorante
Larese enesh per bare, restorante
Hekur rrobash profesional
Hekur rrobash profesional
Guzhina profesionale
Guzhina profesionale
Banake frigoriferi per vitrina baresh, pasticerishe
Banake frigoriferi per vitrina baresh, pasticerishe

Katalogu

Katalog Raili shpk

Punë të kryera

Raili Zanussi1491569139
Raili Zanussi1491569139
Raili Zanussi1491569149
Raili Zanussi1491569149
Raili Zanussi1491569157
Raili Zanussi1491569157
Raili Zanussi1491569164
Raili Zanussi1491569164
Raili Zanussi1491569173
Raili Zanussi1491569173
Raili Zanussi1491569183
Raili Zanussi1491569183
Raili Zanussi1491569192
Raili Zanussi1491569192
Raili Zanussi1491569200
Raili Zanussi1491569200
Raili Zanussi1491569209
Raili Zanussi1491569209
Raili shpk1518701808
Raili shpk1518701827
Raili shpk1518701840
Raili shpk1518701859
Raili shpk1518701899
Raili shpk1518702013
Raili shpk1518702030
Raili shpk1549542919
Raili shpk1549542932
Raili shpk1549543004
Raili shpk1549543049
Raili shpk1549543067
Arredim bari, Prage
Arredim bari, Prage
Arredim Pasticeri Nela
Arredim Pasticeri Nela
San Marco-Braceria
San Marco-Braceria
Banak kuzhine per piceri
Banak kuzhine per piceri
D-Angelo Liqeni
D-Angelo Liqeni
Kompletim kuzhine profesionale
Kompletim kuzhine profesionale
Biznes ne Tirane
Biznes ne Tirane
Hotel Amara
Hotel Amara
Hotel Flower
Hotel Flower
Kompletim biznesi ne Kosove
Kompletim biznesi ne Kosove
Marina Bay
Marina Bay
Morina Palace
Morina Palace
Projektim dhe realizim, Patio
Projektim dhe realizim, Patio
Kosove
Kosove
Restorant ne Vlore
Restorant ne Vlore
Restorant Nepsi
Restorant Nepsi
Restorant Spiranca
Restorant Spiranca
Restorant ne Dhermi
Restorant ne Dhermi

Partnere

raili-zanussiraili-bremaraili-carpigianiraili-electroluxraili-faemaraili-la-cimbaliraili-lfraili-saeco

Video

 

Çertifikime