Secondary Adv

ENKO Alumin

 

Përshkrimi

Kompania jonë prodhon profile alumini të të gjitha dizenjove. Gjithashtu ne përdorim aksesorë të permasave dhe dizenjove të ndryshme për përdorim në dyer dhe dritare alumini. Stafi i kualifikuar dhe gama e produkteve që ofron i kanë dhënë kompanisë një pozicion mjaft të mirë në treg. Enko - AL disponon pajisje dhe makineri profesionale dhe moderne duke ofruar cilësi maksimale tek klientët tanë. Besnikëria, cilësia dhe qendrueshmëria janë kushte primare të kompanisë tonë që të japim shembullin më të mirë për këtë vend dhe më gjerë. Duke u perpjekur të motivohemi me pune korrekte dhe cilësore ne kemi rritur imazhin dhe emrin e kompanisë i cili qendron ndër më të mirët në treg.

Çfarë ofron

-    Materialet më të mira në treg
Ne ofrojme konstruksione të të gjitha llojeve (alumini, plastike, druri, etalbondi dhe xhami)

-    Tegnologji e përparuar
Enko-AL është një kompani që realizon të gjitha proceset e punës me teknologjinë më të  fundit.

-    Cilësi dhe korrektesë
Ne ju ofrojmë komfortin maksimal për banesen ose biznesin tuaj në kohë.

-    Staf i kualifikuar dhe me eksperiencë
Staf ynë i kualifikuar dhe me eksperiencë përgjigjet në çdo moment për të gjitha nevojat tuaja.

-    Projektim, Prodhim, Zbatim
Ne i kushtojmë rëndësi punës tonë në të gjitha fazat e zhvillimit.

Shërbime

Dritare plastike termike
Dritare plastike termike
Dyer alumini per dyqane
Dyer alumini per dyqane
Dyer xhami me porosi
Dyer xhami me porosi
Fasada me etalbond per dyqane
Fasada me etalbond per dyqane
Fasada xhami per dyqane
Fasada xhami per dyqane
Gabin dushi me porosi
Gabin dushi me porosi
Grila persiane dhe veneciane
Grila persiane dhe veneciane
Kangjella alumini per shkalle
Kangjella alumini per shkalle
Parapete xhami me inox
Parapete xhami me inox
Punime fasade me xham
Punime fasade me xham
Tenda dielli me porosi
Tenda dielli me porosi
Tenda prej druri
Tenda prej druri
Vetrata alumini
Vetrata alumini
Vetrata plastike
Vetrata plastike
Mbyllje me vetrata xhami
Mbyllje me vetrata xhami
Mbyllje ballkoni me xham
Mbyllje ballkoni me xham
Porta me xham te blinduar me hapje automatike
Porta me xham te blinduar me hapje automatike
Punime kabina dushi
Punime kabina dushi
Xhama te blinduar per arka
Xhama te blinduar per arka
Xhama te blinduar per exchange
Xhama te blinduar per exchange

Historiku

Enko – Al operon në tregun shqiptar që prej vitit 2000. Objekti kryesor i kompanisë është prodhimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve, vetrata alumini dhe plastike; fasada xhami dhe etalbondi; tenda dielli dhe vetrata druri; kangjella alumini dhe grila persiane.

Punë të kryera

BISS Club
BISS Club
Alb Vizion Construction
Alb Vizion Construction
Veneto Banka
Veneto Banka
Veneto Konstruksion
Veneto Konstruksion
Hera Resort
Hera Resort
Palma Nova
Palma Nova
Brig Bar
Brig Bar
Godine sherbimesh
Godine sherbimesh
Parapet xhami per shtepi private
Parapet xhami per shtepi private
Pallat ne Vlore
Pallat ne Vlore
Vetrate dyqani
Vetrate dyqani
Vile private Montim dyer Dritare
Vile private Montim dyer Dritare
ENKO Alumin1517832533
ENKO Alumin1517832549
ENKO Alumin1517832560
ENKO Alumin1517832575
ENKO Alumin1517832590
ENKO Alumin1517832602
Kangjella xhami per ballkon
Kangjella xhami per ballkon
Punime pa kangjella
Punime pa kangjella
Punime xhami per ndarje zyre
Punime xhami per ndarje zyre
Punime xhami per recepsion
Punime xhami per recepsion
Streh xhami
Streh xhami
Xhama te blinduar per arka ne banke
Xhama te blinduar per arka ne banke
Art Home
Art Home
Brig Bar
Brig Bar
Capriccio Bar
Capriccio Bar
Dhoma me strukture hekuri dhe panel sanduic
Dhoma me strukture hekuri dhe panel sanduic
Fasade xhami dhe e ventiluar
Fasade xhami dhe e ventiluar
IL Gusto
IL Gusto
Kangjella metalike per shkalle te jashtme
Kangjella metalike per shkalle te jashtme
Mbyllje lokali me xhama per te ftohtin ne dimer
Mbyllje lokali me xhama per te ftohtin ne dimer
Parmake xhami per ballkone
Parmake xhami per ballkone
Peze
Peze
Restorant Piceri
Restorant Piceri
Veshje fasade me etalbond Palmanova
Veshje fasade me etalbond Palmanova
Vetrate xhami te permasave te medha dhe punime etalbondi
Vetrate xhami te permasave te medha dhe punime etalbondi
Auto Palmanova
Auto Palmanova
Dere e jashtme plastike Brugman 82 mm me panel
Dere e jashtme plastike Brugman 82 mm me panel
Dritare me dekor per shtepi private
Dritare me dekor per shtepi private
Lokal Piano Bar
Lokal Piano Bar
Strehe lokali
Strehe lokali
Tende dielli me cope te gomuar
Tende dielli me cope te gomuar
Tende per verande
Tende per verande
Vetrate alumini me palosje dhe xham 8mm te temperuar
Vetrate alumini me palosje dhe xham 8mm te temperuar

video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by enko-al (@enkoal)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by enko-al (@enkoal)